ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Але барига все одно Порошенко.

Что будет, если цинизм и коррупцию объединить в одном флаконе? Будет импорт российской и белорусской электроэнергии в Украину, который осуществляется через арабскую прокладку. А связующим звеном между Зеленским и этой прокладкой из ОЭА выступает главный эксперт по коррупции в ДНК украинцев и известный лжец Давид Арахамия. Эта прокладка называется Vector Energy Innovation. Вот ее убогий сайт. VECTOR ENERGY INNOVATION Директором прокладки числится некий Тарьям Матара Тарьям. И это никакой не шейх и не случайный араб. Вот Арахамия жмет ему руку на мероприятии лопнувшего банка Аркада. СПІВПРАЦЯ З INDUSTRIAL INNOVATION GROUP (ОАЕ) - Новини (2019) АТ АКБ «АРКАДА»
    А вот Арахамия со сцены расхваливает Тарьяма как великого новатора на мероприятии самого Тарьяма
    View: https://youtu.be/f4uQ083ivv8?t=98

На этого араба так же записана доля в максимально мутной конторе Industrial Innovation Group, которая стала правопреемником консорциума ЭДАПС. ЄДАПС — Вікіпедія

При этом Industrial Innovation Group при Зеленском стала регулярно получать государственные подряды на сотни миллионов гривен на изготовление спецдокументов, паспортов, защитных бланков и так далее. Вам интересно, как появились тут арабы? Садитесь поудобнее, сейчас расскажу.

Как вы помните власть повторно открыла импорт электроэнергии из Беларуси в конце октября под предлогом нехватки угля. Изначально, видимо, чтобы заглушить недовольство общественности, специмпортером должен был стать государственный Энергоатом. И он даже заплатит 600 млн грн за доступ к проводам. Но потом его тихо отодвинули и специмпортером поставили... арабов Арахамии. За наши с вами деньги. Потому что Энергоатому никто деньги не вернул, а арабы Арахамии пользовались проводами бесплатно. А мы же все знаем, что Арахамия известный альтруист и бессеребренник. Все же помнят, как он лоббировал интересы игроки и табачки. И конечно же делал он это из чистого альтруизма. С арабами все так же. И даже ещё циничнее. Деньги за доступ к проводам заплатили из бюджета, который наполняет мы с вами, но арабам Арахамии разрешили пользоваться бесплатно.

А теперь вверх цинизма и хитропопости власти. В качестве прикрытия, исползали уволенного из ДТЭК менеджера. Мол этого его компания импортирует электроэнергию, а не Зеленский с Арахамией. И если что, тот это позволит таким пропагандонам, как Тухлый Лещ сказать, что это не Вова и Давид, а Ахметов. Ведь менеджер из ДТЭКа. И это позволяло некоторое время скрывать реального импортёра, но контракт с арабами таки всплыл. И это породило немало вопросов.

Могли ли арабские друзья Арахамии получить эксклюзивное право зарабатывать на импорте электроэнергии из Беларуси без договорняка Зеленского и Лукашенко?Понятно что нет. И понятно, что такие договорняки были не публичными. Ну, да, Владимиру Александровичу не в первой звонить Лукашенко. Опыт таких звонков у него есть. Правда, горький опыт, когда он звонит белорусскому диктатора, а потом вагнеровцев задерживают в Минске и в итоге срывается спецоперация. Но речь сейчас не о ней.

На своем пресс-марафоне Зеленский лично защищал схему импорта электричества из Беларуси и сокрушался с пеной у рта на каналы Ахметова, которые критиковали импорт. «Как же можно без импорта?» негодовал Зеленский и переходил к анонсированию госпереворота. Кстати, тоже за деньги Ахметова. Не понятно лишь почему Порошенко не приплел.

