Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

@stop_russian_war_bot
    В телеграмі.

2. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

А если настолько?

• Тупо Тупо x 1
  3. Good man

Good man Обычный человек

:good: Я написал. Там требуется предоставить свой номер телефона. Сначала я не захотел давать номер, а потом поменял мнение. Неплохая защита от дезинформации.

4. Євген Степаненко

Якщо світові лідери не домовляться про гумкоридор з "Азовсталі", то кров буде на їхніх руках, - Подоляк.
    Якщо ви не надасте нам озброєння - загиблі будуть на вашій совісті - постійно повторює Заходу Зеленський

Ви не хочете самі себе запитати - шановні, а що ви зробили щоб захистити Маріуполь?. Що ви, саме ви робили три роки після виборів? Чому ви, саме ви, перекладаєте зараз відповідальність за Маруполь на кого завгодно, тільки не на себе?
    Скажіть мені будь ласка! Чи знову у вас не на часі! Чи знову треба мовчати і слухати як ви солодко ржете про Чорнобаївку?
    Ви брешете що "готувалися" до війни, і паніку не хотіли створювати, і що? Маріуполь та всі окуповані міста - теж мали не панікувати?
    Я вірю в ЗСУ. Я вірю в Залужного та наше війско, але, чорти б вас забрали, вже надто багато запитань до політиків та до підготовки України до війни.

Я не буду згадувати ці ниці слова про Іловайск на стадіоні. Маю надію, зараз президент зрозумів що він ніс, і свою помилку. А може й не зрозумів, судя по тому що ніякої критики не допускаєтся, а в національному марафоні солодкоголосі хароші рускі.
    Зараз тут набіжать з криками про порохоботство та не розкачуйте човен. Ви думаєте ми в 14 році в тому самому Маріуполі не крили Пороха на чому світ стояв? Але місто було втримано. Бо бодай яка підготовка велася. Місто готувалося. спеціально! до оборони. І це спрацювало.
    Знаєте, я приберу цей пост через 24 години.
    сприймайте цей пост як мій особистий крик.
    Можете крити мене матами в коментарях, звинувачувати у чому завгодно.
    Але. Дорога влада - припиніть нести цю херню що захід у вас винен в крові наших дітей.

5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

А недофіцерик спіймав, встиг. Циркач)) Бо тут є маркер "що ви робили три роки після виборів" - всі висери з цим маркером треба тягнути куди можна, не читаючи))) Ніхто розбиратися не буде з тим, що хоч яку за 2,5 роки(у порохоботів вже три) з Маріуполя не зробити фортецю, а від сучасного озброєнням - ракет та 3тонних бомб не захиститися.
    Яким треба бути довбойобом Євгену Степаненко, щоб такі пости написати, і ще більщим - щоб розкидувати це лайно.

Останнє редагування: 20 кві 2022
    • Тупо Тупо x 1
  6. Good man

Good man Обычный человек

Т.е. Киев, который в несколько раз больше, крепостью сделали, а Мариуполь нет? Вылитая Арестович в юбке, судя по качеству логики.
    Трехтонные бомбы очень дорогие, их не может быть много, они эффективны только в случае массового скопления, иначе ты миллионы долларов потратишь на три машины и пять человек. Так вот, чтобы довести до состояния, когда такие бомбы используются, это нужно очень "постараться" и Зеленский сумел это сделать. На радость Москве.

7. Хто розмінував Чонгар?

8. До вересня 2019 року СБУ иа ДПСУ надійно тримали кордон та лінію розмежування. Жоден бойовик, який був Чистилищі не міг пролізти через них. В них не було шансів, якщо були у Чистилищі навіть зі зміненими ТТХ.
    А потім полковник Руснак разом з лейтенантом Бакановим зруйнували вибудовану роками всеукраїнську систему перевірки і контроля перетину в якій був присутній і Миротворець с системою розпізнавання Ідентиграф.
    Зараз СБУ пабєдно звітується й показує агента фашистів та бойовиків, якого затримали. Молодці, канєшна, але.....
    Це тіло було виявлено Миротворцем і занесено до Чистилища ще у січні. За місяць до 24.02. І більше двох місяців здійснювало розвідувально-диверсійну роботу на вільній території.
    Вроді коректно написав. Не на часі ж говорити правду про системні дії деяких на шкоду обороноздатності і безпеки України, які призвели до небажаних наслідків з їх руйнування починаючи з 2019 року.

View: https://www.facebook.com/100009471867006/posts/3281974805461549/

9. Silver bullet

Звісно, що є і настільки. Та війна багато кому з них мізки вправить.
    Коли ватяні мізки прочистились у війну.... Путін - великий консолідатор української нації. І "могильщик" імперської жорстокої тупої Раші.

10. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Дякую.Зкинув. Може, наша арта попрацює.

• Тупо Тупо x 1
  11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

В мене є Інформатор, постійно дає мені інфу по ворогу. Я перекидають свому босу. Той в розвідку. Результати є. Але регіон в мене інший. Тому краще туди кидати. Скоріше оброблять інформацію.

12. MayorMayor

Що, Михайлович, Ви теж визначили цiну жидку?

• Тупо Тупо x 1
  13. MayorMayor

Вже зробив.

• Тупо Тупо x 1
  14. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Мусять порохоботи капнути ложку дьогтю. Таке їх завдання.

