Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@prius, я пару днів назад трошки тіпа сповідався, бо я щось пропустив в підрахунках і вже думав, що маленьке звірятко мені сплете ласти, і вирішив задати вам останнє питання ;)

А ви чомусь мовчите ;) :scratch_one-s_head:

Я його продублюю, може щось скажете?

Пріус, ви поставили мені Не погоджуюся

По великому рахунку, мені по барабану оцінка якогось там американськоо остарбайтера. Ви мені глибоко в десь. Просто сьогодні може і варто це сказати...
    Ви захотіли - ви покинули Батьківщину, не мені вас судити. Ви вже великий, ви знали, що хотіли і зробили те, що хотіли..

Але.

У мене двоє синів і невістка, котра кличе мене тато.

Всі троє виконують свої громадянські обов"язки і справно сплачують податки в казну України.

Невістка захищала диплом у ВУЗі на англійській мові і на роботі послуговуєься в основному англійською мовою. Працює по-білому.

Старший син працює в держустанові, працює по-білому, не бере хабарів, не порушує українських законів.

Молодший син працює в якійсь там установі, котра законно зареєстрована в Україні, справно сплачує податки в казну України. Працює по білому.

@prius, що вам не подобається?

2. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

скоріш за все те, що він Вам глибоко десь)))

3. ІгорМ

Нє, тут все трохи складніше...

Я вже десь на форумі писав, що інколи в реалі спілкуюся з американськими астарбайтерами, заробітчанами і вже натуралізованими янкі, котрі є вихідцями з України.
    Щоб розуміти співбесідника, потрібно знати про його оточення, про його теперішній світогляд...

А Пріус може надати багато інфи для роздумів. Тож для розуміння я пошпортаюся і десь :blush:

4. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

) Пиздатий, знову язиком лязгаєш?

5. А тут до слів Романа і додати нічого.

"У мене є мрія". Щоб ці вибори пройшли у один тур. Щоб закінчився нескінченний потік бруду. Щоб ми заспокоїлися, та почали працювати. Щоб могли без огляду на "як це може вплинути на вибори" робити те, що вкрай потрібно. Щоб ми могли пиздити клерків, бюрократів, чиновників, які прикриваються рейтингами діючого президента на цих виборах. Щоб ми могли пиздити тих, хто краде та наживається на війні і тих, хто не навчає, та не готовить вояків до війни, хоча це їх робота. Давати копняків всім хто заслуговує, не дивлячись на заслуги. Навіть якщо за званням це генерал-уєбан.
    Останній рік, ми, всі ті хто має державницьку позицію, вимушено наступали собі на глотку, бо розуміли ціну, яку може заплатити наша країна, та наші діти за наші помилки. Останній рік, багато покидьків навпаки робили дуже багато чого, бо розуміли, що гучного скандалу не допустить ніхто із стратегічних міркувань.
    Давайте вже проголосуємо, виберімо в першому турі Порошенко, та з понеділка влаштуємо "вирвані роки" всій тій наволочі, яка, вже за 5 років, сформувала касту недоторканих функціонерів "патріотів". У нас Парламентсько-президентська республіка. Ми підтримуємо Порошенко на пост голови держави, але маємо повне право рвати БПП та його призначенців. Не тільки маємо право, але й повинні це робити. У нас буде кілька місяців щоб випиздити зі списків в ВР все лайно, яке там засиділося. Та все недоторкане лайно в БПП, яке вже заїбало своїми криками про «ви працюєте проти Порошенко» Давайте вже відірвемо сраки від диванів, та проголосуємо в неділю в один тур. Не треба чекати другого. Хай краще ці гроші підуть на армію. Іди думай, курво. До неділі. Якщо є чим. А потім піди, та проголосуй в неділю за Порошенко, бо я вже дуже втомився мовчати. А потім заведемо в парламент максимум нормальних людей.

І це на 100% буде не БПП, якщо вони не влаштують проміж себе «велику чистку»
    Роман Донік

6. cncmaster

У нас окрім армії був патронний завод МО, який ті патрони мільонами й виготовляв.
    То й що тепер?

7. Сусідка: Ось ви розумні люди. Ви за кого будете голосувати?
    Дружина: За Порошенко.
    Сусідка: Чому?
    Дружина: Ти сама сказала. Ми - розумні люди.

