ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Закон про олігархів - це не повторення диктаторських законів 16.01.2014.

Пересічний громадянин не бачить в них негативу.

Це наслідок і роботи Кремля над помилками, і слабкості опозиції, і століть бездержавності

Нас варять у бульйоні #КакаяРазніца, неспішно додаючи авторитаризм...

2. Групи депутатів Коломойського, Пінчука, Палиці, Ахметова, агробарона Варевського - прийняли закон про боротьбу з Коломойським, Пінчуком, Ахметовим..., закон про олігархів. З подачі президента олігархів Зеленського. По всім медіа олігархічних розказують як зашибісь, що нарешті олігархів поборють.
    Ну зелефани, яких реформ вам ще не вистачає. Тепер ви, коли будете платити захмарну комуналку Ахметову, Фірташу чи Коломойському то вам буде гріти серце те що ви свої гроші віддаєте не просто партнерам Зеленського, а людям яких Зеля офіціально призначив олігархами. Здобули.

3. Циган, а що Порошенко до цих пір президент?
    Хто ж тоді віслюк Янелох Оманський?

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Нє, Місьек-поц, Порошенко вже давно не президент :yahoo:
    Це я так тіпа медитую на майбутнє ;)

5. Циган, а ти лох. Тримай підтвердження.

Мої ж ви кролики...
    Народные депутаты от фракции "Слуги народа" в закрытом чате выразили возмущение тем, что автор идеи о принятым законопроекта об олигархах по спецпроцедуре, нардеп Федор Вениславский 23 сентября за нее не голосовал. Об этом пишет LB.ua
    Не, ну а что вы от него хотите? Зеленский использовал Вениславского, который использовал вас. Он, как оказалось, не такой уже и глупый, чтобы совершать преступные действия, из-за которых рано или поздно придётся отвечать перед Законом.
    Вениславский – представитель президента Украины в Конституционном суде Украины. И он прекрасно осознает, что этот антиконституционный закон будет обжалован и ему придётся пыхтеть и му-мукать перед Конституционным Судом, оправдывая преступные действия Зеленского и его фракции.
    Кролики - которых у себя в хлеву разводит Зеленский.
    View: https://www.facebook.com/nusspavlo/posts/1772568209601526

6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську-поц, я навіть не хочу читати твоїх перевисерів на язікє.
    Що ти мені підтверджуєш? Та мені по барабану і то підтвердження і той закон 5599, я ж не олігарх :)))
    Кожна влада грає під себе. Порох не зумів втриматися - значить слабак. Хай тепер бігає по заправках і базарах.

7. Good man

Good man Обычный человек

Что сказать про такого, хай тепер бігає по заправках і базарах

8. Good man

Good man Обычный человек

Ты уже взрослый человек, читаешь серьёзную аналитику в Фейсбуке, зачем ты общаешься с этим чмом?
    Он же за счёт беседы с тобой пытается возвыситься, типа "причастный к такому человеку, веду с ним беседу".
    Или игнор, как чму, или чмырить, как я. Он со мной два года назад с перепугу даже ник на форуме поменял, сейчас немного вякает, (я иногда допускаю, форум, демократия все же), но в целом он со мной чмом молчит.

9. Я не тільки з ним не спілкуюся. І з тобою не буду. Так, подразнити. Про що можна спілкуватися з лохами.
    Як я писав колись, немає кого кликати на інтелектуальну дуель. Всі безбройні.

10. Коломойський радіє)
    Ще ніколи «деолігархізація» не приносила одному з представників олігархічного табору стільки профітів:

1. Санкції США - вже неактуальні. Їм на заміну прийде реєстр олігархів.

2. Порошенко, що насмілився забрати «Приват» та змусити Коломойського виїхати з України - нейтралізований.

3. Колеги по олігархічному табору тепер такі самі, як він. Ні гірше, ні краще. А значить Коломойський з особливого зла перетворився на одного з довгого переліку.

4. Президент Коломойського має абсолютну владу та олігарх чітко знає, як нею треба користуватися, щоб вечірка тривала довше.

5. «Білі опозиційний пальта» з голосу вивалялися в багнюці Банкової, а значить єдині здавалось би здорові сили «під куполом» - затоксичені та нейтралізовані.

7. Український народ аплодує найвеличнішому президенту і ейфорію можна буде продовжити щонайменш на рік, поки в бюджеті ще є гроші.

Що ж буде з олігархами?

Взагалі нічого.

Ахметов:
    - закриє кримінальне провадження по Роттердаму;
    - продовжуватиме платити низьку ренту на видобуток руди;
    - возитиме її по найнижчому тарифу в найдешевших вагонах, що їздитимуть по його дорогих радянських застарілих рейках;
    - отримуватиме надприбутки з зеленої енергетики;
    - готуватиме нових старих облич до нового виборчого циклу…

Полоса Коломойського ще ніколи не була такою білою, як сьогодні. Він вперше, на відміну від інших олігархів, має свого президента та, схоже, збирається скористатися цим по повній.

Пінчуку залишилося лише вирішити питання по пільговому тарифу на електрику для його заводів, а все інше - він вже і так має та на більше не претендує.

Фірташ, Бойко, Льовочкін - не чужі на Банковій люди. Їм є що запропонувати Зеленському. Взамін, як історично склалося, вони отримують недороканість в газових оборудках, чергові списання чергових мільярдних боргів та збереження контролю над титановим ринком країни.

Зеленський також отримає своє - народна любов, спокусливі владні атрибути для нього, його друзів, колег і родичів та, звичайно, гроші. Про мільярди, що розкрадаються на Великому будівництві, олігархічні канали у вдячність будуть, як і раніше, мовчати. А про самого Володимира Олександровича говорити тільки добре. Бо, не доведи Господи, на його місце прийде Рузвельт, та доведеться попрощатися з монополіями, на яких і тримається їх олігархічна влада.

