На форуме появился капитан Очевидность))) Наш супергерой))) так что трепещите. ---------- Додано в 12:23 ---------- Попередній допис був написаний в 12:23 ---------- Ещё б через год выложил, когда про фильм забудут)
Анонс є анонс. Я сі вже тішу. Ті капіталісти часто здають все вчасно. Лиш би не об'єднали з іншими фільмами (по мотивах)
Ага зрозуміло, я чекаю аж не дочекаюся. ---------- Додано в 15:00 ---------- Попередній допис був написаний в 14:59 ---------- А ви? чекаєте
Всі фанати серії ще одразу після третіх піратів, скаржалась, що пішла тотальна маєчня, але творці все ж вирішили і далі пограти в Санта-Барбару.
хахаха) ото я наржалась з цих постів)) і?) я не дивлюсь піратів. подивіться собі flash forward - мего мего класний сєріал, але тут не в тему. соррі
ні. я люблю на реальних подіях фільми/ драми/ мелодрами. зараз додивляюсь "вікторія вирішує померти" дуже цікаве кіно. але для тих еому за 18
Мені найбільше сподобалася сцена мертвого моря, коли Джек-горобець сам ходить по кораблі і з собою розмовляє... Потім його пришелепкуватість дозволяє перевернути корабель... Фільм - сила, як на мене...
Знаєш, хлопче, тільки ти не ображайся, але читаю твої пости і згадую: "Мне в детстве на голову упал кирпич... и ничего... и ничего... и ничего... и ничего..." Моя тобі порада: читай більше книг, поповнюй словниковий запас.