Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Знаю, при таких умовах могли би робити ІІІ тур із новими кандидатами. Зіпсутий бюлетень і власні дописи ніхто не відміняв, так багато хто робив і я так робив при виборі 2 злодіїв Садовий/Синютка, дописав "Не підтримую жодного".

2. Slav

Slav Well-Known Member

Обрав, бо повірив рекламі. Я не можу це зрозуміти, як можна вибирати на посаду президента людину без політичного досвіду та історії його діяльності як політика, тільки вірячи їй рекламі.

Останнє редагування: 17 кві 2023
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Slav

Slav Well-Known Member

Зеленський висував перших трьох голів цих українських державних структур ? Це ж саме питання стосується і голів СБУ. Краще би було, коли би ви виклали посилання на джерела.

4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Дурнику, виборча система зроблена такою, що голоси тих, хто зіпсував бюлетені, діляться пропорційно між кандидатами. Так що праві ті, хто каже, що ти голосував за Зелю. 73 відсотка тебе голосувало.
    Ось питання- ти насправді такий тупий?І не знаєш елементарних речей?

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Скажу Вам по секрету, що гамнюк Гудман, що пише з кацапстану кацапською, також називає Ланктошу - планктошою. І гамнюк Гудман також проти Зеленського, як і Ви, і за Порошенка. А Хуйла гамнюк Гудман вважає "сільним прєзідєнтом, всю жізнь занімавшєгося єдіноборствамі", а Зеленського - "щуплим парєньком, нікогда не занімавшєгося єдіноборствамі і нє імеющєго політічєского опита".
    Так що в цьому питанні Ви із гамнюком Гудманом - по один бік барикад.

6. Lanktocha

Мова йшла про ІІ тур виборів мера Львова, як би хто не рахував, мене не влаштовував, як Садовий, так і такий же злодій, його недавній соратник Синютка, і "від Порошенка" тут не було аргумантом, тому був противсіхом.
    Як я не раз писав, хоч голосуй обома рукаи за Порошенка + домашні тварини + "мертві душі" - не допоможе, а ботва ще стогне і тріпається.

7. MayorMayor

Можливо, хтось крім мене називає довбойобів довбойобами. А також, ще хтось, окрім мене, носить штани.І що це означає?

8. MayorMayor

Планктоша, що тобі не ясно у системі підрахунку голосів на виборах?Яке, до біса, "проти всіх"?Ти проголосував за Садового, що би ти тут не ніс.

• Подобається Подобається x 1
  9. Lanktocha

Мене не влаштовував жоден.
    Деякі виборці писали ще "2 злодії", проголосував ще культурно. Згідний, що поганий Садовий, кращий Синютка, бо "Від Порошенка"?
    Тільки порохоботи можуть витягати таке, що вже притрушене пилюкою.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Президент України має свою команду, котру він сам собі обрав. Він ж не працює з командою Порошенка, чи командою Януковича, правильно?
    Команда президента розставляє на відповідальні пости людей.
    Президент - це посада відповідальна. Якщо в його команді є кріт, то це прорахунок президента, або він це допустив, або хтось з його команди, якій він довірив призначення.
    Кожен може помилитися. Кожен президент може помилитися, хоча він має багато інструментів, щоб перевірити людину.

Але що робити, коли у президента цих ляпасів і помилок 90%?

От призначив він голову СБУ. Голова СБУ - людина президента. Він її подає і ВРУ затверджує. От і виявилось, що "найчесніший" голова СБУ виявився гнилим. Відставка.

Це вже великий промах президента.
    Добре, а хто у нас перший заступник СБУ?
    Виявляється, працівник ФСБ Наумов, який накрав майна і вивіз секретні документи з України.
    А зовсім недавно Зеленський затвердив його на посаді, ще й особисто дав бригадного генерала.

А де наш головний СБУшник по Криму?
    А ось де:
    За даними слідства, керівник 9-го ("українського") управління 5-ої служби ФСБ РФ Ігор Чумаков створив злочинну організацію, до складу якої ввійшов колишній заступник секретаря РНБО України Володимир Сівкович, співробітник СБУ Олег Кулініч та інші поки невстановлені громадяни України і РФ.
    Державна зрада: двоє колишніх посадовців із РНБО і СБУ працювали на Росію | Українська правда (pravda.com.ua)

Ух ти... і заступник голови РНБО агент ФСБ!

А тепер ви розумієте, чому москаль до Херсону зайшов за два дні?
    А ви розумієте, що ці агенти спокійно могли здати списки нормальних патріотів, що працювали в СБУ на катівню загарбникам?

Хто наказаний?

А наказаний голова СБУ Харкова за те, що роздав зброю добровольцям, завдяки ЧОМУ Харків таки не змогли окупувати.

Такі ось пироги.

Ось ціна роботи президента. Тому й Чангар був розмінований.

Йдем далі?

