Оленина н.ежирна і тому тушенння або ковбаси з додачею трохи сала саме то.якщо жарити чи на гриль то треба бути фахівцем бо пересушити легко.
Люблю полювати зимою. Ідеш лісом по скрипучому снігу, а тут бабаббб--ааааааахххххххххх лисиця і комірець готовий.
Скажіть, чи реально з подібної моделі пневматичної вінтівки http://gunshop.com.ua/product/pnevmaticheskaja-vintovka-hatsan-mod125-sas-quattro-trigger/ полювати на гусей? Потрібно купити хороший "апарат" для полювання
Приїхав багатій на полювання на ведмедя. Джип-Хаммер, спеціальний камуфляж, наворочений автомат з оптичним прицілом нічного бачення. Заходить до лісу, а назустріч йому мужик в личаках, у вушанці і в тілогрійці — типовий сільський алкаш: - О, дорогенький, куди прямуєш? Багатій: - На ведмедя! - Так то невдячна справа... Ведмідь — ХАЗЯЇН! На нього мій дід з рогатиною ходив, батько з рогатиною ходив... - Так ти дивись! Цей автомат — хоч слона завалить!.. Оптика, кулі з броньованим сердечником... Сказав він це і пішов в ліс. Алкаш, затягується самокруткою: - Та-а-ак тепер в ліс взагалі ходити небезпечно... У ведмедя там і так вже дві рогатини, а тепер і автомат ще буде... (с)
Заблукав турист у лісі. Злякався, почав бігати, кричати: - АААА!!! РЯТУЙТЕ!!! дОПОМОЖІТЬ!!! ХТО-НЕБУУУДЬ!!! ААААААУУУУУУ!!!! Приходить ведмідь... - Ти чого кричиш? -Та... ось...заблукав...може хто почує... - Ну...я почув...легше стало?
В Миколаєві над Дністром відбувся ІІІ Міжнародний фестиваль "Мисливська ватра" View: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=381485326953138&id=106613731106967 /перемогли наші ;/
Терапевт, психіатр, хірург і патологоанатом пішли полювати на качок. Сховалися в очереті, чекають. Оскільки на чотирьох була лише одна рушниця, вирішили стріляти по черзі. Першим взяв зброю терапевт. Раптом з очерету вилетіла качка. Терапевт підняв рушницю, але подумав: “Хм, а це справді качка? Може, це ворона, а може, сова?” І поки він думав, качка полетіла геть. Настала черга стріляти для психіатра. Вилетів птах. Психіатр прицілився і… подумав: “Це качка, і я знаю, що це качка, але чи знає качка, що вона качка?” Поки він так міркував, качка благополучно змилася. Взяв рушницю хірург. Птах лиш вилетів з очерету і відразу пролунав постріл ба-бах!!! А хірург каже патологоанатому: “Ану йди подивись – це качка?” (c)