ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

і на це маємо спосіб:

Після рішення РНБО ввести санкції на контрабандистів:

2. Ми з Вами прожили 7 років війни.
    За ці роки у нас було 2 президента.
    Ось порівняльна таблиця.
    Втратили всі, навіть ті, хто отримували гроші за популяризацію Зеленського. Втратив навіть Коломойський, і він взагалі ймовірно сяде.

Тепер питання. А воно вам було треба, дебіли?
    Ви призвели своїм голосуванням до ще більшої війни та смертей? Задоволені? Ви ж своїх дітей позбавили нормального майбутнього. Ви згаяли час своїх дітей, ідіоти.
    FB_IMG_1617524279230.jpg

3. Справа судді Чауса обростає новими цікавими подробицями. Один з читачів, якому я схильний довіряти написав таке.

⬆️Новина раз - суддю Чауса вивозили з Молдови сплячим (укололи вєщєствами) у багажнику машини військового аташе України (!).

Суверенітет? Міжнародні конвенції? Повага до кордонів? Ні, не чули.

⬆️Новина два. Адміністрація президента Молдови Майї Санду намагалася додзвонитися до ОПУ, аби поговорити з Зеленським, що називається, напряму. Але Зеленський... як би це пом'якше сказати? Не взяв слухавку. Був зайнятий. Певно - грав на улюбленому роялі, писав новий грандіозний відосик, курив айкос... Одним словом до ЗЕ президент Молодови не додзвонилася.

Пригадуєте як обхажував пані Санду Зеленський у Києві? Солодкий був - хоч до рани прикладай. А як жінка подзвонила поговорити серйозно, то...

Віддуватися за всіх довелося Кулебі в МЗС. Йому керівництво Молдови висловило все що воно думає і про Єрмака, і про Смірнова, і про найвпливовішого президента в світі - при чому у таких виразах, що Кулеба все зрозумів без перекладача.

Посваритися з сусідом на заході, з яким у нас спільна проблема (Предністров'я) - це треба уміти. Це справді треба бути ЗЕкомандою. Немає слів.

View: https://www.facebook.com/255166884925570/posts/1246939729081609/

• Інформативно Інформативно x 1
  4. В Україні ввели новий податок.
    Називається "абинепорошенко".
    Вирахувати величину податку дуже легко:
    Йдете в супермаркет, дивитеся цінники, порівнюєте з цінниками при Порошенку - різниця між цінниками і є величина того податку.

* злі язики кажуть, що це "податок на дурість".

• Подобається Подобається x 1
  5. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Ви торкнулися дуже цікавої теми.
    Справа в тому, що Бог дійсно допомогав Україні. Згадайте знамення, які сопроводжували обрання Овоча. Згадайте знамення, які сопроводжують президенство падлокловуна, за що воно отримало прізвисько "Бідоносець". Згадайте навіть МН-17, який дурні кацапи збили замість російського пасажирського літака.
    І в мене складається враження, що дебільність хохлів остогидла навіть Богу. Хто зна, може Бог допомогак УНР, але УНРівсіке бидло все просрало?

6. Blaberus

Я це називаю "податком на бидло". :drinks:

7. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Щось у вас всі дебільні і дурні( Мабуть, у вас не все добре всередині... ви справді гадаєте, що ви розумні і мудрі?

8. Blaberus

Апостол Павло писав що немає жодного праведника. Безумовно, мені притаманні як добрі, так і дурні якості.
    Можливо Ви вважаєте що люди, які обрали падлокловуна, не є дебілами?
    В порівняні з будь яким зебуїном - так.

9. Коммунарец

Павло казав, що будь-яка влада від Бога. Вважаєте, що наверху нерозумний сидить? Над овочем прикололися, а от бідонесець - це той ще фрукт) Біч божий))
    Ніхто не дасть вам гарантії, що завтра ви не будете ще більшим лохом, ніж зебуїни. Диявіл не дремле. То не зебуїли дебільні, а Зеленський суперрозумний, що зміг звабити людей. От їх наче попереджали, що в кінці часів прийде той, що звабить багатьох лестощами тощо, ан ні, обманулися. І на розумних буває проруха))
    Розумний той, що слухається Бога, а не той, хто міряється з іншими людьми своїми розумовими здібностями.

Останнє редагування: 8 кві 2021
  10. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

11. FB_IMG_1617928282359.jpg FB_IMG_1617928311178.jpg FB_IMG_1617928354209.jpg

12. Blaberus

Це цікаве ствердження і дещо незрозуміле. Тобто Моісей, Юда Маккабі, гегої УПА, політв"язні, всі вони йшли проти Бога?
    Можливо я отримаю ЧМТ, виживу після інсульту, захворію на чистецеркоз мозоку. Все можливе.
    Тоді чому він не звабив мене?
    Читайте вище.
    Кли людина розмовляє з Богом, то є молитва. Коли бог розмовляє з людиною, то є шизофренія(С)
    А хіба Бог не попереджав, що падлокловуна вибирати не можна? Попереджав. Я це бачів. Бидло не бачіло. Хто більш розумний, я чи бидло?

13. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську, не бзди (с) ;

- Цитата від Коммунарец:
    Павло казав, що будь-яка влада від Бога

- Кожний народ має ту владу, на яку заслуговує
    - Хіба хтось сказав тобі, що буде легко?

Так що все норм :good:
    А не подобається - візьми і зроби краще ;)

Останнє редагування: 9 кві 2021
  14. Коммунарец

Воно таке ж незрозуміло, як ваше - що праведників немає.
    Я от відвідав свого часу праведників Кукшу в Хрещатинському монастирі, Амфілохія в Почаєві, Іоанна Затворника у Святогірській лаврі, та інших в Києво-печерській лаврі...
    А ви кажете...(с)

Майже неможливо звабити того, що вже зваблений. Бо крім зла і добра є ще одна сила, яка не рахується ні з ким і ні з чим. Що хоче, те й робить. Не зло і не добро - суцільне блядство. І то є сучасний "русский мир".

Бог розмовляє з нами через записи і біблію від апостолів, дії святих і праведників.
    Їх не шизофрениками кличуть, а блаженими або блаженнійшими.

Ні, не попереджав , що вибирати не можна, але попереджав, що звабить.
    Як писав Павло 1Кор.11:19 "Бо мусять між вами і поділи (разногласия) бути, щоб відкрилися між вами і досвідчені"
    Я теж бачив, та головне - чому і який висновок зроблено.
    А ви виявилися не досвідченим))
    Чому? Бо смієтеся і недооціююте Зе як генія (хоч би як злодія) , також замість жалю до обманутих, знущаєтеся з них... ризикуєте нарватися на їхню злобу.

Останнє редагування: 9 кві 2021
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

А тепер то самЕ, тільки з цифрами хто скільки сплатив податків. СлабО?

16. Blaberus

Ви, напевне, помітили що я не атеіст: я єретик і антіклеріканець. Тому православних праведників я не вважаю праведниками. Якшо Павло не вважав себе праведником, на якій підставі ці люди праведники? До речі цікаво, яке відношення вони мають до Московського патриархату?
    Не погоджуюсь: "русский мир" це зло.
    А ще через знамення. Але не за допомогою "голосів в голові".
    Так. Про те що його вибирати не можна попереджав сам падлокловун.
    Я не заперечую що я не досвідчений. Будь-яка людина не ідеальна.
    Зебуїни ненавидять тих, хто не поділяє їх думки. Таким чином, я в будь якому разі маю їх злобу. А що стосується його геніальності, чому він не звабив мене?

17. Gyppsy

І це при тому, що Порошенко практично весь час перебував на державній службі у вищому ешелоні
    А за законом поєднувати бізнес і держслужбу заборонено.

1998 - 2002 рр. - народний депутат України III скликання.

2000 -2004 рр. - Національний Банк України - заступник голови ради.

2002 - 2005 рр. - народний депутат України IV скликання.

8.02.2005 р. - 8.09.2005 р. - Рада національної безпеки і оборони України - секретар.

2006 - 2007 рр. - народний депутат України V скликання.

2007 - 2012 рр. - Рада Національного банку України - голова.

2009 - 2010 рр. - міністр закордонних справ України.

23.03.2012 р. - 12.12.2012 р. - міністр економічного розвитку і торгівлі України.

12.12.2012 р. - 03.06.2014 р. - народний депутат України VII скликання.

07.06.2014 р. - 20.05.2019 р. - Президент України.

Ще трошки Петрів дружбан Медведчук тим самим грішив, але до сивочолого йому далеко;

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  18. Blaberus

Мєдвєдчук непогано зажирів під час правління падлокловуна. Але хіба бидло голосувало не за це?

19. Циган, а що, всі мають бути попрошайками як ти?
    Чи якщо людина працює, то не може працювати в інтересах України?
    Як же тоді Трамп?
    Як же тоді Берлусконі?
    Як Юлєчка?
    Як тоді Хам?

P.C.
    Будь ласка, скопіюй сюди закон і статтю на які посилаєшся. А то все циганське радіо. Тут так не працює.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  20. Gyppsy

Місько, не скачи. Людина може працювати в інтересах України і не порушуючи законів. Тільки це не про Порошенка сказано.

Вчися трохи сам думати і шукати першоджерела, бо ти вже зовсім здеградуєш зі своїми лємбєргами)
    Чи ти в чомусь не погоджуєшся в славній політичній діяльності Порошенка на благо України?

А лінки на закон і статтю я вже на ЛФ давав, і не раз. Якщо хочеш, то уважно читай форум.
    А краще сам спитай у вуйка;

а де твій аватар? :)