Відповідь: Нова "Ирония судьбы" а уявіть ЯКИМИ емоціями і жестикуляцією це все вживу супроводжується і до чого тут завидки???...гггг п.с.то всього лиш шоб звернули увагу на мене
Відповідь: Нова "Ирония судьбы" Загало, lulu, сучасна Іронія досить вміло відобразила сучасне життя. Зокрема в аспекті мобілок. Зараз уже навіть не модно мати тільки один телефон. Мобілки кругом ... дома,робота,транспорт,навчання,магазин,відпочинок ....кругом.... в її ліжку пяний чужинець. Будете усміхатися, і говорити, що все бу\
Відповідь: Нова "Ирония судьбы" Ну не можу ж я залишити репліку дами без відповіді . А модератори вечорами тут добрі (думаю, зрозуміло, для чого я це сказав)
Відповідь: Нова "Ирония судьбы" Ви мене підставляєте, чесслово . Ок, пояснюю. Фраза "А модератори вечорами тут добрі" сказана для того, щоб задобрити тих самих модераторів. Підлизатися тобто - і не допустити справедливого покарання за флуд . А ви що подумали? І що це за ? В мене складається враження, що ви хочете сказати якесь слово на цю букву, але стримуєте себе
Відповідь: Нова "Ирония судьбы" ну я ж.... :o ...а ггг то я так гигочу і взагалі ніякий то не оффффтоп бо мені приємно і може в нас своя...нова іронія долі:D :D :D :D
Відповідь: Нова "Ирония судьбы" А мы, к сожалению, не попали на фильм. ВСЕ билеты проданы на 2 дня вперед!!!
Відповідь: Нова "Ирония судьбы" Посмотрел.... Так себе. А вот девка понравилась. такие губы у неё.....чувственные.
Відповідь: Нова "Ирония судьбы" Та ні,скоріше.завдяки своєму татусеві... "Первый раз в настоящем кино дочка Михаила Боярского появилась в крахмальной униформе медработника: немец Оливер Хиршбигель взял ее на эпизодическую роль медсестры из гитлеровской ставки («Падение Берлина», 2004). Белый фартучек остался при Лизе и в следующем фильме — «Первом после Бога» (2005), где ее подавальщица Танька бессловесно сохла по герою-подводнику. В «Парке советского периода» (2006) Боярская была уже и со словами, и в белом халате, и на первом плане — в главной роли медсестры из захолустного санатория. Но с амплуа хозобслуги, кажется, покончено: у Тимура Бекмамбетова в «Иронии судьбы. Продолжении» Лиза сыграла просто красавицу." Лиза Боярская раскрывает тайны съемок "Иронии судьбы-2"
Відповідь: Нова "Ирония судьбы" І я в новорічну ніч подивилася. Не шедевр, але нормальний фільм! Що тут стільки його розбирати? М"ягков, правда, такий смішний, як хом"ячок і Яковлєв - не той вже Іпполіт. Ну і Саша Бєлий - головний "бригадир" тут трохи не вписується. А решта - нормально! А ви ( ті, що критикують) як би події розгорнули і зняли? От прочитала продовження моєї улюбленої "Джен Ейр", то так розсердилася! Так відомий роман зіпсути таким продовженням! Бідна Шарлота Бронте, певно, в могилі перевернулася, як з того світу побачила, що зробили з її твором!
Відповідь: Нова "Ирония судьбы" Так, подивилася учора я цей фільм і зрозуміла: НОСТАЛЬГІЯ - це завжди романтично (у більшості глядачів цей фільм власне і викликає ностальгію за старим фільмом, за акторами, за своїми новими роками, коли показували цей фільм); МРІЇ ЗБУВАЮТЬСЯ, АЛЕ НЕ ТОДІ, КОЛИ ТИ ЦЬОГО ПРАГНЕШ (у фільмі американський гепі енд - кохання не має минулого часу (фраза з фільму) і через стільки років вони разом); УКРАЇНЦІ НЕ МАЛИ І НЕ МАЮТЬ СВОЇХ НОВОРІЧНИХ ФІЛЬМІВ ЧИ ПЕРЕДАЧ, ЯКІ Б ВИ ВИКЛИКАЛИ У НИХ ТАКУ НОСТАЛЬГІЮ (і це найбільша халепа, ми досі на новий рік слухаємо передачі за участі пугачової і згадуємо про заливну рибу) :cowboy: :cowboy: :cowboy:
Відповідь: Нова "Ирония судьбы" Romko Если бы я жила в Москве я бы точно попала на этот фильм, так как там куча кинотеатров. А у нас на наш 200-тысячный Зеленоград всего один кинотеатр, поэтому мы и не попали на фильм. Правда в этом обещаются открыть второй. Вот такая вот нелегкая у нас судьба))) И вообще я не понимаю к чему такой оффтоп, мы здесь обсуждаем фильм "Ирония судьбы. Продолжение", а не русофобский Львов. Давайте будем более уважительнее относится друг к другу.
Відповідь: Нова "Ирония судьбы" Львіво,де ж неповага? В тому,що я подумав,що Ви живете в Москві,чи в тому,що Ви не живете у Львові? Чи в тому,що Вам не вдалося попасти на продовження?