Відповідь: Пила 4 (2007) / Saw IV Я давно помітив . Існують два різновиди любителів фільмів жахів. Одні вважають чим більше крові і мяса в фільмі тим він страшніший інші чим більше психологічної напруги, очікування чогось страшного,атмосфери... тим краще цей фільм подразнить їх нерви. В якості порівняння можу привести фільм Пила 4 (мясо) і Туман ( більше психології) . Мені більш до вподоби психологічні ужастики . Тому для Пили 4 моя оцінка 1 . Погано .
Відповідь: Пила 4 (2007) / Saw IV Пила - не фільм жахів, насправді це трилер. Туман - фільм жахів, але не страшний, примітивний і тупий. Психологія на рівні табуретки, напруження ніякого, спецефекти доволі непогані. Згідний, що є в цьому жанрі такі дві категорії. Але не можна чітко розділити що одна категорія подобається, а інша ні. Класне кіно є і в одній, і в другій.
Відповідь: Пила 4 (2007) / Saw IV На мою думку "ужастіки" створюються для трьох категорій: виконавців, жертв і керівників...
Відповідь: Пила 4 (2007) / Saw IV Це я!!! Я!!! Я знаєте що роблю? Засiдаю пiзно ввечерi коли темно i страшно i дивлюсь "Цвинтар звiрей" (Pet Sematary) i дивлюсь ДИИИИИВЛЮЮЮСЬ. А потiм, я одним скачком виключаю свiтло i другим скачком вже в лiжку, пiд ковдрою занурююсь i трясусь зi страху. В туалет не йду аж до ранку, терплю, а вдрг хтось чигає на мене пiд диваном??? Чи в офiсi???? ЧИ З КУХНI???? НI! Точно з пральки!!!!
Відповідь: Пила 4 (2007) / Saw IV Справді, найстрашнішими вважаються фільми Хічкока. Ніби нічого не діється, але протягом перегляду увесь час знаходишся у напруженому стані. Хоча, це вже не стільки фільм жахів, скільки психологічній. В фільмі жахів іноді мають бути і несподіванки