А ми? Наша роль така сама - мовчки оплачувати рахунки за цей банкет, а взамін на телеекранах нам показуватимуть веселе шоу з мильними операми в перервах. Як поки що найслабші в цьому харчовому ланцюжку - черговий раунд боротьби за справедливість ми програли.

View: https://www.facebook.com/100004534422805/posts/1964875780340217/

11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ага, значить Ага (Гайка Зегребельська) краще розбирається в законі, ніж посол Великобританії в Україні?

12. Хвилинка гумору

Слуги вчора так гнали і ламали все і всіх через коліно з законом «проти олігархів», що тепер доведеться вносити в нього зміни.

З’ясувалося, що у визначенні статусу олігарха є взаємовиключні положення.

В житті одна помилка - не біда, біда, коли усе життя - помилка…

View: https://www.facebook.com/748183438/posts/10158888843853439/

13. Good man

Good man Обычный человек

Форум создается для общения с людьми, глупо ни с кем не общаться, сидя на форуме.

14. medwedo berlogsoni

@Mykhaylo Khomchyn, Омелян іде лісом.
    Європа визнала вчорашній закон. Якщо є протиріччя, їх виправлять перед тим, як підпише президент.
    Головне, що закон прийнятий в цілому.
    І Порошенко зі своїми песетами іде лісом - Європа визнала вчорашній закон, як крок уперед.

Хомчине, я вимушений читати Ваші пости, бо все сподіваюсь, що Ви визнаєте, що Порошенко зі своєю фракцією обісрався, якщо врахувати, що він голосував проти прийняття закону, який похвалила посол Великобританії і Єврокомісія.
    А думка Омеляна, кандидата на нари, мені до ламкочки.

15. medwedo berlogsoni

Дурак ти, голубе. Він нік не змінював. Просто його забанили назавжди, бо він модераторшу з цяткою на лобі намалював, чи щось у цьому дусі. І тому згодом зареєструвався під новим ніком, оскільки тусується на цьому форумі дуже давно. Ти тоді ще був прапорщиком і сном і духом не чув про Львівський Форум. Потім, перед виборами Президента України, тобі присвоїли звання старшого прапорщика і приставили сюди, щоб ти тут срав. Тільки і всього.
    Це я так, як виняток, тобі відповів, бо мені зараз подобається читати потуги порохоботів після вчорашнього успішного голосування за такий необхідний для України закон, та намарні потуги кацапських підгавкувачів.
    Модератори на тебе не звертають уваги, хоча тебе, лайнюка, слід було б давно уже забанити і за використання Державного прапора України, і за інфантильне перекручування чужих постів, недоросль ти наш недороблений.

Але що радує, що Україна рухається в Європу, попри всі потуги кацапської Росії.

16. medwedo berlogsoni

Та чому так, Хомчине? Паря ж - за Порошенка свою кацапську дупу рве. Конгеніал Ваш.kongenial - это... Что такое kongenial?
    А те що паря лох, так я не погоджуюся. Хитра і підступна бестія, що намагається паскудити в українському інформаційному просторі.

17. Good man

Good man Обычный человек

Премного благодарен за то, что читаешь меня, отвечаешь и при этом игнорируешь. Кот Шредингера просто мяукает от восторга.

Теперь по сути, кацалапое убожество. Ты говорил, что тут только на время выборов президента. Трепло. Потом ты придумал отмазку, что я останусь до парламентских выборов. Трепло. Где-то между этими этапа твоей лжи ты начал утверждать, будто я из России. Когда я тебя уважительно попросил объяснить как человек из России может иметь такую позицию по языковому закону, по НАТО, по ПЦУ и т.д., то ты ничего не смог ответить. Ничего. И после этого ты что-то вякаешь про инфантильность? Ты, трепло многократно доказанное, должен сидеть прямо и молча слушать, что говорю я. Вот здесь я дал полный расклад Игорьку/Джиппси, от и до всё разложил по полочкам. Любой может зайти на киевский форум и найти там его, аватарка там точно такая же, как тут, ник совпадает, по сообщениям находится, что из Житомира. Всё сходится. Я по его просьбе его, как опущенного, не замечал тут. Знаешь, как у опущенных на зоне: не есть из одной тарелки, не замечать их и т.д. ЧМО есть ЧМО. Но это не повод, что чмырю можно вякать.
    Неоднократно предлагал проанализировать наши сообщения на форуме на предмет нарушения правил форума. Ты в ответ всегда язык в одно место засовывал, вот и не доставай его оттуда сейчас. Трепло обыкновенное, 1шт. Сам больше нарушает и что-то вякает про правила. Вывел тебя на чистую воду, пусть люди видят, что ты на Россию работаешь. Таких, как ты, нужно каленым железом с форума выжигать, но администрация за демократию, поэтому ты до сих пор тут. Но я надеюсь, с возвращением Порошенко в кресло президента, ты и подобные тебе будут забанены.

18. Good man

Good man Обычный человек

Сторонники Порошенко - это патриоты Украины, сторонники Путина - это патриоты России, сторонники Зеленского - это патриоты Путина.

19. Посол Канады в Украине Лариса Галадза об "антиолигархическом" законе: "Записывать категорию людей в закон может быть очень опасным. Нужно, чтобы закон всегда был направлен на действия - либо это хорошее действие, либо нехорошее действие, но не на людей."

❗️Думаете, Зеленский этого не понимает? Понимает. Но так ненавидит Порошенко, что аж спать не может. Не удалось посадить - придумал закон, и никакие Канады ему не указ.

а де твій аватар? :)