Но все выглядит странным. Получается, что Украина вводит санкции против Беларуси за сфальсифицированные выборы, Лукашенко угрожает Украине войной на стороне России и в шаге от признания аннексированного Крыма часть РФ, а Зеленский с Арахаией организовали с ним хитрую схему по импорту электроэнергии на троих? Как говорится - ничего личного, просто бизнес.
    Вам интересно сколько они на этом зарабатывают (воруют)? Считайте. По итогу ноября импорт будет около 300 млн кВт час. Цена по контракту между арабами и украинской фирмой 100 долларов за 1000 кВт час. Между арабами и белорусами еще меньше. Цена в Украине в ноябре была в примено 130 долларов за 1 МВт-час (1000 кВт час). Это приблизительно 50 долларов США на каждой тысячи киловатт. А значит это 9 млн долларов в партийную кассу моносброда и в карман лично Зеленскому. Сколько от этого получит Арахамия я не знаю, но мы же помним его альтруизм. Святой человек. Но это не точно.

Кстати, импорт растет с каждой неделей, и в декабре эти трое из ларца, Зеленский, Арахамия и Лукашенко выйдут уже на 1 млрд кВт, а это уже 20 млн долл им в карман. И даже полет Лукашенко в Крым не прекратит эту схему. Потому что конец эпохи бедности для этой троицы сам собой не наступит. Вот и стараются парни, не жалея бюджетных денег и плюя на интересы Украины. И у них это отлично получается. Пока получается.

(c) Борислав Береза

Взяв тут Березовый сок

2. Акцією задоволений! Кривавий Пастор заклав фундамент!

Об'єднання демократичних сил відбулось.

Закликали до відставки/імпічменту Зеленського.

Розпуску парламенту та дострокових виборів до Ради.

Якщо зелені й надалі будуть натравлювати силовиків на нас, це тільки пришвидшить його кінець.

Дякую всім, хто прийшов! До нових зустрічей!

3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Та я був трохи порохоботом аж до 2016. Правда, щоб аж пишатися, то ні, але все ж...
    Але весна-16 ширше відкрила мені очі, а потім ще фонтан добив контрольним пострілом :cry:

4. Gyppsy

Альо! Ей ви, два молодца із одного ларца! Стаять баяться!
    Брехлії ґудман і блядьберусь, це я до вас звертаюся.

@Good man , @Blaberus

Ви тут гоните пургу, що не можете привести посилань, як чмирять ІгорМ на КФ, бо Київський Форум закритий.
    Але ж Харківський Форум, про котрий ви також згадували, ніби там чмирять ІгорМ, НЕ ЗАКРИТИЙ.
    Давайте посилання хоча б з ХФ.

Простеньке прохання. Але для вас обидвох це розрив мозґів.
    Які тепер відмовки придумаєте, брехуни і звіздуни? :)))

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я переглянув зранку всіх ігнорованих, і так і не побачив, що хтось звернув увагу на те, що Порошенка стягувала з грейдера та людина, яка потім загинула при захисті ДАП. Хотілося б, щоб хтось написав те прізвище.
    Бо, наскільки я зрозумів, потім цій людині було посмертно присвоєно звання Героя України, а Порошенко (позичивши у Сірка очі) вручив його бабусі Зірку Героя. Цікаво знати, чи вручаючи Зірку, Порошенко сказав, що покійний його стягував з грейдера і обзивав усякими словами?
    Можливо, я помиляюся? Хто розібрав прізвище, яке згадав Лещенко? Хто той герой, який відразу побачив у Порошенкові ефективного баригу, а згодом пішов добровольцем і загинув смерттю хоробрих на Донбасі?
    Зараз учасники тих подій обзивають усякими словами Порошенка за те, що він обізвав їх тітушками.

До речі, en efecto з іспанської перекладається як : в дійсності, насправді, фактично (в самом деле)
    І для парі даю посилання на перекладач.
    https://translate.google.com.ua/?hl=ru&tab=wT&sl=es&tl=ru&text=en efecto&op=translate

6. medwedo berlogsoni

Це той Береза, який стверджував "із достовірних джерел" на телеканалі бариги Порошенка, що замість Подоляка працюватиме Сергій Лещенко?

7. Good man

Good man Обычный человек

Ещё раз повторяю, я тебя, чмыря, вычислил в 2019-м году. Ты два года, когда киевский форум работал, отмалчивался, а тут вдруг распальцовку сделал, что тебя там нет. Я ещё удивился, думаю, сейчас же опущу мальчика по полной программе, что он делает. Забиваю адрес киевского форума, а он не работает. После этого всё встало на свои места. Что же ты, чмырёныш, два года молчал? Или ты забыл, как я в 2019-м году вычислил? Это есть на львовском форуме, легко могу найти.;) Сидел чмом с языком в заднице два года? Вот и продолжай это делать. Нужно будет услышать твое мнение, позову. Пока свободен.

