Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. Good man

Good man Обычный человек

Не хотите Порошенко, будете хлебать такого по полной программе. И потом не пищите "я был за Гриценко", " я был за Смешко". Таких фамилий сейчас нет в списке, ты либо вот за такого президента, либо за Порошенко.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  2. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

3. Знову чужими руками жар загрібати збираєтесь?

4. Не раз від зрадолюбів долинають фрази:

"безвіз на хліб не намажеш, томос на хліб не намажеш і т.д". Ви ж мої шлункоголові, а що ви на хліб мазали раніше? Не так. Що президенти раніше мазали вам на хліб?

Ану ж бо, згадаймо.
    Кравчук — біловезькі угоди, кравчучка.
    Кучма — будапештський меморандум, цензура, звинувачення про незаконний продаж зброї.
    Ющенко — намагання, намагання, намагання...
    Янукович — яйце, умікни Україну, йолка, астанавітєсь, війна...

От скажіть, це на хліб нормально мастилося? Напевне аж з холодильника вивалювалося.
    Чи ви думаєте що популісти, які вам так солодко брешуть, так само солодко й на хліб мастити будуть. Малятка мої, популісти у вас ще й хліб заберуть...

FB_IMG_1555320356017.jpg

(с) Антивсепропальщик/Антипопуліст

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ви ще забули про того, що обіцяв долар по десять і газ дешевший у три рази. Хоча його можна згадати і завдяки формулі Роттердам плюс і завдяки куму-генпрокурору без юридичної освіти. І не тільки завдяки цьому.
    Тому я доповнив.

6. medwedo berlogsoni

Та чого вже там. Хай тарасчорновіл дасть жару. На дипломатичну мову відразу.

7. Там хтось працював в торгових палатах. Ану мудрагелю поясніть формулу Ротердам плюс + , особливо згадайте коли вона була введена.
    І якщо ви щей банківський спеціаліст, то поясніть як можна втримати курс
    А обіцянки Юлі про газсюда вже взагілі не личить приплітити, хоча ціна на газ зараз два рази нижча.

8. Good man

Good man Обычный человек

Дмитрий Анатольевич, скучаете по Януковичу?

9. Capitoshechka

Він колись вже дав жару, коли від ригів накивав п’ятами:

• Подобається Подобається x 1
  10. medwedo berlogsoni

То Порошенко обіцяв. Коли ставав вперше (і востаннє) президентом. Ви просто не в темі. Є підбірка обіцянок Порошенка, які і близько виконані не були. Та він і не намагався їх виконати.

11. Порівняйте. Для себе. Повторю і тут:

"Один гражданин Франции сказал одному гражданину Украины про другого гражданина Украины:

"Он или очень скрытный... или совершенно пустой".

21ого квітня багато хто з нас проголосує за майбутнього президента України. Для мене, як людини яка проживає в Європі і дивиться на події в Україні крізь призьму європейских ЗМІ, одним з найважливіших обов‘язків президента є саме зовнішня політика, вміння поводити себе серед найсильніших людей цього світу і вміння зхиляти їх на свій бік. Зробив для себе відео-порівняння дипломатичних здібностей кандидатів. Прошу не розцінювати це як агітацію, а як порівняння з можливістю самостійних висновків.
    Бажаю кожному зробити зважений і вірний вибір! Все буде Україна

View: https://www.facebook.com/100001585953356/posts/2436746136388228/

12. Capitoshechka

Мені всеж-таки здається, що найголовнішу свою обіцянку він виконав - ЖИТИ ПО-НОВОМУ. Тут питання не стоїть в тому - краще чи гірше ми стали жити. Головне, що по-новому. І не підкопаєшся - дійсно ж по-новому!!!

13. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Дивлюся, у пиздатого почався робочий тиждень.

• Смішно Смішно x 1
  14. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

О. Ти прогресуєш. Маю надію, що ти дійдеш до вживання слова зрадофоби.
    Тобі ще доведеться примірювати його на себе.

15. Good man

Good man Обычный человек

Я прекрасно помню не хуже вашего. И Порошенко был более открыт для общения. Но все президенты так делают, он не исключение.
    Кстати, на тех выборах я был против Порошенко, но со временем поменял свою позицию. Жизнь штука сложная, приходится принимать непопулярные решения, признавать свои ошибки.

16. Good man

Good man Обычный человек

Я смотрю, быдломастер не успокоится, на харьковском бан получил, а тут подлизывается к форумчанам. Не удивительно, что в эпоху преимущества рейтинга у Зеленского у такого подлизы нашлись сторонники. На харьковском его бы быстро отдоминировали за поддержку Зеленского.

а де твій аватар? :)