Пила 4 (2007) / Saw IV

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем Deus igrok, 8 гру 2007.

1. парабеллум

парабеллум Active Member

Відповідь: Пила 4 (2007) / Saw IV

Я давно помітив . Існують два різновиди :) любителів фільмів жахів. Одні вважають чим більше крові і мяса в фільмі тим він страшніший інші чим більше психологічної напруги, очікування чогось страшного,атмосфери... тим краще цей фільм подразнить їх нерви.
    В якості порівняння можу привести фільм Пила 4 (мясо) і Туман ( більше психології) .
    Мені більш до вподоби психологічні ужастики . Тому для Пили 4 моя оцінка 1 . Погано .

• Подобається Подобається x 4
  2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Пила - не фільм жахів, насправді це трилер.

Туман - фільм жахів, але не страшний, примітивний і тупий. Психологія на рівні табуретки, напруження ніякого, спецефекти доволі непогані.

Згідний, що є в цьому жанрі такі дві категорії. Але не можна чітко розділити що одна категорія подобається, а інша ні. Класне кіно є і в одній, і в другій.

• Подобається Подобається x 2
  3. JaguaR

JaguaR щасливий

На мою думку "ужастіки" створюються для трьох категорій: виконавців, жертв і керівників...

4. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Це я!!! Я!!! Я знаєте що роблю? Засiдаю пiзно ввечерi коли темно i страшно i дивлюсь "Цвинтар звiрей" (Pet Sematary) i дивлюсь ДИИИИИВЛЮЮЮСЬ. А потiм, я одним скачком виключаю свiтло i другим скачком вже в лiжку, пiд ковдрою занурююсь i трясусь зi страху. В туалет не йду аж до ранку, терплю, а вдрг хтось чигає на мене пiд диваном??? Чи в офiсi???? ЧИ З КУХНI???? НI! Точно з пральки!!!! :scare:

• Подобається Подобається x 1
  5. IraLira

IraLira New Member

Справді, найстрашнішими вважаються фільми Хічкока. Ніби нічого не діється, але протягом перегляду увесь час знаходишся у напруженому стані. Хоча, це вже не стільки фільм жахів, скільки психологічній. В фільмі жахів іноді мають бути :suicide: і несподіванки

а де твій аватар? :)