8. cncmaster

Чому тоді ви, розумні люди, треплете якусь хуйню, як ото з тими патронами?
    Будь хто, аби Петро Олексійович?

9. Гарний тред

А знаєте в чому корінь питання вподобань/героїв люмпеноти? Їх герой з "простих"(читай тупих, в школі *** клав, в армію забрали, рано женився) І ПРИСТРОЇВСЯ. ПРИСТРОЇВСЯ/ДОМОВИВСЯ/ЗАНІС/ПОРЄЩАЛ і тепер РУБАЄ БАБКІ/краде/освоює. Ваню атлічніка помніщ? В Сємьйона двоєщніка працюєт!
    Вони ненавиділи і травили не таких як самі з дитинства, чули то від своїх, таких самих батьків, захоплювались бандюками/були бандюками. Йшли по знайомству на теплі місця в поліцію, податкову, будь яку владу, щоб ПОЧИНАТИ ВІДБИВАТИ. А ви їм ДУМАЙ. В рота вони вас грали,

Інтєлігєнтьі срані. Ваше удєл работать на Сємьйона за з/п і не пиздіти. Стоічєскі сносіть усі Сємйонові примхи & "щота накатіла". Вони ЗВИКЛИ РЄЩАТЬ/ПЕРЕКАШЛЮВАТЬ/ДОМОВЛЯТИСЯ, вони плазують перед кожним,хто має бодай краплю більше/палєзньіх связєй. А ви їм ОБИРАЙ СВІДОМО

Ви з Порохом ламаєте їх світ, їхнє життя, викидаєте з зони комфорту, де все було зрозуміло, де всі були свої. Кашлять за податкову – з Сашою, за мєнтов – з Ігарєм, а ви їм про Європу і вектор розвитку Країни. Це була їх країна, не ваша. І вони зараз роблять все, щоб так і було.

Прівєтікі.

Рукопожатий Офшор™ (@iddqd_ua) on Twitter

10. cncmaster

)) Це що за потік свідомости?

Чувак за часів "злочинної влади" збагатився завдяки 104-м (сто чотирьом бля!) компаніям,
    і ти мені будеш розповідати, що він ніде не кашлянув та навіть не сякнувся?
    )) От зараз прикро було.

Останнє редагування: 29 бер 2019
  11. Себе впізнали. Поздоровляю.

12. cncmaster

) Ти якийсь дикуватий. Читати точно вмієш, нє?

Там же про тебе й таких, як ото ти, було - вам хоч сци в очі, а вам усе нектар

13. cncmaster

До речі, пан Мороз зняв свою кандидатуру з перегонів.
    Дочекавсь, поки виготовили бюлетені для першого туру, та й зняв.

Проте у бюлетенях буде його прізвище. І вже вирішено, що закреслювати його не будуть, бо дуже багато мороки із тим.
    Таким чином для бажаючих проголосувати "проти усіх" у першому ж турі з'явилася достойна кандидатура

14. ІгорМ

Зранку я припускав, що клоуни не з"являться на дебати

А по факту ще смішніше получилося - Юля гонорово покинула студію :)))

ЮА Перший он зараз намагається лахати з Юлі, скромно замовчуючи про клоунів, котрі зовсім не прийшли - побоялися ;)

Юля чіча :good: :uanew::yahoo::rock:

Скандал на дебатах: Тимошенко прийшла на дебати на 15 хвилин і пішла

Юлія Тимошенко прийшла на дебати на UA: Перший. Однак у зв'язку з тим, що Петро Порошенко та Володимир Зеленський не з'явилися, вона відмовилася дебатувати одна.
    "Я із задоволенням взяла участь в дебати. Але дебатувати нікого. В зв'язку з цим я змушена покинути студію", - сказала Тимошенко.

Після цього глядачі і провідні стали просити її залишитися: "Майте повагу до нас".
    "Я приїхала до вас саме тому, що я вас поважаю. Але не ображайте мене", - відповіла Тимошенко.

На це провідна сказала: "Якщо ви покинете студію, ваша поява може бути сприйнято як піар".
    "Я бачу, що ви не здаєтеся. Але у вас є об'єкти для нападів інші - це два кандидата, які не з'явилися", - відповіла Тимошенко і покинула студію.

