Пане @MARTINI , будь ласка наведіть порядок на форумі

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Slav, 5 січ 2024.

1. Slav

Slav Well-Known Member

1. Пане @MARTINI , будь ласка наведіть порядок на форумі.

В розділі "Про це" з'явилися теми з беззмістовним флудом з текстів, написаними ієрогліфами:

https://forum.lvivport.com/forums/pro-ce.23/

Приклад однієї з таких тем:

https://forum.lvivport.com/threads/opsso7comop.120967/

Ці теми треба видалити.

2. Бажано назначити додаткових модераторів когось з поміркованих дописувачів форуму , які будуть слідкувати за порядком на форумі у випадку Вашої відсутності. Мені здається, що @Мих і @Gyppsy могли би бути модераторами, якщо вони мають бажання бути модераторами. Вони досить часто відвідують цей форум.

3. Може треба обмежити кількість використання позначки "Тупо" в часі, наприклад, один раз на тиждень, щоб ніхто не зловживав цією позначкою "Тупо"? І щоб ніхто не діставав модераторів флудом зі скаргами, треба, я вважаю, також обмежити кількість скарг на тиждень, яку може надсилати кожен користувач форуму. Питання: чи тільки є можливість ці речі зробити на форумі, тобто відповідно перепрограмувати форум? Я раніше ці питання цього третього пункту ставив в темі:
    https://forum.lvivport.com/threads/chi-bude-normalna-moderacija-na-forumi.120426/ Ви написали, що неможливо нічого змінити. Я тепер питаюся, бо може тепер появилася можливість щось змінити.

Останнє редагування: 5 січ 2024
  2. Good man

Good man Обычный человек

Если ограничения в "тупо" можно ввести, есть возможность наказать автоматически тех, кто злоупотреблял этой оценкой до этого? Например, форумчанин писал 2-3 сообщения в день, а ставил 20-30 "тупо" в день. Таким негодяям наказание - 20-30 дней запрещено появляться на форуме. Если таких дней было несколько, то пусть негодник отдохнёт от форума (20-30)*количество дней безрассудства. Отдохнёт, подумает о своём поведении.

3. Slav

Slav Well-Known Member

Була би на форумі нормальна модерація, ти би постійно сидів в бані по 1.1. і 2.1 пунктах правил:
    https://forum.lvivport.com/threads/pravila-forumu.69/

4. Good man

Good man Обычный человек

Теоретик, я здесь раз десять предлагал любому:
    Отматываем месяц назад и выдаем штрафы за все нарушения за этот месяц.

Все отказывались. Ты тоже откажешься. :))):)))
    Вы способны только красивые слова говорить, но не отвечать за них.

P. S. У меня есть нарушения правил, я знаю это и признаю. Но этих нарушений гораздо меньше, чем у любого форумчанина. Поэтому не вам говорить мне о нарушениях.

5. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

На форуме осталась десятка два активных юзеров. :sad:

6. Good man

Good man Обычный человек

Я за их увеличение. Но при этом хочется видеть нормальное общение. Оскорбил - получи штраф. Чтобы тут была тёплая, домашняя атмосфера.:good:

• Подобається Подобається x 1
  7. Slav

Slav Well-Known Member

Якщо на форумі буде срач, то кількість дописувачів з часом буде ще меншою.

Судячи з того, що в розділі "Про це" зникли теми з беззмістовним флудом, @MARTINI читав цю тему.

8. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Коли на форумі не буде дебатів, диспутів, полеміки (хоч би в формі срача),
    форум зовсім загнеться.
    На цвинтарі завжди затишно і спокійно.

• Смішно Смішно x 1
  9. Good man

Good man Обычный человек

Дебаты и диспуты это хорошо, нужно уметь при этом держать себя в рамках. Уважать политические взгляды оппонента, общаться без оскорблений. Именно с таким настроем я пришёл на этот форум, чтобы вести интересные дискуссии.

10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Паскудо, а "борщеварочка", "кацалапьій урод", "пьянь подзаборная", "планктоша" - це у тебе називається "тримати себе в руках" і вести цікаві диспути?
    Ти, паскудо, краще скажи, чому тобі, прихвостню путіна, (якого ти називаєш "сільним презідєнтом", хоча його уже весь світ називає злочинцем), так хочеться, щоб в Україні президентом став Порошенко?
    Я розумію, що ти - придурок безмозглий, все ще думаєш, що бумеранги не завжди повертаються. Повертаються і до тебе повернеться.
    Дай краще оцінку Путіну, а не "інтєрєсниє діскусії"
    Подискутуєм про Путіна. От я вважаю, що він - узурпатор, який ставить світ на грань катастрофи. який розв'язав війну. А ти що скажеш?
    Навіщо Путіну треба, щоб Порошенко став президентом України?

11. Good man

Good man Обычный человек

Дуже дякую за це питання.
    Когда я пришёл на форум, то общался ко всем уважительно и на вы. К тебе обращался по имени и отчеству. Но ты через какое-то время начал хамить без повода. За что получил от меня прозвище кацалапый.

12. Slav

Slav Well-Known Member

Пане @MARTINI, я вам особисто дуже дякую, що ви нарешті назавжди забанили виродка гудмана ( https://forum.lvivport.com/members/banned ), який протягом декількох років без будь-якої причини обзивався, постійно хамив та постійно флудив російською мовою. Можна тільки пошкодувати, що це не було зроблено давно, ще на початку, коли він таким чином себе поводив.

Останнє редагування: 11 бер 2024
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
а де твій аватар? :)