Відповідь: [рейтинг нашого форуму] -- кіно! ні, давайте серіали не постити.... поясню чому так думаю.... наприклад, серіали мають багато "фільмів", одна серія може бути цікавішою за іншу.....
Відповідь: [рейтинг нашого форуму] -- кіно! О до мого спику ще потрібно додати : - Запах жінки (Scent of a Woman) - Фільми про Ганібала Лектора без першої(aka останньої зізнятої) : Червоний дракон(Red Dragon), Мовчання ягнят(The Silence of the Lambs), Ганібал(Hannibal) - Пила 1 (Saw) - Горянин 1 та 2 (Highglander, Highlander II: The Quickening)
Відповідь: [рейтинг нашого форуму] -- кіно! Особисто мені завжди більше подобалися альтернативні, не мейнстрімові стрічки. Але потрібно зазначити, що в загальному, фільми з IMDB рейтингом більше 7.5 теж можна переглядати для загального розвитку Bully Clerks (I + II) Goodfellas Pulp Fiction Grindhouse Matrix + Animatrix
Відповідь: [рейтинг нашого форуму] -- кіно! Я ще згадала гарний фільм - "Танцююча в темряві" (Dancer in the dark).
Відповідь: [рейтинг нашого форуму] -- кіно! Нірванко, +1 за фільм. Справді суперовий. -1 за перекручення назви. Я би від себе ще додала "Ідіоти" Ларса фон Тріра.
Відповідь: [рейтинг нашого форуму] -- кіно! Перепрошую, але це не я перекручую назви. Бачила цей фільм давно, але саме під такою назвою він був на укр. телебаченні. Пошукала по гуглу, не одна я так його називаю . А те, що в нас перекручуються назви - це факт. Наприклад, фільм "Perfume: The Story of a Murderer" в нашому прокаті - "Парфюмер", а не "парфуми"..
Dances with Wolves Gone with the wind Blue lagoon З тих що наша публiка до улюблених американьских не заличила з Elvis-ем Presley старінькіе теж ще можна подивитися.
Наверно не совсем рейтинг а то что всегда ... Иван Васильевич меняет профессию Служебный роман Собачье сердце Москва слезам не верит Любовь и голуби Штрафбат В бой идут одни старики Мы из будущего Отважное сердце Турецкий гамбит ДМБ-1
Не можна порівнювати гірке із солодким .... З радянських мені фільми Лотяну "Лаутари" і "Табор йде в небо" подобалися. Це не значить що грузини погане кіно робили. З Київських чи Одесько Ялтинських жодного улюбленим фільмом б не назвав.
1. Андрей Рублёв (Тарковского) 2. Пролетая над гнездом кукушки 3. Танцующая в темноте 4. Жанна Д'Арк (Люка Бессона) 5. Четыре комнаты