ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

В більшості випадків гола срака залежить від її власника. Жоден президент не буде давати гроші громадянину за файні очі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Наскільки я Вас зрозумів, вашим менеджерам від цього ні сіло, ні впало, оскільки вони вже не раз були за кордоном і до цього. І навіть якщо б ситуація в цьому плані не змінилася - ще 10 разів поїхали б.
    Візьмемо звичайного пенсіонера нашої країни, який ніколи не був за кордоном І тут - АЛІЛУЙЙА!!! БЕЗВІЗ!!! НАРЕШТІ ЗМОЖУ ПОЇХАТИ!!! А чи багато пенсіонерів в Україні реально може собі дозволити поїхати за кордон з їхніми статками?
    (для прикладу: моїй матері, яка проішачила 38,5 років, угробивши своє здоров’я і заробила на "ветерана праці", наша славна державна на сьогоднішній день платить АЖ 1400 грн. І я знаю людей, які мають ще більший стаж роботи, а пенсію ще меньшу).

3. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Гадаю, Ваша мати не поїхала б, навіть якщо син за неї заплатить, бо не звикла до того.
    Сподіваюсь, що це відкриє нові можливості для молодих, які, в свою чергу, ставши пенсіонерами, знайдуть сили і можливості не змінювати звичку їздити за кордон.

• Подобається Подобається x 1
  4. iso

iso Well-Known Member

Безвіз це добре. Хоч і справді - це проблема навіть не десята. Але і з безвізом можуть виникати проблеми. Яку опінію за кордоном мають наша країна і її громадяни, ні для кого не секрет. І сьогодні візи видаються зі скрипом. Але хоч правила гри зрозумілі - є віза - поїхав, нема - не рипайся.
    Візи зняли. Приїхав на кордон. А там тобі допит "з пристрастием"... Щось не сподобалося - au revoir...А ти щось планував, тратив кошти, час.
    Тому не спішимо радіти...Поживем :dntknw:

• Корисно Корисно x 1
  5. Capitoshechka

Безвіз-безвізом, але на кордоні можуть поцікавитися: "А чи має пан в кишені 10 000 евро, щоб забезпечити своє перебування на території нашої країни? Ах, пан не має таких грошей? Нам дуже шкода, але ми не можемо пропустити пана. Нехай він спочатку заробить грошенят, а потім нехай приїзджає."

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

фігню пишите.

• Смішно Смішно x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Свій імідж робимо собі самі. Чи знову Порошенко винен???о_О

Тут факт один: Порошенко виконує те, що обіцяв. Що? Знову зле?

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

І що ви пропонуєте? Дати кожному по $1000? Мучить вас стан пенсіонерів? Мала зарплата? Нема грошей, щоб поїхати закордон?

А у хлопців, що зараз в АТО нема таких проблем. У них єдине бажання - захистити Україну і здоровим повернутися додому.

9. Capitoshechka

розкажіть це моїй хрещеній і її чоловіку, які їздили на Різдво до своїх родичів до Німеччини... Одна з умов потрапляння на територію країни була...гроші. Вони повинні були надати докази того, що в них є певна кількість грошенят. І це вже не вперше таке. Минулі 2 рази було так само
    А я пропоную потроху і Ко менше 3,14здіти і ролтон на вуха вішати...

10. Latana Royal

Це стандартна вимога для отримання візи, багатьох країн. Вони хочуть пересвідчитися, що Ваша хрещена і її чоловік не осядуть в їх країні з метою отримувати соціальну допомогу, на шию платників податків. Тому, пропонують підтвердити, що туристам є що втрачати в своїй країні, в тому числі і гроші.

11. iso

iso Well-Known Member

Свій імідж, як громадян України, ми робимо здебільшого самі. А от над іміджем держави працюють, звиняйте, Порошенко, Гройсман, Парубій і уся їх компанія.:sad:
    Я б сформулював по-іншому: безвіз одна з небагатьох обіцянок, які Порошенко здається виконає (заплющимо очі на кількість обіцяних термінів).
    По-перше, до чого тут хлопці з АТО? А якщо вже про АТО – то і тут до Порошенка багато запитань.
    Миху. Ви або ідеалізуєте Порошенка (колись так само чи не пів-країни возносили Юлю Володимирівну, Ющенка …), або, складається враження (я не настоюю на тому), що Ви якимось чином зацікавлена особа. Є ще варіант. Це сліпа віра, а віра доказів не потребує:)

12. Capitoshechka

От ми і прийшли до того, що я хотів довести... Більшості населення країни ПО БАРАБАНУ - є безвіз, чи нема. Вони що з ним не їздили, що без нього не поїдуть - бо немає за що. Бо в них воша на аркані і блоха на цепі, і та кричить: "Відцепи!"
    Для тих, хто міг показати певну суму в кишені - ні тоді не було проблем, ні зараз

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та при тому, що місце сидіння визначає проблеми. Бачите, у людини проблема - нема грошей поїхати закордон. Мав президент про гроші потурбуватися, а то що з тої візи, нє?

