Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

2. Good man

Good man Обычный человек

Какая разница, что Украина закупила несколько тысяч тонн бензина из России при Зеленском. Главное, что в этот день дилер дистрибьютора регионального представителя пятого ларька продала полторы шоколадки Рошен на всю Россию.

• Корисно Корисно x 1
  3. ЦИТАТИ ПОТЕРПІВШОГО

Інтервʼю Зеленського фінським, шведським, данським і норвезьким ЗМІ.

— Українські військові мають 10 днів відпустки на рік. Скільки було у вас? Чи маєте час на свою родину? Бо ми трохи переживаємо.
    — Я не зовсім розумію що таке 14 місяців, скажу вам відверто. Було дуже складно всій державі в перші дні війни. Це був шок, трагедія людська, моральна, різна трагедія ета була. Всі хто втратили рідних, близьких я впевнений, що їм набагато складніше ніж мені і е-е-е а-а-а це реально тому що ну-у-у це великий тягар, тягар коли у тебе когось близького рідного немає і цей тягар ти не знаєш що з цим робити і ти повинен це перетворити це не можна просто так проковтнути ти повинен це перетворити в щось, в помсту, в служіння, в роботу, хтось приходив до церкви, хтось знаходив себе, тобто правильно знайти себе, але найголовніше знайти в собі сили, тому я був зі всіма українцями і я жив мені складно навіть через втрати всіх людей, тому що я все це проживаю максимально як можу, я не даю собі можливості сказати: "ну окей, ми вже звикли, сьогодні в нас загинуло стільки-то людей, і я знаю точну цифру скільки людей гине і скільки поранених на фронті і так далєє, авжеж я не знаю скільки гине нажаль на окупованих теріторіях..." але все це ти проживаєш. Не можна втратити адекватність, адекватність коли ти точно знаєш ціну цієї війни... Авжеж у мене не було відпустки, тому що її просто не може бути тому що я не можу її собі дозволити і немає відпустки на війні. Іноді мені потрібні якісь години для того щоби чесно а-а-а знов таки не втратити адекватність треба трішечки себе перемкнути почитати щось, подивитись, я це роблю скажу вам відверто іноді маю таку можливість вночі або дуже дуже рано зранку щоденно, щоденно дуже рано я прокидаюсь і читаю літературу, бажано літературу, а не інтернет скажу відверто, ну іноді ви знаєте як ми всі сучасні люди іноді починаєш читати книгу і плавно переходиш до мобільного телефону і там уже заходиш в інтернет почитати знов шо що ще є в світі – це дуже важливо знати за що ми боремось, бути адекватним, спілкуватись з людьми, з журналістами, не сидіти в бункері, а розумієте що світ ширше ніж, ніж твій бункер – ми розумієм про кого я говорю і тому світ ширше більш і ось приблизно так, тому 10 днів це, це дуже потужно, навіть не уявляю у кого в Україні зараз є така можливість.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    — Я хочу, щоб всі знали що ми точно боремось за те, щоби потім країни Європи, країни НАТО, щоб вони ніколи не відчували спроможності росії анексувати ту чи іншу свободу. Коли ми кажемо теріторію воно звучить може не так скажімо так справедливо, я би сказав що це анексія прав людини, це анексія свобод людини, це анексія закону багато чого авжеж і землі, тому що в принципі це таке знаєте територіальне рабство яке росія вона пов'язує це зі своєю історією з радянським союзом вона хоче забрати собі те, що вона вважає за потрібне. І, і тому я відчуваю цей тягар, я відчуваю цю відповідвльність, але якщо не ми то хто?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    — Ми людоцентристи як би там не було, незважаючи на війну і люди важливі найважливі і всі знають що так країни нам допомагають зброєю, але якщо б український народ не зупинив своїм внутрішнім відчуттям і ставленням до країни і ставленням до росії як до ворога, якщо б ми це не зробили нам би не допомогла зброя, зараз зброя вирішальна в моменти деокупації так і є, треба зберегти по максимуму людей значить повинна працювати сучасна зброя. Хочеться, дуже хочеться дочекатись всього того, що було обіцяно, но буває терміни нажаль трішки не співпадають, но і скажу відверто звертаємо увагу на погоду також.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    — Скільки ви особисто знали солдатів, які загинули на фронті?
    — Знав, знав, знав не мало... не мало. Особисто я їх бачив, я з ними зустрічався, деяких з них я нагороджував... бла-бла-бла... я нагороджував в президентському палаці, в Маріїнському палаці на які знаєте відповідні дні і також нагороджував їх на фронті... бла-бла-бла... були ті, з ким я розмовляв по кілька разів тому що ну ти знаєш яка це смілива людина... і в когось з них я був на похоронах, тому що знав дуже близько.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    — Якби ви не були президентом, як би ви билися на цій війні?
    — Думаю да, ги-ги-ги. Я б точно був в Україні і точно боровся би.
    — Солдатом?
    — Я думаю да.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    — Яка одна конкретна подія чи зустріч за останній рік була для вас найвразливіша?
    — Подія? У нас був такий достатньо довгий період тільки закритих розмов з сім'єю, ну а потом у мене була зустріч. Напевно це такий момент щодо м-м-м мого чогось особисто для мене цей момент дуже, дуже важливий. Що стосується ну війни, ну послухайте, на війні головне одне – кінець війни, а він пов'язаний прямо пов'язаний тільки з перемогами на полі бою ну і тому перша, перша деокупована наше невеличке містечко я думаю що це був такий момент оф-топ такого м-м-м нового життя.