8. IMG_20211130_060602_028.jpg IMG_20211124_014520_315.jpg

9. imgonline-com-ua-resize-0ss4a4wpwvs.jpg
    Шарий раскрыл, как Зеленский помог «Л/ДНР» в 2014: опубликована новая информация - Национальный Банк Новостей

10. Ще трошечки спостережень - як тільки зелена жабка заскочила на руків"я гетьманської булави з Інтернету моментально щезли всі нагадування про Лі Кван Ю і його пропозицію посадити трьох найближчих друзів.
    Дивний феномен, чи не так?

11. Gyppsy

Хрин з тобою, брехлій і прочая і прочая... ґудман, прокоментую твій допис, бо Миколай обіцяє файну премію /не гроші :yahoo:/ за спілкування з довбо@бами .
    Брехлій і прочая і прочая... ґудман, що ти вчепився якогось КФ? Давай тоді факти з ХФ, чи з інших ресурсів.
    Але давай вже посилання, цитати і пряму мову ІгорМ. Нєчєго, падла, народ баламутіть.
    Бо буде й направду "тра-та-та-та..." , я вже постараюся.

1. Брехлій і прочая і прочая... ґудман, назви два роки, коли я мовчав на ЛФ. Конкретно і в загальноприйнятому форматі, як і належить писати дати.

2. Що там є на львовском форуме, і ти, брехлій і прочая і прочая... ґудман, легко можеш найти?
    Находи то легко і тягни сюди /з посиланнями на конкретні дописи/

Імя, сєстра, імя! Багато кіпішу, не бачу матеріалу, тільки піна...

12. Good man

Good man Обычный человек

Хорошо. Ради того, чтобы тебя 100% опустить, поищу. Но не забудь, после этого ты будешь в статусе опущенного. Если же я не найду, то я фуфло рисованное.
    Отмазки всевозможные не подойдут. Если я тебе говорил в 2019-м, а ты пропускал, а через два года вспомнил, значит был в курсе и очко поджал. А как форум закрыли, так гарцевать начал.

13. Good man

Good man Обычный человек

Поиск сразу же выдал.

Україна - вчора, сьогодні, завтра
    Гаварітє са мной па русскі-2
    Зеленський і КО - 2

В 2019-м году, когда упомянутый мной киевский форум, на котором тебя чмырили, не вызывал у тебя вопросов о доказательствах твоего пребывания. Два года ты копил силы, чтобы ответить мне, и когда форум закрыли, наконец-то решился. :haha::haha:

Когда всё доказано, не забудь теперь каждое своё сообщение начинать так:

14. Gyppsy

Давайте конкретні посилання на дописи з КФ, на ХФ, на ЛФ, і на буль-які інші ресурси, котрими Ви можете підтвердити, що мене юзери чмирять, насміхаються, обзивають і т.п.

Є якась дурна, слизька і не зовсім коректна фраза Если я тебе говорил в 2019-м, а ты пропускал, а через два года вспомнил, значит был в курсе.
    Я якщо чиїсь допис коментую, то його цитую. Так що ніяких підтасовок і мухлюжа. Тільки прямі посилання на оригінал дописів.

Мені вже ця коломийка надоїла.
    Подивимося востаннє, хто тут буде в статусі опущенного і фуфлом рісованим.
    Отмазкі всєвозможниє нє подойдут.

Останнє редагування: 3 гру 2021
  15. Gyppsy

Що це таке?
    Що це за посилання на самого себе? @Good man , і сам ти брешеш, бо я НІ-КО-ЛИ не був зареєстрованим на якомусь тепер закритому Київському форумі. Я зареєстрований на єдиному форумі з київською пропискою, у мене на ньому кілька дописів в нейтральних темах, зовсім далеких від політики і тим більше скандальних. І цей форум зараз успішно працює.

Гудман, тобі треба шось робити з собою.

Карочє, "game over"

16. Good man

Good man Обычный человек

С 2004-го года все чмыри в интернете ведут себя одинаково:
    Про то, что доказать невозможно , - бьют себя в грудь, мамой клянутся.
    Перед доказательством начинают ещё громче истерить.
    А после доказательства сами с собой договариваются, что никакого доказательства не было.