Порошенко зробив зі всіх міст фортеці, згаданий Маріуполь із систем залпового вогню був обстріляний коли і при кому?

15. Silver bullet

В 1945 році можна було уявити, що президент України, єврей, буде просити Німеччину, щоб вона захистила його країну від агресії Росії?
    Світ перевернувся.

16. Дурню, скільки раз був обстріляний?
    А скільки днів зараз йде обстріл?
    І чому блокада, а не котел?
    Чи тільки при попередній владі були котли?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Бачив вже кілька разів, як зебанати намагаються вигородити свого куміра на запитання, чому хлопців кинули в Маріуполі. Вони кажуть- так зеленський же пропонував їм вийти, а вони відмовились. Ну, типу, самі й винуваті, хай тепер самі й вилазять звідти. Цинізм ідіотів зашкалює.
    Подруге. Наскільки я розумію в військових справах, будь який командир не може пропонувати, він або віддає наказ або не віддає. Пропонувати він може тільки ворогу здатися. Ця ситуація дуже добре викриває усю нікчемність та боягузливість клоуна як верх. головокомандувача.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Підбірка чат-ботів, котрі діють як і по всій території нашої держави, так і на Львівщини.

Як знайти чат-бот?
    Скопіюйте його юзернейм (починається з @) та вставте у вкладку “Пошук” (віконце з лупою) у телеграмі.

Готовий до всього
    Тут можна дізнатися, як вступити в територіальну оборону, вижити цивільному та як діяти в кризовій ситуації:
    @Hotovyi_do_vsioho_bot

Джгут 2.0. Перша допомога
    Розкаже, що робити, якщо ви не знаєте/не пам’ятаєте алгоритмів дій при інфаркті, інсульті, зупинці серця, а також інші поради першої медичної допомоги:
    @FastAid_bot

SaveUA
    Бот допоможе знайти у своїй області волонтерів та запропонувати власну допомогу потребуючим, а саме: продукти харчування, транспорт, паливо, помешкання тощо: @saveua_bot

STOP Russian War
    Інформуйте про пересування ворожої техніки тут:
    @stop_russian_war_bot

StopRussia
    За допомогою цього бота можна заблокувати Telegram-канали, YouTube-канали, Facebook-групи, Instagram-профілі, які поширюють дезінформацію, а також інформацію щодо місць дислокацій ЗСУ:
    @stopdrugsbot

Нам по дорозі
    Бот допомагає зв’язатись українцям, які мають авто з українцями, яким немає чим добратися до місця дислокації:
    @nampodorozi_bot

Прихисти українців
    Цей бот допомагає знайти та зв’язатись людям, які можуть надати помешкання тим хто його потребує:
    @shelter_for_ukrainians_bot

Турботник
    Допомагає 24/7 українським переселенцям отримати тимчасову домівку та необхідні речі у ЦНАПах, що працюють як пункти турботи:
    @turbotnyk_bot

Дитина не сама
    Бот допоможе, якщо ви бажаєте тимчасово прихистити дитину у своїй сім'ї, якщо ваша дитина загубилася, якщо ви бачите самотню дитину, якщо вам відомі міжнародні організації, які готові прихистити українських дітей або якщо ви маєте інші питання стосовно дітей:
    @dytyna_ne_sama_bot

Пошук зниклих
    Оперативна інформація стосовно дорослих та дітей, які загубилися та дітей, яких знайшли, також тут є інформація стосовно дорослих, зв’язок із якими було втрачено: @poshuk_znyklyh

Не працює термінал
    Сюди можна сповістити про відмову представників бізнесу у розрахунку картою при оплаті товарів/послуг:
    @pos_terminals_bot

Е-споживач: Прийом звернень
    Надання інформації у разі виявлення випадків завищених цін під час оренди помешкання чи користування будь якими послугами:
    @derzhspozhivsluzhba_bot

Чат-боти, які діють на території Львівщини!

Гаряча лінія Львівської області
    Оперативно надає інформацію як мешканцям області, так і внутрішньо переміщеним особам з найбільш актуальних питань в умовах воєнного стану.
    У Телеграмі: Гаряча лінія Львівської області
    У Вайбері: Гаряча лінія Львівської області у Viber

Допомога на Львівщині
    Чат-бот, який дозволяє дізнатись, де потрібні волонтери та допомога. Контактну інформацію Територіальної оборони, а також містить низку корисних посилань, як от перекази коштів на армію та інше:
    Допомога на Львівщині

Зберігайте, користуйтеся та поширюйте!

19. Rabinovich

Есть такая поговорка. Что если человек мертв это надолго, но если он глуп то навсегда. Поэтому сегодня сторонник порошенко или идиот в медицинском смысле или интересант. Который при порохе имел какие то преференции и хочет их сохранить или вернуть
    Ну а вменяемые, даже те кто когда то голосовал за порошенко, теперь знают разницу,

• Тупо Тупо x 1
  20. Rabinovich

Гы комсостав украины украины формировался еще в ссср. И мышление у них формировалось такое же - квадратногнездовое. И методика ведения боев почти одинаковая
    И это четко видно по тому боданию что происходит на поле боя .
    Отсюда и не способность понять ничего нового. Желание защитить то железобетонное мышление что было вколочено вместе с уставом вооруженных сил

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)