О чем думают собаки...

Тема у розділі 'У світі тварин', створена користувачем Tony, 25 сер 2010.

1. vrednota

vrednota тут була реклама

Абсолютно з Вами погоджуюсь. Фактично, майже все залежить від виховання і від ставлення до собаки.

• Подобається Подобається x 2
  2. МИ ЖИВЕМО В ОСОБНЯКУ ,тому собаки і коти були у нас завжди ,не уявляю життя без чотирилапого друга ,про кожного з наших улюбленців можна розказати безліч історій.Був у нас вівчур німецький ,якого звали Попс ,який дуже любив возитися на тачці ,везе чоловік картоплю з городу ,а на мішку гордо сидить наш Попс і гавкає на чужих.А ще він любив тибрити з грядки спілу полуницю ,збирав спіленькі грушки ,приносив на подвір*я і тільки тоді акуратненько їв.
    Наша дворянка Чіка дуже любила їздити в машині і буквально лягала під колеса ,якщо її не брали...Їздила з нами в далекі подорожі ,але тоді поводила себе ,як член екіпажу ,якщо зупинялись десь перекусити на траві ,вона мусіла сидіти разом з нами за імпровізованим столом.З нею можна було говорити ,вона все розуміла ,могла показати ,що вона хоче...
    Зараз у нас живе дворовий пес Честер ,суміш чорної вівчарки і великого бійцівського пса,веселий хуліган ,якщо його лишити на подві*ї ,за півгодини там буде невеликий армагедець.
    А ще у нас є злюща собака Реська ,дочка нашої Чіки,яка померла від старості ,і кіт Фунтик ,довгошерстна величезна котяра без нервів з дуже добрим характером.Які війни проходять між Реською і Фунтиком ,з переворотами ,кульбітами і всякими акробатичними трюками!:mocking::mocking::mocking:

• Подобається Подобається x 8
  3. можу здогадатись, про що вона думала в той момент :)))

• Подобається Подобається x 6
  4. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Одного разу поверталась з пар додому,зустріла знайомого біля наших клінік,а він каже що там якраз одну собачку оперують........я мала час,вирішила піти подивитись на операцію.
    Так от операція майже завершується,і тут собачка як сіпнеться і гляне такими очима!!!......навіть не знаю як сказати......ті очі просто промовляли "Я маю право жити!......Я хочу жити!"

Настільки той поглад вразив!Запамятався на все життя!

• Подобається Подобається x 5
  5. Milena

Milena Member

Дозвольте і нам приеднатись до вас!
    у мене все життя були собаки і я точно можк стверджувати що все воні розуміють!!! Була у мне ротвейлерша дуже розумна дівчика так от вона захворіла мі дуже довго її лікували(але не врятували) в неї був рак, і коли мі приїжали в клініку там ставили капальніці вона навіть не огризалась а покірно давала лапку тому що розуміла що це для неї буде краще!

---------- Додано в 11:34 ---------- Попередній допис був написаний в 11:31 ----------

ну це вже пройшло 7р. я її завжди памятаю!!!
    а ось тепер маемо маленьку радість звати Вікі!!! так та взагалі всі розуми поїла!
    стільки радості приносить в дім, і настрій після роботи підіймае на всі 100 проц.
    ось така вона!!!

• Подобається Подобається x 8
  6. majolika

majolika Well-Known Member

дуже миле створіннячко! :)

• Подобається Подобається x 4
  7. Milena

Milena Member

---------- Додано в 13:21 ---------- Попередній допис був написаний в 13:00 ----------

[/COLOR]

• Подобається Подобається x 3
  8. Tony

Tony Well-Known Member

Така смішна )))) напевно дійсно дуже весело

• Подобається Подобається x 4
  9. ЦІкаво і мені : про що думав наш хуліган Честер сьогодні ,коли викопував мої крокуси з клумб? Вчора обробила свої клумбочки в кількості 5 штук .А сьогодні пішла "на пси " моя робота...
    Вирішено :перейменовую Честера на Ландшафтного Дизайнера !Скорочено Ландшафт!

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Напевно хотів пересадити в інше місце.. ;)

11. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

[​IMG] Здесь на фото две мои самые любимые собаки. Обоих уже нет.Бульку пришлось усыплять(заражение крови,увы,лечение уже было невозможно).Она засыпала у меня на руках.Вторая , Дуся,от старости.Мы пришли с работы,а она у порога...Сейчас у нас опять две собаки,тоже любим их,но это уже не то.Ну Вы понимаете...
    А ,если по теме,очень рекомендую прочитать книгу "Собака Пёс".

• Подобається Подобається x 3
  12. innaSl

innaSl Member

К чему кидаться громкими фразами?

13. Milena

Milena Member

ну ось тепер я точно знаю про що думає моя вагітна Вікі ( як би скоріше родити а то пузо мішає)

14. Полковник

Полковник миється в бані

В какую цену продавать собираетесь?

15. Milena

Milena Member

пока не знаю зависит от качества щенков!

16. Полковник

Полковник миється в бані

Но ведь вилка есть какая-то - от 00 000 до 000 000 у.е.?

17. Полковник

Полковник миється в бані

«Ты по-русски говоришь? - обрадовался Томас Йонссон, когда я ему позвонила. - Слушай, поболтай-ка с моей собакой! Она, может, скучает по вашей речи — я-то всего два слова знаю. Давай, давай — поглядим!»
    Что можно сказать псине по телефону? «Собача-собаченька! Хоро-ошая! Как ты там живешь? С кем ты играешь? Хорошо тебе, собачуха? Тепло тебе в морозы? Привет из Питера. Не болей, смотри. Гуляй побольше. Хоро-ошая псина, хоро-ошая, умная псина...»
    Вот такой бред я несла. А вы бы что наговорили на моем месте? Закончила я по-шведски: «Передай-ка трубочку маме с папой!»
    Собака чуть фыркнула. Томас взял трубку: «Она очень внимательно слушала, очень! О-о, это непростая собака!»
    Камео, помесь овчарки с дворняжкой, лишилась хозяина, хозяйки, своего лучшего друга (мальчика, сына хозяев) и одной задней лапы в автомобильной аварии. Следующие три года она прожила в собачьем приюте Санкт-Петербурга с восемью сотнями других собак. По-русски ее звали Камер...

http://www.kp.ru/daily/25832.4/2806660/

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)