Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. prius

prius Well-Known Member

Зіночка не кіпішуй, бачу в тебе проблема з прищами

• Баян Баян x 2
  2. Здається у Ріелу справи у Львові дійсно кепські, якщо він дав такий задній хід.
    Це вперше на моїй памяті, коли Ростислав Мельник погодився зустрітись з інвесторами ЖК Велика Британія і запропонував реальну компенсацію за затримку. Правда, враховуючи кількість квартир в кожній черзі, це менші видадки, ніж прийшлось би виплачувати при компенсації моральної шкоди через суд. Плюс зекономили на судових витратах.
    Тепер зрозуміла активність деяких захисників і адвокатів Ріелу тут в останні тиждні.
    ЖК "Велика Британія" - Ріел 5-та черга.

Останнє редагування: 6 лис 2018
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. vasylkodim

vasylkodim Well-Known Member

Ну краще 1 млн. уявних коштів на будинок ніж 1 млн кожному повернути за квартиру:)
    Більш цікавим та мє таки нарахування штрафних санкцій правда лише з липня 2019

4. Змінюється законодавство і постараються здати до вказаної дати

• Подобається Подобається x 1
  5. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Компенсація це добре. Я взагалі не чула, що б якісь забудовники компенсації виплачували.

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 1
  6. Zinochka

Першість за вами, пріус.

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 1
  7. Щось сьогодні тихо. Форум відвідали всі захисники і адвокати Ріелу, але ні одного допису про визнання Ріелом провалу із здачею об'єктів у Львові, при чому всіх, незалишили.

• Тупо Тупо x 2
  8. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Не з дієсловами пишеться окремо!
    Аргументів вже не можете підібрати, руки опустились, от і бісетесь! РІЕЛ чудова компанія, так, звісно, є і плюси, і мінуси, як і у всіх...проте все можна вирішити!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. А до чого я маю підбирати аргументи? Доказувати, що Ріел погана компанія непотрібно. Ріел сам перетворив цю теорему у аксіому, яка не потребує доказів.
    Можна, але Ріел хотів на своїх умовах. Приймайте брак, а ми вам підкинемо пару мішків гіпсу і ще чогось підкинемо. Якщо я мав гроші на квартиру, то на гіпс якось стягнусь.
    А тепер судитись можу роками, включно з ЕСПЛ.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  10. А тепер прошу порівняти два пости, написані з невеликою різницею в часі. Я давно замітив, що автор часто вживає русизми, але тут просто копія.
    Вверху відповідь на мій пост, а внизу копіпаст з київського форуму. Заскріню його тут, тому що декілька днів на forum.domik.ua на гілці ЖК Львівський квартал появлялась і через декілька годин зникала стр.162, що говорить про видалення постів. Тому, якщо через деякий час ви непобачите там цього посту, нічого дивного. Його видалив адмін.

Masha↓
    Вчера, 21:53

Да, есть инициативные группы в каждом доме. Риел с ними встречается, обсуждает разные вопросы, в частности вопросы компенсации. Я в принципе, вообще не слышала, что бы какие то застройщики выплачивали компенсации.“

ЖК "Львовский квартал", ул. Глубочицкая, 13 - "Ріел" - Страница 161 - forum.domik.ua

Раджу прочитати і інші коментарі Маші

• Тупо Тупо x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. lookup

lookup Well-Known Member

Нє в бровь, а в глаз! Чи як там кажуть. Плюс за спостережливість. Походу і там присутні активні загоняли, які формують "правильну думку"

Поскролив пару сторінок, яка ж то клоака на тому форумі, декілька рієлоботів знову пробують сформувати "ініціативну групу" зі захисту ріелу. Тьфу!

• Тупо Тупо x 1
  12. Vsevolod

Цікаво, чого ж РІЕЛ погана компанія? Можливо тому, що у вас дах потік? -від цього ніхто не застрахований! Можливо, тому, що затримки будівництва? - так, є таке, при чому у всіх забудовників! Ааааа, можливо поганый, бо зробыть выплаты по 1000000? Выплаты, які не роблять інші забудовники? Михайло 2 проблеми у всій компанії, а стільки базікаєте...

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  13. Vsevolod

Слідчий йомайо! Ржу...Михайло ви реально хворий!

• Тупо Тупо x 1
  14. Це не компенсація - це відкупне, щоб не платити реальну компенсацію, яка більша в рази
    Чому погана? Нормальна компанія, коли її зловили за руку в порушенні ДБН, намагається виправити ці порушення. Ріел ж намагається переконати, що то так має бути, шо то так всі роблять.

15. Zinochka

Спали б ви краще ночами. У вашому віці це шкідливо. На психіці погано позначається. Напевно вам боти вже сняться.

• Тупо Тупо x 1
  16. Zinochka

А з цього форуму, клоаку зробили лукуп і хомчин.
    Йшли б ви в личку з Хомчиним спілкуватися.

• Тупо Тупо x 1
  17. Те що, людина російськомовна видно зразу, але хоча б старається на цьому форумі писати українською. То вже плюс.
    Що б два рази не вставати. За мою психіку непереживайте. В свій час був керівником колективу де було більше 20 жінок, 70% з яких були незаміжні і в віці. Як бачите вижив.
    А в клоаку, як ви пишете, форум перетворують психологічно нестабільні співробітники Ріелу, які не вміють тримати удар, бо неправі.

18. lookup

lookup Well-Known Member

Клавочко, мій нікнейм читається як "лукап", мабуть іноземними мовами ви не володієте. Але то таке, мені теж подобається перекручувати ваші нікнейми ) Ну і як було вірно підмічено, для вас і українська є іноземною. Останнім часом, в клоаку цей форум перетворює нікнейм "всеволод", він як заходить у гілку, то його проносить на 4-5 повідомлень одночасно.

• Тупо Тупо x 2
  19. Zinochka

Вам два рази вставати вже складно. А ось кому компенсацію потрібно було платити, так це жінкам з якими ви працювали, за те, що вони терпіли такого керівника як ви.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  20. Добре. Пожартували, а тепер повернемось до компенсації.
    Якщо б компенсували 1 і 2‘чергам, це склало б трохи більше 5000 гривень ( 100000 : 166 квартир в черзі). В 3 і 4 чергах ця сума буде мізерна. Кількість квартир на порядок + більшеПрошу порахувати. Хто знає кількість квартир в кожній черзі.

Останнє редагування: 7 лис 2018
а де твій аватар? :)