(трохи сарказму)

Звичайно є питання. Нема питань тільки тоді, коли нічого не робити.

Я ніяким чином не є зацікавлена особа. Але я просто розумію, як нелегко, маючи стільки політичних калік, запроданців, корупціонерів, просто слабоумних, щось корисне зробити для держави. На фірмі то є непросто, але на фірмі можна міняти кадри, а в державі приходиться працювати з Савченками, Парасюками, Грішинами, Ляшками, Юльками і т.д. Тому я просто реально оцінюю ситуацію. Єдине, що мені хочеться запитати президента: Петро, нафіга тобі це? Людина, яка досягла всього в житті. Можна просто б було просто поїхати десь в мальовничий куточок світу і спокійно собі жити... Чому люди слухають і вірять тим, хто дійсно, псячої будки в житті не зробив? То є правда - людина, яка нічого не зробила вчить як будувати цілу країну і їй вірять. Вірять піару.

Заберіть Порошенка і отримаємо вектор Януковича. Невже важко це зрозуміти? Своє життя покращити матеріально на 80% можемо лише самі собі. А 20% - від держави. Президент задає напрямки. Зараз ми рухаємося у правильному напрямку, просто треба працювати. Ломка вектора - боляче. Війна - боляче. За все тре платити. Але треба працювати і не бути нитіком.

Останнє редагування: 22 бер 2017
  14. Latana Royal

Я не заглиблювалася, але можливо введення безвізу означає відміну необхідності надавати всі ті підтвердження для отриманні візи, в тому числі і про платіжоспроможність?

15. Latana Royal

А я без сарказму впевнена, що в любій країні є громадяни, які не мають грошей поїхати закордон, є бідні, є безробітні, є просто ледащі, або безталанні.
    Тому досить спокійно відношусь до факту, що такіє і в Україні. Питання тільки у відсотку і загальній економічній ситуації. Над цим і треба працювати, а не над тим, щоб закордон міг їхати кожен, наче це така собі фізіологічна, або соціальна необхідність для кожного.
    Он, у мене є знайома, яка в житті своєму моря не бачила, і батьки її, і діти. Та й не тільки моря, навіть по області ніколи не подорожувала. Зате вона собі дозволяє сидіти вдома і не працювати роками. Ну то й грець з нею, нехай не працює, і не подорожує. Це її вибір і він не означає, що й нікому не потрібно.
    Те ж саме й з безвізом.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

То і зараз можуть запитати. Але полегшення все одно очевидні. Запрошень непотрібно, візи непотрібно. Сама віза коштувала 35євро.

17. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Наш президент підкупив депутатів ВР, заставив їх переписати Конституцію України і поставив Генпрокурором хулігана, зека і неука.
    Тільки цього хватить, щоб перестати його сприймати як відповідального політика.
    Порошенкові є кому допомагати і без нас. Там на нього працює Гонтарєва, Гройсман, Луценко і решта БПП.

А як виявилося, Грішин і Парасюк говорять і роблять не таку і погану справу.
    Подивіться - Порошенко хоча трохи пізно, але погодився з ними і їх підтримав :)

До речі, так зробити я вже давно пропонував #709 ;)

Останнє редагування: 22 бер 2017
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  18. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Во, знову скрєпи пішли в хід :)
    Та то зразу було ясно, що безвіз буде. От тільки коли... ;)

@Мих, чисто для інфи - шо, знову є дата прийняття безвізу?
    Бо я щось вроді пропустив... :scratch_one-s_head:

19. prius

prius Well-Known Member

Аж ніяк не осядуть на социал,бо вони туристи,а перевіряють щоб були гроші для того ,щоб не залишались нелегально працювати

• Інформативно Інформативно x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

ОБС.

плєтью бив, чи розпеченим залізом?

Ну а це з серії: кожен другий українець точно знає як тренуватии Динамо (К) у 5 разів краще, ніж Ребров.:)))
    Тому Реброва давно тре повісити.:)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)