ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Good man

Good man Обычный человек

Не думаю, что с русскими в Казахстане что-то будет. Специально для кацалапого и прочих упоротых сторонников Зеленского уточняю - это прогноз, а не пожелания.
    Думаю, силы ОДКБ покинут Казахстан через месяц-полтора. Токаев окажется должником Путина, интеграция в рамках Таможенного союза (он сейчас Евразес называется) только усилится. Переход Казахстана на латиницу отложат в долгий ящик, формально могут оставить, но по факту будут использовать кириллицу. Страны Средней Азии ещё больше попадут в зависимость от России: в случае бучи в любой из стран вчерашние ближайшие друзья и помощники подставят тебе подножку, а Путин пришлёт войска. Узбекистан или войдёт в ОДКБ, или станет каким-нибудь ассоциированным членом с возможностью обращения за военной помощью.
    Предполагаю подобных ход развития событий.

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Путін (ака Ху№ло) так і садить на гачок політиків. Спочатку на гачку сидів Янукович (дві ходки), потім - Порошенко із своїм Севастопольським підприємством, потім - Лукашенко, якого народ захотів скинути, тепер - Токаєв.
    Те, що Росія не вийде із Казахстану - можна не сумніватися. Хіба що після того, як вона покине Придністров"я (рак на горі свисне).

Прогноз московського провокатора Гудмана вартий того, щоб його зафіксувати. Через місяць - це 10 фєвраля. Через півтора - 25 марця.
    Так і скріншотим.

3. Good man

Good man Обычный человек

Отлично. Прогнозы я люблю, осталось недолго подождать.
    Кремлёвский наймит кацалапый обещал освобождение Саакашвили до нового 2022-го года, но что-то пошло не так.:hi:

4. medwedo berlogsoni

Я, як прихильник Саакашвілі, видав бажане за дійсне. На жаль, Саакашвілі поки що залишається у в"язниці прокремлівської влади Грузії.
    Я хотів, щоб його випустили.
    А пропутінському провокатору Гудману хочеться, щоб Путін (ака Ху№ло) в білих одежах вийшов із Казахстану. Але він там залишиться надовго, як у Придністров"ї. А в історію ввійде ввесь обляпаний гімном і кров"ю.

А так, кожен пост Гудмана - переведення стрілок... Чого ще можна чекати від провокаторів? Перехід на особистості, от і все.
    І до речі, якщо пропутінський провокатор Гудман стверджував раніше, що розмова про Путіна (ака Ху№ло) - це до теми не відноситься, то чому він раптом згадав в темі про Порошенка і Путіна (ака Ху№ло), і Казахстан?

5. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Будет.И не только (и не столько) в Казахстане.А вообще по всей Средней Азии.Свою "любовь" к русне тамошние жители уже проявляли при развале совка.Судя по всему- пришло время проявлять еще раз.

6. medwedo berlogsoni

Росія скрізь "захищає" рускій язик і носітєлєй апшепанятнаво.
    І при нагоді тикає опонентів: так у вас, у хахлов, даже на Львовском форуме палавіна на апшепанятном пішет.

От якби Ви, відчуваючи реальну загрозу того, що чеченці зайдуть в Харків захищати Вас і Ваш рускій язик, перейшли на українську мову (не щоб Вас забанили, а щоб Ви продовжували писати, але українською) - оце був би плюс у захист України від імперської Росії.
    А то - Зеленський має злізти з лижів і Вас захистити!
    Ви хочете і рибку з"їсти, і ніг не замочити. Так не буває: або труси, або хрестик.

7. Good man

Good man Обычный человек

Такая прокремлевская, что ввела визовый режим с Россией. Посла отозвала и уже более десяти лет не восстанавливает. Математик ты наш недоделанный, где логика?
    Специально для работника ФСБ я указал, это был прогноз, а не желание. Например, политическая позиция Усика понятна, но я готов с кем угодно поспорить, если Джошуа в реванше будет пытаться перебоксировать Усика, а не идти мощными ударами напролом, взрывая оборону противника, то он снова проиграет. Значит ли это, что я желаю Усику победы? Нет, не значит, это называется умение объективно посмотреть на вещи.

