У покер-клуб. А можна віртуально, якщо не вважаєте це за образу. Але ви нагадуєте шукачів пригод з вестерну. Типу я тут вперше, нічого не знаю, а де б тут витратити свої міліончики, бо кишеню обривають... Ні, а все ж треба рекомендаційного листа , виставитися , а потім вже і кинути карти . Темні ви якісь дуже ... А може хизуєтеся?
З вестерном, це ви прикольно придумали . Просто я грав з друзями вдома, по приколу)) Тепер хочеться в реалі, як воно. Також дивився в неті турніри та серєзні закриті ігри. Круто . Онлайн пробував, але якось не дуже сподобалось, всеж таки це серезна гра, а не якісь там срелялки на компі.
добрий день! пропоную все переглянуті через PromoCodeSpace Украина - Промокоды, купоны и скидки интернет магазинов
Ну сейчас уже сложнее как то чем раньше, раньше мы просто брали покерный набор с друзьями и шли в кафе любое, я еще помню в то время учился в автошколе agat , так там я и нашел себе игроков покера) А до этого редко когда играл. Но сейчас все стало труднее, мы как то пришли в заведение так нас чуть не выгнали, мол по закону сейчас нельзя играть в азартные игры и тд