#Цитаты_потерпевшего
    FB_IMG_1683397002904.jpg

• Смішно Смішно x 1
  4. Насправді, одне з найбільших, якщо не найбільше, питання по президентству Зеленського буде: яким саме важілем рускіє змусили його призначити кулінічей і стати співучасником наших вбивств?

Бо ракетна програма, відсутність оборони на Чонгарі, оголений Гостомель, відпущені вагнерівці і посадки військових робив не просто дурачок.
    Це в Україні робили резиденти російських розвідслужб. А зеленський просто підписував.

І от 42-річний мужик, який має сім'ю, дітей, який давно перестав бути нікчемним клоуном, а став у своєму житті законно обраним президентом, чомусь продовжував бути слухняною маріонеткою своїх формальних підлеглих (агентів, які тримали його на контролі).

Чому?
    Ось це те питання, від якого Зеленський намагається тіхонєчко уйті в лєс.

5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Стогони порохоботів, нагадало мені це поведінку айфоні, з бодуна говорив про судний день за удар по Криму, а були удари по кримському мосту, по різних військових аеродромах і бухтах і вибачень та визнання помилковості від айфоні не почули, так само з "прогнозами" порохоботів.
    А які ще були висловлювання стосовно Зеленського лавровської прес-алкаше захарової?

6. Good man

Good man Обычный человек

Какой ракетой нанесли удар по крымскому мосту?

7. Lanktocha

8. Good man

Good man Обычный человек

С логикой у тебя всегда было туго. Поэтому выводы неверные. Приведу пример. Если на твоих глазах кто-то убил твоего родственника, это одно. Если где-то втихаря, из-за спины, его просто толкнули на землю и он получил ссадину, то это совсем другое. Степень твоей мотивации к мщению будет колоссально разной. А ты берёшь отношение к первому случаю, примеряешь его ко второму и делаешь "логичный" вывод о малозначительности слов. Глупость.

9. Lanktocha

Досить філософствувати!
    Знову "Я про Фому - ти про Єрьому".
    Не обстріл ракетами, але вибух, організваний українською владою, за логікою айфоні мало би це бути "судним днем" для України?

• Не подобається Не подобається x 1
  10. Good man

Good man Обычный человек

Ты даже разницу не понимаешь между ракетным обстрелом и взрывом. Первое означает возможность на регулярной основе достигать цели, а второе это единичная акция, которую противник может пресечь. В первом случае пресечь атаку невозможно, можно только пытаться сбивать.

11. Lanktocha

Перенести вибухівку і запустити ракети, можна одне або друге організувати тільки 1 раз? Багато хто не погодиться.
    Мова йшла про інше, таке організоване, винуватець заслуговує ядерного удару?

12. Good man

Good man Обычный человек

Сколько раз взрывчатку смогли пронести на крымский мост за 14-ть месяцев войны? Один раз.
    Сколько раз был нанесён удар системами РСЗО на доступную для поражения дальность за 14-ть месяцев войны? В день 5 тысяч снарядов. Значит за 14-ть месяцев = 5000*30*14=2 100 000. Чтобы сравняться по мощи учтём по залпам. 2100000/40=52 500.
    Планктоша, боюсь травмировать твой интеллект, но 52 500 слегка больше 1.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

14. Good man

Good man Обычный человек

Очередная ложь от команды Зеленского.

Запрос на выступление Зеленского на Евровидении поступил со стороны украинского правительства.
    Об этом сообщили Суспильному в Европейском вещательном союзе.

При этом министр культуры и информполитики Ткаченко, привлеченный к Евровидению со стороны правительства, отказался комментировать, обращался ли к ЕВС.

В ЕВС заявили, что выступление Зеленского противоречило бы правилам конкурса, а Украина и ее культура будут широко представлены во всех трех эфирах.

Ранее в Офисе президента заявили, что не обращались к организаторам Евровидения о выступлении президента.

15. Slav

Slav Well-Known Member

@Мих
    https://forum.lvivport.com/threads/prezident-zelenskij.119617/page-302#post-3308619

Ви цей мій допис дуже високо оцінили. Але це для мене було очевидним, що обирати Зеленського -- це купляти кота в мішку. Мені дивно, що наші українські виборці цього не розуміли.

Я вважаю, що Україні з Зеленським ще дуже повезло, бо я думав, що з Зеленського вийде ще набагато гірший президент.

16. Good man

Good man Обычный человек

Всё шло к обвальному падению рейтинга Зеленского. Всё изменилось 24-го февраля. Когда война закончится, рейтинг Зеленского обвалится ещё быстрее, чем в предыдущий раз.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

В чому везіння?

18. Good man

Good man Обычный человек

Такие вопросы задаешь. Арестовича что ли не смотришь?о_О

• Смішно Смішно x 1
  19. Slav

Slav Well-Known Member

Україні повезло з Зеленським хоча би тому, що Зеленський не виявився другим януковичем або ще гіршим президентом ніж янукович.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Знаєте, читаю між рядків: Україні повезло, ГЕ, яке вибрали мудрі люди могло бути більше гамнистим.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)