Початок / Inception

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем Overko, 23 лип 2010.

1. ovod

ovod Well-Known Member

задумом було скорше всього задуматися... і перевірити спимо ми чи ні...

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Можливо втеча від реальності? Але що в цьому поганого? Сон - не наркоманія і не алкоголізм.

3. Скорпіоля

Скорпіоля Троянда без шипів

Я чекала цей фільм з ДУЖЕ великим нетерпінням. Як на мене, то сюжет хоч і схожий (переплітається) з сюжетом "Матриці", проте "Початок" легше і краще зрозуміти) Протягом усього розвитку ситуації і музика, і гра акторів, і сюжет тримає тебе в напрузі. Як фізичному, так і психологічному. Вельми сподобався! Проте є питання: в кінці фільму головний герой зустрічає своїх дітей в реальності , чи це є сон?

• Подобається Подобається x 1
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Поскільки "тотем" крутився без зупинки...

Так це все що ви винесли? По ходу жодна людина ніц не зрозуміла що режисер хотів сказати цим фільмом.

5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

який задум? це ж hollywood! Там задум один - накосити бабла! :)

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну й що. Якісні речі і косять найбільше бабла.

7. Svjato

Svjato Well-Known Member

він не крутився (щойно переглянув фільм) він втрачав обороти, тому почав нахилятися. І в реальності в ного лишилися діти, але вже не було жінки...

---------- Додано в 22:52 ---------- Попередній допис був написаний в 22:51 ----------

Думаю задум - залишати минуле в минулому...

---------- Додано в 22:54 ---------- Попередній допис був написаний в 22:52 ----------

В мене переплелося лише з "ефектом метелика"... (до матриці не дотягує :) )
    Фільмом не дуже задоволений. Можна було без лишньої стрілянини і з додатковими ефектами... (метафізики би додали трішки, чи що.)

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Минуле минулим, але тема паралельних світів... Якби мені не подобалось в реальному світі, я б жив у нереальному, в чому проблема? Тим більше у фільмі уві сні часу набагато більше проходть, як в реальності.

9. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Подивився Inception... Чудові актори. Принаймні, кілька чудових, але не всі. Невичерпна тема - сни і підсвідомість людини. Амбітний режисер...

Як же прикро, що цей фільм не геніальний...

Варто було б додати в сценарій і сюжет крихту непередбачуваності (яка буває увісні), та крихту тієї "божевільності", яка є у Тарантіно та Формана... - і до геніальності залишалось би півкроку... Нє сраслось.

Можливо, режисер вирішить, що тему треба розвинути, і зробить це в наступному фільмі на набагато більш високому видовищному та філософському рівні...?

Фільм вийшов дійсно помітний, але не геніальний, який запам"ятовують назавжди, і навіть не видатний, який запам"ятовують на багато років.

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Хороший фільм. Скачав..подивився ...і з ноута не видаляю..а то означає шо фільм мені сподобався і може колись ше раз подивлюсь..або комусь покажу.

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Нафік там Тарантіно? Фіглярство одне. Фільм вийшов більше англійський, ніж американський - зміст на першому місці, картинка - на другому.

12. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Погоджуюсь. Дивилися компашкою, то дівчата постійно перепитували що й до чого і де це вони :haha:

---------- Додано в 16:55 ---------- Попередній допис був написаний в 16:51 ----------

Ви, як завжди, в своєму репертуарі. В мене вчитель такий був. Він довбав учнів доки не почує те, що він хоче почути і саме такими словами, якими він хоче.

У всих людей різне сприйняття і кожен виносить з фільму щось своє.

• Подобається Подобається x 2
  13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В даному випадку я хоч щось хочу почути, крім "неперевершеної гри акторів" і "динамічного сюжету".

Шось ніхто не пише що він виніс. Ви що винесли?

14. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

А це що???
    Мені ближче здалася думка Овода. Це щось на зразок матриці. Задуматись над тим що є світ в якому ми живемо і хто є ми самі.

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:scratch_one-s_head: Мабуть просто занадто. Адже героїня розбилася через зловживання "технологією сну". Звичайну драму про помилки життя можна було без викрутасів зняти.

Це режисер міг подумати ПЕРЕД зйомками, а в готовому фільмі вже мала би бути якась (одна з багатьох) відповідь. А просто - то банальна загальна фраза.

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ідея в тому шо в нас в голові існують цілі світи...в яких і втопитись можна ;)

• Подобається Подобається x 2
  17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Хіба це ідея? Це й так відомо.

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

А ше то шо поступками нашими керує не свідомість а внутрішні пориви...а свідомість потрібна тільки для обґрунтування і відмазок...

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А що таке внутрішні пориви? Емоції?
    Взагалі фільм відрізняється від інших тим, що інші дивишся - і підключаєшся до ідеї он-лайн. А тут просто треба сісти, і навмисно думати тільки про Inception. Ось ніяк не візьмусь за це, думав може хто пояснить (на готовеньке).

20. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Так повідайте нам, о Великий, в чому істинна суть цього фільму. Бо ж наші примітивні мізки не спроможні осягнути всього розмаху даного шедевру кінематографу. Ми всі надіємось і уповаємо на Ваш Мегамозок. :haha:

а де твій аватар? :)