Чмырёныш, ты только что кичился, давайте доказательства со львовского форума. Я их привёл. Сейчас ты доказанное чмо.

17. medwedo berlogsoni

Хто скаже, Порошенко так і залишиться за кордоном, чи після Нового року повернеться?
    Чи не відчувають себе ідіотами ті, хто голосував на останніх парламентських виборах за Порошенка, сподіваючись, що він працюватиме в парламенті на благо народа, а він вирішив погарцювати мінімум півтора місяця за кордоном? І не один, а з такою ж брехухою, якій повірили виборці Києва і проголосували за неї на виборах в Київраду.

18. medwedo berlogsoni

Друге запитання: Гамнюк чи не гамнюк Порошенко, що назвав "тітушкою" патріота України, який добровольцем пішов воювати на Схід і загинув?

19. БУТУСОВ, ГАУБИЦЯ І ДВОЛИЧНІСТЬ

Дивлюся як провладні спікери і зелені боти гноблять Бутусова за відео де Бутусов з гармати стріляв, і вкотре переконуюся у їхній дволичності. У т ч - у дволичності осіб, яких знаю особисто. Бо я гарно пам'ятаю як ті самі особи впритул не помічали ситуації за участі Бутусова, поруч з якою ця гармата, то так - незначна дрібниця.

Чомусь всіх їх взагалі не цікавило, коли цивільна особа Бутусов біля Іловайську виявився обізнаним на секретних штабних планах і брався виконувати обов'язки армійських штабних офіцерів. Пояснюю.

У вересні 2017 р. в журналі "Український тиждень" вийшло інтерв'ю Андрія Тетерука, командира батальйону "Мирртворець". Це треба процитувати: "Надвечір 20 серпня мені зателефонував полковник МВС Володимир Павлович Гриняк, який був посередником між МВС та Збройними силами України в штабі АТО. Він наказав нам готуватися, щоб незабаром вирушити на зачистку Іловайська. Після нього двічі чи тричі телефонував журналіст Юрій Бутусов зі словами: «Андрей, ты где? Ты нам тут очень нужен», маючи на увазі Іловайськ. Я відповів, що готую підрозділ до передислокації, але висловив здивування, що про операцію вже хтось знає".

Ви оцінили глибину глибин? Ще тоді у 2017 р. я звернув увагу, що цивільна особа, журналіст Бутусов звідкілясь дізнався про секретні плани керівників МВС щодо подій під Іловайськом, і ба-більше - він дзвонив і підганяв командира батальйону МВС! Все це - в умовах бойової операції. Хто йому надав інфрмацію і дозволив все це?!

Панове вам не здається, що в порівнянні з таким, з гармати стрельнути, то так - незначна забаганка?

Я не знаю, що тоді робилося в МВС, але якби Бутусов у той самий час отак само подзвонив би командиру прикордонного КПВВ "Новоазовськ" де стояв наш добробат - з гарантією він був би різко послан, після чого рапорти командира про дивовижну інформованість пана-журналіста і його намагання втрутитися в делікатне питання командування підрозділами, того ж дня лежали б у командувача Донецького прикордонного загону та у прокуратурі. Бо не має Бутусов ані таких прав, ані повноважень бути допущеним до штабної інформації і підганяти комбатів.

Але, не переймайтеся. Особи які невдовзі закликали голосувати за Зеленського, у 2017 р. мені заявили що Бутусов був тоді, мовляв, "головним військовим журналістом України", тому йому - можна. З неймовірним задоволенням нині я спостерігаю як ті самі особи цькують Бутусова за постріл з гаубиці.

Очевидно, це подвійні стандарти в чистому вигляді. Бутусов критикує ЗЕ, тому його цькують за стрільбу з гаубиці. А тоді Бутусов вивалював в багні Петра Порошенка, тому йому було можна. Власне - Бутусов і зараз не приховує своєї ворожості до Порошенка.

Тож цілком можливо, що скоро йому знову стане можна стріляти. І не тільки з гаубиці.

20. imgonline-com-ua-resize-0ss4a4wpwvs.jpg

а де твій аватар? :)