ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. А віслюк Янелох Оманський пролізе?

А то судячи по ділам його у Порошенка шансів більше FB_IMG_1617524279230.jpg FB_IMG_1618002815738.jpg

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Обов"язково:

3. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Можете припускати що хочете, бо не так вже й багато часу залишилося вам тим займатися.
    Перекривити героїв УПА гегоями, а потім обізвати хохлів бидлом і дебілами... занадто відверта ненависть, щоб не відчути її.

4. Blaberus

Ви хворієте на онкопатологію?
    Я теж можу пошукати у Вас опечатки. Але навіщо?
    Ні, блеать. Це інтелектуали. Які з великого розуму можливо знищіли мою країну.
    А що, любити їх, чи що?

5. Коммунарец

Типа виправдалися?

Ви що, українське телебачення не дивитеся? Там так і є) Інтелектуали))
    Не зрозуміло, про яку знищену країну ваша мова? Між УРСР і незалежною Україною ніякої не було іншої. А ця країна була приречена американськими сіонистами на гармидер, аби знищити більшого свого ворога.
    Так що, самі не згаєте, з якого вас так ковбасить... і буде з усіма єретиками таке( бо Бог вже вас карає, розуму позбувши)

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Порошенко задекларував найбільше готівки серед депутатів. У «ЄС» пояснили, чому він не тримає гроші у банку - ДІАЛОГИ

Людина-тумбочка.

Характерна також компанія в якій опинився наш сивочолий патріот.
    Чотири душі - з Зажопи, церковна миша Юля і якийсь із "Довіри".
    Який не довіряє банкам, а вважає за краще тримати гроші також в тумбочці, як і Порошенко, тільки за об"ємом меншій в десять разів.

7. medwedo berlogsoni

Я тепер зрозумів, чому на Порошенкові так погано піджак сидить - він усі свої гроші з собою носить.

8. medwedo berlogsoni

Справжнє обличчя Порошенка
    свиня-копилка.jpg

9. Виглядає краще ніж морда віслюка FB_IMG_1617976089474.jpg

10. Кацалапий, ти так і не відповів:
    А віслюк Янелох Оманський пролізе?

А то судячи по ділам його у Порошенка шансів більше
    FB_IMG_1617524279230.jpg FB_IMG_1618002815738.jpg FB_IMG_1617812001740.jpg FB_IMG_1617811996514.jpg FB_IMG_1617811991831.jpg

11. Blaberus

Ні: віслючок виглядає красивше.

12. Blaberus

Навіщо і головне перед ким я повинен виправдовуватись?
    Ні. Я, подібно до Іова, ухиляюсь від зла.
    Ви чудово все розумієте. До того ж я написав "можливо".
    Якого?
    Цікаво. Ось Ви палко шануєте МП. Чи не є Ви в такому випадку єретиком і сектантом, поскільки МП юридично є сектою?

13. Blaberus

Да Ви справжній стіліст!:)))

14. Коммунарец

Хто ж хоче жити у лайні, навіть у своєму?))
    Залишився один варіант - Хазарія)
    Звісно, Росію
    Я всіх шаную. Одних більше, інших менше.. Так вже вийшло, що під час странствій на початку пізнання істини, мені більше і завжди допомогали МП і хлібом і дахом.
    Нічого особистого, тільки інспекція церков, як я і писав., коли почав свою місію)

15. Коммунарец

Хто ж хоче жити у лайні, навіть у своєму?))
    Залишився один варіант - Хазарія)
    Звісно, Росію
    Я всіх шаную. Одних більше, інших менше.. Так вже вийшло, що під час странствій на початку пізнання істини, мені більше і завжди допомогали МП і хлібом і дахом.
    Нічого особистого, тільки інспекція церков, як я і писав., коли почав свою місію)

16. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@Коммунарец, а Ви сповідаєтеся і причащаєтеся в храмах якого патріархату?

17. Коммунарец

Перший раз у 1993 році в МП перед вінчанням, другий раз в КП, перед новим життям, на яке попросив благословення у 2017 році. І все....)
    А от миропомазання люблю) Знання, мудрість і побожність не бувають зайвими.

18. Gyppsy

Дивно...
    Ви намагаєтеся щось проповідувати зі Святого Письма, хвалитеся, що на короткій нозі з самим Богом /Але я запросив Бога в гості, поговорив з ним... #6909 /, відвідуєте святі місця, а самі берете і саботуєте таке важливе таїнство.
    Ви вважаєте, що кількість миропомазань впливають на кількість знань, на мудрість і побожність?

19. Коммунарец

Зазначу, що я нічого не проповідую, а тільки намагаюся повернути людей до добра і любові. А проповіді вже до мене і без мене були.
    Мені нема чим нахвалятися, маю те що маю і тим задоволений. Хіба що знайомством з Богом і тим хвалюся, аби було як написано:"Хто хвалиться, нехай хвалиться Господом!".
    Вам такого не дано, той слухайте тих, хто має таке щастя)
    Колись, на початку, Павло наказував чотири разу на тиждень причащатися. Потім менше і менше стало, хоча краще не стало. А тим паче ніхто не додержується правил, аби перед сповіддю вибачитися перед тими, кого образили. Переді мною ніхто не вибачався, хоча ті і ходять до церкви. Який сенс сто разів на рік сповідатися, якщо жодного разу не аиконано правил?
    І взагалі, в новому царстві причастя буде тільки раз, або перед великими змінами у житті, аби все було відповідально. А не так, щоб після причастя ставати ще гірше, бо обманюєш всіх і знову грішиш.
    Знаєте, коли всі встають на миропомазання, то не раз помічав, як протискуються ліктями крізь інших... я завжди останній йду.
    Від того, щоб швидше хрестика намалювати на лобі, ні розуму, ні мудрості, тим паче побожності не прибавиться.
    Останній завжди мудрий, бо слабого і нерозумного пропустить, більше розуму дістанеться після всіх, бо треба бути розсудливим і без суєти, а побожність не показова перед іншими.

20. Gyppsy

@Коммунарец, з Ваших слів виглядає так, що Ви в питаннях християнства обізнаніший і святіший і за Папу Римського, і за Патріарха Константинопольського )
    Тобто треба слухати Вас?;

а де твій аватар? :)