Яйця по 17, яблука по 51, картопля по 22.
    МО Рєзніков де? Працює, як би нічого не бувало. Зеленський його покрив.
    Чому? Здогадуйтеся самі.
    Я допускаю корупцію, але я не допускаю бездіяльності. Раз нема винних, значить можна говорити про боротьбу з корупцією, хоч тріснути, це сприймається вже не серйозно.
    Рєзніков - токсична особа і президент просто взяв на себе то гавно, що зробив Рєзніков.

Національний банк України.
    Голову Національного банку України призначає Верховна Рада України за поданням Президента України строком на сім років

Забрав бабло і втік. Хто винен?
    А винен той, хто його призначав.
    Хто відшкодує завдані збитки?

Бєня Коломойський?:)))

Думайте.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Твоя помилка, що ти вмієш рахувати до 2. Їх там було значно більше.

12. MayorMayor

Дурнику, я ще раз повторю свій допис.Може, цього разу до тебе дійде?

Дурнику, виборча система зроблена такою, що голоси тих, хто зіпсував бюлетені, діляться пропорційно між кандидатами. Так що праві ті, хто каже, що ти голосував за Зелю. 73 відсотка тебе голосувало.
    Ось питання- ти насправді такий тупий?І не знаєш елементарних речей?

13. medwedo berlogsoni

А Ви проголосували за Зеленського. Бо Україна три роки тому обрала Зеленського. Зеленський - вибір України, а отже - і кожного українця, що мав право голосу. В тому числі - і Ваш вибір.
    І дуже раді з цього, тому що якби три роки тому обрали Порошенка, зараз би в Києві була московська влада, а Порошенко був би якимось міністром, всьоме і ввосьме зустрівся б із Хуйлом, а Захід не давав би ніякої зброї, тому що вважав би Україну такою ж країною до...бів, як і росія. Бо Захід вважав би, що росія не вчиться на своїх помилках і обирає Хуйла, який бреше народові і дбає лише про власні інтереси, і Україна також не вчиться на власних помилках і вдруге обирає баригу, який дбає лише про власні інтереси.
    Єдиною інтригою для мене залишається лише те, чи вдалося б Порошенку протягом другого терміну побудувати вертикаль влади, як він це казав (про власні наміри це зробити) Хуйлу у телефонній розмові.
    До речі, скажу, що якщо цю розмову злив ворог України, то це ще не значить, що цієї розмови не було. Так само, як Ваша алегорія про штани. Двічі два - чотири, незалежно від того, хто це каже - друг України, чи ворог, чи той, хто взагалі не знає, де та Україна.

Ви вважаєте адекватними тих людей, які обсирають діючу владу власної країни, яка обороняється від агресії?
    Чи не підливають такі "українські патріоти" масла в вогонь цієї війни?
    Гамнюки на росії кажуть: от бачите, народ України (в Вашій особі та особі Миха, Хомчина, інших придурків) незадоволений Зеленським, а 73 відсотки - "зомбовані телята". От ми прийдемо, установимо "руській мір", відкриємо очі "зеленому електорату".
    Ланктоші відкриють очі лише на 73 відсотки, бо у нього очі на 25 відсотків уже відкриті.
    Ну а тим 25 відсоткам, у яких очі відкриті уже три роки, просто насцять туди.

14. medwedo berlogsoni

Окремим постом:
    Колись якийсь бієць, який брав участь в АТО, відмовився Порошенку, тоді ще Президенту і Верховному Головнокомандувачу, потиснути руку.
    Чи є випадки, коли бійці відмовляються потиснути руку нині діючому Президенту і Верховному Головнокомандувачу Зеленському?
    Чи навпаки - із задоволенням роблять із ним селфі, де б він на фронті чи в госпіталі не з"явився?

15. Lanktocha

У ІІ турі більше 2 кандидатів не буває.
    У даному випадку, мене 2 не влаштовували і жодного не хотів бачити мером, "меншого зла" я тут не бачив, так саамо вибір Тимошенко/Янукович, хоч немало вважало "меншим злом" Тимошенко, чи коли варто було бути противсіхом при виборі Кучма/Симоненко, більшість кинулася за Кучму.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тут не один такий:

:))):))):)))

Кусок совка застряло в голові, плюс Єдиний Марафон дошліфував.:)))

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Оцей, з задаволенням би потеснув::))):))):)))

View: https://www.youtube.com/watch?v=3zNLrZXTZsA

Янєлох бикує.

Ну а далі вже лапу тиснув псу Патрону і виключно тим, хто завідомо не відмовить потиснути руку.

18. Він хотів стати вироком Порошенку, а став вироком для сотень тисяч виборців, в тому числі і тих, хто обрав його чекаючи вироку ПП.
    Хоча ні, для сотень тисяч він став смертельним вироком, а мільйони постраждали не смертельно. Але все одно постраждали.

19. Lanktocha

Не все аж так, може не все оочікуване, але більшість переконалась, не такий страшний Зеленський, як його малюють порохоботи.

• Смішно Смішно x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

а де твій аватар? :)