Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зірку тре дати, бо не втік.:)))
    Штири рази втікав від призову, а на п`ятий - не втік. Герой.

• Тупо Тупо x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як вони всі люблять пєтушитися!

• Тупо Тупо x 1
  3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Виконав покладені на тебе завдання, аналогічно, такі завдання виконав у 2014 Порошенко.

4. Так хто тепер шоколадний барига?
    IMG_20220419_140706_922.jpg
    Ось такі чоколадки з Люсей та Зе прийшли у якості гуманітарки на фронт.
    І хто тепер шоколадний барига?
    І хто весь час піариться?

5. Good man

Good man Обычный человек

С Арестовичем это явный промах, не того масштаба должность и личность. Зеленский неплохо получился. Но разве сейчас время выяснять, чей шоколад на фронте?

6. А уявляете якби зеленський не вклав 10 млрд$+2.35 млрд$ (з просраного ковідного фонду) в дороги!
    А накупив літакі (БПЛА), та високоточне ракетно-артилерійське обладнання, ПВО для всіх міст, та пікапи+ПТРК для мобільних групп... еееехх
    @trostyan2020

І навіть після такого геноциду мирняка і руїн "мудрі" моноголови готові його пробачити лиш би не брати відповідальність за "зробили це разом"
    @KVQuarantine

А скільки ще вкрав!

FB_IMG_1650409476361.jpg

7. Євген Степаненко

Якщо світові лідери не домовляться про гумкоридор з "Азовсталі", то кров буде на їхніх руках, - Подоляк.
    Якщо ви не надасте нам озброєння - загиблі будуть на вашій совісті - постійно повторює Заходу Зеленський

Ви не хочете самі себе запитати - шановні, а що ви зробили щоб захистити Маріуполь?. Що ви, саме ви робили три роки після виборів? Чому ви, саме ви, перекладаєте зараз відповідальність за Маруполь на кого завгодно, тільки не на себе?
    Скажіть мені будь ласка! Чи знову у вас не на часі! Чи знову треба мовчати і слухати як ви солодко ржете про Чорнобаївку?
    Ви брешете що "готувалися" до війни, і паніку не хотіли створювати, і що? Маріуполь та всі окуповані міста - теж мали не панікувати?
    Я вірю в ЗСУ. Я вірю в Залужного та наше війско, але, чорти б вас забрали, вже надто багато запитань до політиків та до підготовки України до війни.

Я не буду згадувати ці ниці слова про Іловайск на стадіоні. Маю надію, зараз президент зрозумів що він ніс, і свою помилку. А може й не зрозумів, судя по тому що ніякої критики не допускаєтся, а в національному марафоні солодкоголосі хароші рускі.
    Зараз тут набіжать з криками про порохоботство та не розкачуйте човен. Ви думаєте ми в 14 році в тому самому Маріуполі не крили Пороха на чому світ стояв? Але місто було втримано. Бо бодай яка підготовка велася. Місто готувалося. спеціально! до оборони. І це спрацювало.
    Знаєте, я приберу цей пост через 24 години.
    сприймайте цей пост як мій особистий крик.
    Можете крити мене матами в коментарях, звинувачувати у чому завгодно.
    Але. Дорога влада - припиніть нести цю херню що захід у вас винен в крові наших дітей.

• Баян Баян x 1
  8. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Гiвно, ти з окопу пишеш?

• Тупо Тупо x 1
  9. А ти звідки? З дна вигрібної ями, якщо бачиш моє гімно?

10. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Україна - вчора, сьогодні, завтра
    Недоофіцер-пропагандон один і той же брехливий висер вже у другу тему копіює
    Президент Зеленський

Хомчин, дайош брехуна Степаненка у всі теми ЛФ!
    Дааа, кризис жанру у ольгінських тролів - мало брехні на президента, яку можна транслювати.
    Це не привід для бану пропагандону Хомчину, як ви гадаєте, юзери?

Останнє редагування: 20 кві 2022
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. ashim

ashim Well-Known Member

Цього не може бути! Навпаки, у зрадо..бів відкрилось друге дихання. Мені одне незрозуміло: це САМ дав вказівку? Невже вже на часі?

12. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ольгінцями Пригожин заправляв завжди. САМ як викажете не має понятія як інтернет працює.

13. ashim

ashim Well-Known Member

Е ні. Я іншого "ботофермера" мав на увазі.;)

14. Good man

Good man Обычный человек

Вам самим не надоело позориться?
    Я на харьковском форуме двум таким горе аналитикам, но в разных темах задал вопрос о поведении человека из ботофермы по определенной тематике. Как же я смеялся, когда они с умным видом и свысока сказали прямо противоположное друг другу.:)))

15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я вже з даного приводу висловлював свою думку. Активізація Порошенка через своїх посіпак почалася після того, як Медведчука взяли під варту. Зараз із Медведчуком "проводить бесіди" СБУ, ДБР та інші зацікавлені органи. Оскільки у Свинорилогого все рило в пір"ї, на нього вийдуть з конкретними фактами, отриманими з признань Медведчука. От тому раптово і включилися Таня Чорновол, Тарас Чорновіл, інші порохоботи, а наш Хомчин - ретранслятор того, що плетуть своїми дурними язиками Таня і Тарас.

Місяць Хомчин мовчав на форумі, як срака в гостях, аж поки не прийшла відмашка з табору Свинорилого після затримання Медведчука.

Усім цікаво знати, наприклад, чому в переговорний процес по обміну полоненними Порошенко включив саме Медведчука - людину, яку неневидять всі в Україні, яка всі п"ять років президентства Порошенка моталася на власному літаку в Москву, отримала три телеканали, державну дизельну трубу і ще багато чого.
    От про це і будуть дізнаватися, от чому Свинорилий і нервує.

• Подобається Подобається x 1
  16. Good man

Good man Обычный человек

Кацапскому троллю очень хочется сейчас посеять вражду между украинцами. Чтобы сторонники Зеленского пошли против сторонников Порошенко. Идеально для пензюка, если обе стороны будут с оружием в руках.
    Выкинуть тебя надо с форума.

17. Вакцину нам мала привезти Меркель
    Прийняти в НАТО - Байден
    Давати гроші на забганки - МВФ
    Гумкоридор - світові лідери
    І тільки президент України Зеленський нікому нічого не винний

18. FB_IMG_1650472944613.jpg

19. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Яка муха вкусила порохоботів, після такого затишшя знову тріпанина із піною з рота.
    Можна подумати, можливі зараз дострокові вибори і ні у кого немає більше проблем, єдина проблема - неправильний вибір у 2019.
    Бачу порохоботів не навчило УНР, мали розбіжності та ворогували Петлюра і Скоропадський, а більшовики перемогли обох.

а де твій аватар? :)