8. Good man

Good man Обычный человек

Сам там не был в момент распада Союза, но много хроники читал об этом. Могу лишь подтвердить эту "любовь". Но в нынешней ситуации свой прогноз оставлю без изменений.

9. Good man

Good man Обычный человек

Пензюк, я полностью поддерживаю нынешний языковой закон.:good: Кстати, его автор - Порошенко, но ты почему-то не благодаришь его за этот закон.

• Подобається Подобається x 1
  10. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый, ты что притих?:))) Токаев заявил о выводе войск ОДКБ в течение десяти дней.:hi:

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

та нє.... нехай не злазить з лиж, нехай катається. Його президентський обов`язок - кататися на лижах, а не захищати Україну.

12. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Замість "прихильник Саакашвілі" краще писати "дурень". Бо це має однаковий зміст і "дурень" набирається швидше ніж "прихильник Саакашвілі".

Останнє редагування: 14 січ 2022
  13. Blaberus

medwedo berlogsoni, як Ви вважаєте, чому бидло що працює на падлокловуна і його банду бздить Порошкенка?
    Ось Вєнєдіктова втікла у відпустку щоб відмазатись від підписання підозри; суддя теж тіукає у вітпустку щоб відмазатись від вироку.

14. medwedo berlogsoni

якого вироку? Спочатку має бути вручена підозра, обрано запобіжний захід, потім слідчі дії, потім суд, потім вирок.
    До речі, запобіжний захід Порошенку обиратиме суддя Соколов, Печерський районний суд.
    Цей суддя пройшов перевірку ще за часів президентства Порошенка, визнаний чесним і достойним суддею, і Порошенко підписав документ про перепризначення його на посаду судді.
    Так що жодної упередженності з боку судді Соколова стосовно Порошенка не може бути за визначенням, адже саме під час судової реформи за часів Порошенка цей суддя пройшов цідило кваліфікаційної комісії.
    Запобіжний захід Порошенку: суд призначили на 17 січня об 11:00

15. medwedo berlogsoni

Яке воно все таки гімно - цей Порошенко!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Blaberus

Що, "аж кушать нє могу"?
    А Зеленський може. Харю наїв як у подсвинка.

17. Blaberus

Щоб Ви не тринділи, Вєнєдіктова бздить Порошенкол, судді бздять Порошенко не кажучі вже про падлокловуна.
    Замість того щоб триндіти всіяку дурню, краще заспівайте гарну пісню, яку співають на початку цьго цікавого відосіка:

View: https://www.youtube.com/watch?v=Ry2Ds8SrZ3Q

18. medwedo berlogsoni

Я щось не зрозумів? Ви - "за бєлих чи за красних"?
    В одному посту Ви стверджуєте, що Зеленський клав з прибором на Порошенка (ну, як на сцені - на рояль), в гробу його бачив і "кушає аж поправився", в іншому - що він Пороха боїться.
    Чи не здається Вам, що дві протилежні думки в одній голові - це трохи забагато?

Стефанчук, до речі, також не схоже, що штани вшиває...

Завтра обіцяє бути цікавий день. Може, Жуляни "замінують", а літак посадять в Житомирі... Як би Ви хотіли? Там би люди точно відбили б Порошенка у будь-яких судових виконавців... Чи відбили б Порошенкові? Як вважаєте?

19. Gyppsy

Gyppsy :hi:

В Житомирі Порошенку точно нічого не світить - він з фонтаном ж здурив житомирян /чи житомирців? :scratch_one-s_head:/

зі

перепрошую за свій п"ятак, але це моя незагоїна рана... :cry:

20. Blaberus

Приведіть цитату, будь ласка. Де я писав що
    ?
    Можливо Ви не просто мавпа японська, але брехлива мавпа японська?
    Вам не здається що посадовці зі слуг проходять якийсь специфічний фейс-контроль?:crazy:
    Сумніваюсь що в Житомирі бидла більше ніж ніж в Харкові.
    Але цікаве інше: Ви вважаєте що влада піде на кримінальний злочін у вигляді "мінування" аеропорту?

а де твій аватар? :)