зі

до теми

15. Чому не за ...?
    Я не ЗМІ і моя особиста сторінка на ФБ - це моя особиста сторінка, але "дня тиші" дотримуватимусь. Завтра виїжджаю на голосування, а як там буде із мережею хто зна. Тому це мій останній допис щодо недільного голосування.
    Про трьох лідерів перегонів вже написано до чортиків. Хочу написати ще про тих, хто іде за ними і за тих, за кого мої знайомі голосуватимуть "із принципу". Тобто про тих за кого голосуватимуть із симпатії, а не з надії на перемогу. Я розумію, що дехто хоче лишитися в цій битві посеред лайна і багнюки білим і пушистим. Однак, оці кілька процентів, які вони розсіюють на вітер можуть провести в другий тур пару Ю+З. Гарна картинка, егеж? Хочете переконати своїх кумирів іти на парламентські вибори? Та вони і так підуть незалежно від результатів. Крім тактичного голосування до деяких популярних серед моїх знайомих кандидатів у мене є зауваження. Дуже серйозні зауваження. Почнемо.
    Гриценко. Уявіть картину - по вулиці іде кардіолог. У перехожого серцевий напад. Люди питають: "Лікар є?" Він: "Це не моя дільниця". Усе, завіса, про усе інше можна не обговорювати. Такий верховний головнокомандувач нам не потрібен.
    Смешко. Та сама історія що і з Гриценком. Лише трохи м'якіший варіант - був радником Порошенко. Але воював в основному на телешоу. А якщо пригадати його головування СБУ? А якщо запитати яким чином прапорщики ставали генералами, перестрибуючи усі проміжні ступеньки, і про отруєння Ющенка...
    Кошулинський. Економічний блок програми Кошулинського - це чистий неприхований комунізм. Згідно з нею у нас одна дорога - в колгоспи через розкуркулення. Я писав про це ще до того, як він сприйняв програму Симоненка як свою. Міжнародний блок - це дорога на самоізоляцію. Свобода, яка позиціонує себе як націонал-соціалістична партія, давно виступала проти інтеграції із ЄС та НАТО. Якщо ви за колгоспи і проти євроінтеграції, то це ваш кандидат.
    Віктор Кривенко. Плюс - пластун. Мінуси - відомий лише вузькому колу політик. Його політична кар'єра: Самопоміч - БПП - Народний Рух. Після того як Народний Рух розколовся на вдовенківський та костенківський, він перетворився на маргінальне зібрання, що живе спогадами про "славні" часи. Те що вигнали із Самопомічі теж плюс. Однак, це політик, який може зайняти місце в прохідній частині блокового списку, але хто ж його візьме, особливо після лютневого минулорічного демаршу. Пощастить, якщо пройде хоч в облраду...
    Про решту просто писати нічого. Ляшко - торгуватиме золотими голосами (виграватиме знову в лотерею). Регіонали вони і в Африці регіонали, а решта просто статистичні похибки.

Іван Хомяк

16. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

//Гриценко. Уявіть картину - по вулиці іде кардіолог. У перехожого серцевий напад. Люди питають: "Лікар є?" Він: "Це не моя дільниця". Усе, завіса, про усе інше можна не обговорювати. Такий верховний головнокомандувач нам не потрібен.//
    Якась суміш кефіру з оселедцем. Яке це відношення має до Гриценка як головнокомандуючого?

17. А АААААААААААА-АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

Як перестати сміятись. Людина не розуміє алегорій. Від слова зовсім.

18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Интервью / Станислав Белковский

19. Тут вже писали. Ну не можна так палитись і відверто тягнути кремлівського пропагандона в стрічку.

Тоді ще раз повторю для вас персонально

А чого це вас усіх тут так крутить і корчить як чорта від ладану. Ну не виграє ПП ( хоча я в цьому сумніваюся). Вам , здавалося б радіти треба. Чи вам страшно від того, що ваша мрія збудеться і прийдеться нести відповідальність за державу. А порохоботи ж спуску не дадуть. Кожний крок будуть контролювати і тикати фейсом у гімно. Здристнути під тим приводом, що це не ваш кандидат не вийде. Хто б не виграв, крім Порошенко, буде вашим кандидатом. Ви ж тут всі дружньо в єдиному пориві кричали:" хто завгодно, але не порох" . так що все. Ви вляпались.Невідворотно.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Маєте об"єктивну інформацію?

а де твій аватар? :)