Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. KettyMC

KettyMC миється в бані

Рік після планової здачі... мда... Прекрасно((( Сподіваюсь я взагалі заїду в свою квартиру!
    Але нові об'єкти з'являються майже кожного місяця.

2. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Створи групу ЖК. Велика британія. І чекай. З часом сусіди появляться. Вони просто шифруються.:)

3. vovakrab

vovakrab Member

Тільки но подзвонили підписати договір з фондом,а по будові бачив що знімають шифер з ангарів

4. Yahooligan

Yahooligan Well-Known Member

привіт, Вова,
    я створив нову тему на всякий випадок :)
    http://forum.lvivport.com/threads/zhk-velika-britanija.108948/
    теж бачив вчора, що розбирають дах з двох ангарів... явно в терміни не здадуть... з фондом ще договір не підписав...

Останнє редагування: 8 чер 2015
  5. Vanka Mokryy

Vanka Mokryy Well-Known Member

Ходив на тест драйв, жалко не сфоткав.

6. Snakeyt

Snakeyt Member

Я Вам вірю,просто ділюсь інформацією стосовно того як в моєму будинку робили,а загалом сумно що таке роблять,бо це пародія а не стіна.

7. WaldemarDK

WaldemarDK Well-Known Member

Спочатку планування були набагато кращі... Повідривати б руки тим проектантам.

8. WaldemarDK

WaldemarDK Well-Known Member

Я теж придбав. Один з перших напевно...

9. BasiL

BasiL Member

Привіт, я тут також придбав. Правда договір з фондом поки, ще не підписав. Що до планування, мені навіть і краща стала

10. Yahooligan

Yahooligan Well-Known Member

Вова, Привіт!
    Приєднюйся до групи! Будемо Ріел в разі потреби підганяти, шини біля офісів палити... :) :bandera:
    http://forum.lvivport.com/threads/zhk-velika-britanija-riel.108948/

Останнє редагування: 9 чер 2015
  11. mort

mort Member

Гмм...Бачу ріал здає позиції....Куча реклами по всюду.Де їх тільки нема...Почали будувати купу об"єктів а здача протерміновується....Недобре.

12. Anetiva

Anetiva Well-Known Member

А мені здається що нармальні, ну принаймні по ціні, багато реклами значить треба гроші на стройку, як будуть гроші, то добудують...

13. LilyaMinenko

LilyaMinenko Well-Known Member

З рекламою в них дійсно проблеми не має. Але таке враження що вони в неї тільки гроші і вкладають, а будівництво йде дуже повільними темпами.

14. Yatsysh

Yatsysh Member

Привіт всім! Сестра хоче купляти 2 ккв в новобудові. Думаємо в якого забудовника брати. Я вже так попеклася на Набережному кварталі, що нікому не раджу там купляти. Думали для сестри вибрати щось у Ріела, бо реклами дійсно так багатою, здається, що у Львові всі щити заклеєні Ріелом. Але почитавши відгуки про Ріел на форумі я вже дуже сумніваюся, чи вартує з ними звязуватися...і цегла в ребро і здачу затримують...Може вони на цеглі економлять, щоб на щити гроші назбирати. Я так думаю, що вони купу бабла в ті щити вложили, а то все гроші мешканців...

15. zljychka

zljychka ;-)

Перед купівлею квартири ми ходили по зданих будинках різних забудовників, щоб побачити все як є у дійсності на власні очі. Раджу вам зробити аналогічно.
    Багато будують з газоблоків, а не з цегли, або по старій рядянській системі, тому тут варто витратити час, але побачити і порівняти бажане із реальним.
    Стосовно Ріелу, то дивились квартири в "Княжому" - цегла по площині.

Останнє редагування: 18 чер 2015
  16. Snakeyt

Snakeyt Member

Доброго всіма дня, хочу поділитись інформацією, ну і можливо трохи заспокоїти майбутніх власників квартир що ще будуються, ЖК що на Торфяній зданий в експлуатацію,документи на житло готові у тих хто вчасно приніс довідки про сплату,газ підключений,почали створювати ОСББ,потім підключать воду та електрику,ще є пару не вирішених питань, но це по ходу буде вирішуватись.

• Оптимістично Оптимістично x 1
  17. KJulia

KJulia Member

18. mort

mort Member

Я б вже краще більше заплатив і жив в якісному будинку.І діти мої б змогли ще там жити.А то бачу де низькі ціни там якість роботи дуже низька.Тепер економити неможна.

19. Smurf

Smurf Member

Щодо Ренуару

і я ходив на тест драйв, і фоткав. на ребро стоїть цегла тільки в між-кімнатних (в межах однієї квартири) перегородках
    прямо стіна з кухнею, ліворуч стіна в коридор
    між-квартирні і основні (несущі) стіни - нормально вимурувані. Це, здається в Еко-домі був скандал коли між-квартирні стіни були виконані з двох рядів пустотілої цегли на ребро, між якими був пінопласт (оце можна було і почути звук і відчути аромат :facepalm:).
    прямо - стіна кухні, яка межує з сусідньою квартирою (нормальна кладка цегли). зліва стіна з туалетом (цегла на ребро)
    в цій кімнаті стіни межують з сусідньою квартирою і квартирою в сусідньому під'їзді (секції)

20. LilyaMinenko

LilyaMinenko Well-Known Member

Мда. Якщо це нормально, коли міжкімнатні стіни кладуть на ребро, що можна почути як на беззвучному режимі телефон дзвонить за стіною...
    Я теж бачила на тест драйві, що стіни в них як фанера.

а де твій аватар? :)