ЖК "Велика Британія" - Ріел 5-та черга.

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Pavlo from Lemberg, 20 чер 2017.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Pavlo from Lemberg

Pavlo from Lemberg Well-Known Member

Є свіжі фото з будівельного майданчика?

2. SerhiiKovalskiy

SerhiiKovalskiy Active Member

Screenshot_20181106-175247_Facebook.jpg

• Подобається Подобається x 3
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Самі спробуйте подати в суд, і розкажете тоді нам що до чого, а ми запасемося попкорном і будемо стежити.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Нав'язати думку тільки лузеру і можна. Людині з критичним мисленням, нав'язати думку неможливо. У неі є своя думка.

• Тупо Тупо x 1
  5. Ну попкорном вам запасатись непотрібно. Судовий процес я тут висвітлювати не буду, але в суд іду, адже відповіді від Ріелу про позасудове вирішення проблем з моєю квартирою я не отримав.

6. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Після апеляції йде касація, потім ще 2 суди...і так може 10-ми років по кругу...головне знати нюанси!

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  7. Vsevolod

Чого ви так розкудахтались? Чому я повинен бути вдоволений чи невдоволений? Мій будинок 5 в черзі...робити висновки по будівництву ще зарано! Таких трьох лохів-бездарів, як ви будь-де вистачає! Я задоволений ВСІМ! Мені подобається зовнішній вигляд будинку, я обрав не останній поверх (як деякі) у мене вже є бачення дизайну квартири... у чому справа? Чому всі повинні стояти з вашої сторони? Є адекватні люди...от і все!

• Не подобається Не подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. Vsevolod

РІЕЛ "Амінь"?... ну ви і загнули...вони цвітуть і пахнуть...взяли землю під будівництво...все там чудово...харе людей запугувати..

• Тупо Тупо x 1
  9. Vsevolod

Михайло, не позорьтесь!!! Перестаньте копіпастить цю статтю з жовтої пресси! Останні дії щодо Будівельної фірми "Квартал плюс" були у 2016 році, і вони ніяк не стосуються відшкодувань! Що стосується розірвання договорів між інвестором та фірмою, то суди по цим справам були 2014 року (2 суди) при чому причина розірвання - невідома! Ну блін, треба ж голову свою мати, і інформацію перевіряти... закінчуйте дурницями займатись!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  10. Все таки правда. Ой як ви завелись. Недаремно Ріел погодився на відшкодування затримки. Є щось таке, що я упустив. Нічого. Я почекаю. Скоро воно десь вилізе
    Мешканка Винників відсудила у забудовника 1,5 млн грн за невчасно отриману квартиру

• Тупо Тупо x 1
  11. eosylm

eosylm Well-Known Member

Тепер зрозуміла підвищена активність, ріелівських ботів, останнім часом. Треба переймати досвід.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  12. vasylkodim

vasylkodim Well-Known Member

Після апеляції рішення підлягає виконанню. Ні, ви звичайно можете йти в касацію і навіть дійти до Європейського суду, але як тільки Ріел програє апеляцію, для виконання рішення буде арештовано його рахунки, майно і т.п. а потім за принципом доміна рухне вся Ростікова імперія. Того й пропонують он мільйон відкупного і т.п. Бо на відміну від Вас там вже зрозуміли що коли кугут в дупку клюне, буде пізно.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  13. Vsevolod

• Тупо Тупо x 1
  14. Vsevolod

Михайло взагалі не розуміє, що до чого! Думаю, це вже старість...

• Тупо Тупо x 1
  15. Vsevolod

Ми самі прослідкуємо, не хвилюйтесь, 21 сторіччя...вся інформація відкрита!

• Тупо Тупо x 1
  16. Vsevolod

Ваша тупість мене завела, що я поперевіряв всі справи! Давайте, йдіть, бажаю успіху... ахахах

• Тупо Тупо x 1
  17. А як бомбить, як бомбить.

18. lookup

lookup Well-Known Member

Позиція "інвесторів" доволі чітка - Ріел має право
    1) Затримувати здачу на невизначений термін
    2) Будувати без відповідності до ДБН
    3) Будь-хто не має права виступати проти забудовника
    4) Будь-хто, який відстоює свої права і капіталовкладення - невдаха, лох, тощо

Ніколи б не повірив що ці глисти та трутні мають якісь квартири в уявних 5 чергах, тощо.

• Подобається Подобається x 3
  19. Думаю, що вони отримали взамін квартири по собівартості і тепер будуть рвати за@@ицю на німецький хрест, захищаючи роботодавця, а то він може і ціну підняти

• Тупо Тупо x 1
  20. Про порядність тут не йдеться. Запропонована компенсація всього навсього вартість однокімнатної квартири в будинку на декілька сот квартир, якою Ріел може пожертвувати. Це просто інвесторам кинули кістку, щоб вони відстали. Проведіть прості арифметичні дії: поділіть виділену суму на кількість квартир в будинку і що отримає кожен інвестор? А скільки за цей час втратять ті, хто винаймає житло. І цей мільйон виявиться звичайним пшиком, клапаном по випуску пари з перегрітого котла невдоволення інвесторів.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)