Хочу поділитися інформацією про новинку від фірми Palladium Golden Defence - це шампунь від блох і кліщів. Ми вже спробували, рекомендую
Добрий день. Порадьте засіб, який захищає собак не тільки від бліх і кліщів, а також від комарів. У даний момент обробляю собаку краплями Барс або спреєм Фіпроніл.
Мене також цікавить це питання. Нещодавно собаці мого сусіда поставили діагноз дирофіляріоз та сказали йому, що цю заразу переносять комарі. Хочу купити ефективний засіб проти бліх, кліщів та комарів.
Ми в цьому сезоні купили новинку краплі SILVER DEFENCE, вони як раз захищають від бліх, кліщів та комарів. Український виробник. Почитала в інтернеті про виробника (Palladium ), відгуки добрі. Але як вони працюють покаже травень.
Я живу в приватному будинку, тому проблема з паразитами мені знайома. Зараз користуюся краплями Дана. Вони добре допомагають від бліх і кліщів. Але буває що у моєї собаки після них проявляється алергія. Тому, використовувати потрібно їх з обережністю!
У минулому році моя собака носила нашийник Хартс. Результатом залишилися задоволені. Іноді ходимо гуляти до парку.
Я своїй Дінці (у мене перша в житті собака), з переляку і нашийник купила, і краплі, і спрей. Хотіла як краще, а отримали алергію з усіма наслідками.
Ну да, противопаразітарка це Вам не вітаміни, хоча і їх не можна використовувати абияк. Вам треба було порадитися з ветеринаром, або почитати інструкцію, де вказані діючі речовини, щоб не було співпадінь.
Всіх це питання цікавить: чому на стільки протилежні відгуки? Я не ризикую, своїх краплями обробляю і нашийник (не завжди).
Front line: набризкала й обтерла блохасту кітку, як писало в інструкції. Блохи швидко повиздихали й висипалися з шерсті, але не всі. Лишилося кілька штук, які за місяць, схоже, догнали популяцію до попереднього рівня. І це вже напевно супер-раса, яку Фронтлайн більше не візьме. А банка велика, і менших розфасовок не передбачено... Наступного тижня знову оброблю Фронтлайном, побачу, що буде.
А я відкрила для себе Мега Стоп кліщей не назбирали, а вже листя з'явилось, тож пік цієї зарази вже у минулому. Тепер на осінь оброблю ще раз, А може ще раз у липні, подивимось. Він має до речі дуже приємну ціну. А по складу це суміш імідалоприда ( що також входить у засіб наприклад акдвантикса), та івермектина, що діє від токсокари, нематод, тобто від більшості видів глистів, і також від діє проти личинок дірофіляріі.
Я купую пігулки від бліх і вітаміни для профілактики. Я купую тут Зоомагазин в Киеве - корм для животных в интернет зоомагазине Зоотовары.сом , тут найбільший вибір. Які саме пігулки обирати потрібно самим, індувідуально підбирати під кожну тваринку, враховуючи вагу, вік, породу і т.д.