Нова "Ирония судьбы"

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем Romko, 7 лис 2007.

1. Mafija

Mafija Well-Known Member

Відповідь: Нова "Ирония судьбы"

:moskali: А мені побарабану! :naci:

Додано через 6 хвилин
    Такий-от в мене менталітет, і в переважної більшості моїх друзів такий самий. Я ніколи не купував нічого ліцензійного. У нас не такі зарплати, щоб дозволити собі таку розкіш. А вони і так свої бабки відіб"ють, Ви за них не переживайте, ці БУРЖУЇ все порахували і піратство теж врахували, тим більше в Росії. Вони тільки на рекламі скільки заробили.

Крадіжка - це коли в когось було і не стало.
    А піратство - порушення законк про інтелектуальну власність. А хіба більшість нових фільмів взагалі можна вважати ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЮ власністю?

2. bora

bora Well-Known Member

Наприклад, роботи у талановитих українських акторів. Та й акторів з такими темпами скоро не стане.. та й мистецтва. Бідні актори не завжди здатні його поставити на ноги а буржуїв ми ж охочі лише розкуркулювати. Це солодке слово "колективізація і урівнялівка" так міцно влізло в совєцкі мізки, що вони готові ненавидіти усіх в кого є гроші. Бррр.
    Най краще всі будуть бідні. Зато рівні. Блін. Не розумію.

А НЕ інтелектуальне треба дивитись, чи то красти? Є якийсь примус?

3. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Я не за них , а за себе. Я звик себе любити. Купити два білета в кіно, запросити дівчину, розміститися на мягкому кріслі - а насолоджуватися великим екраном.

=) Для Вас 8-10 грн в тиждень великі гроші ? Пива не п'єте ? А і-нет як оплачуєте ? На життя заробляєте розвантажуванням вагонів з вугіллям ?

Додано через 1 хвилину

- Барин, убегать нада. Большевики идут
    - А чего они хотять ?
    - Что бы не было богатых.
    - Странно, в наше время хотели, что бы не было бедных.
    (с)

4. Mafija

Mafija Well-Known Member

http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=205149#post205149

Додано через 3 хвилини
    А в кіно без дівчини немає сенсу, тільки не заради фільму.

Я люблю ходить в кино
    потомучто там темно:)

• Подобається Подобається x 2
  5. Полковник

Полковник миється в бані

Прикупил, по случаю, биссера....
    Теперь можно смело к Даниле обратиться.

Данило, вот, прошла информация, что все пиратские копии данного фильма в Кыаиеве изготовлены.
    Снимались в одноименном кинотеатре и еще в одном.
    Экспертиза РОССИЙСКАЯ установила, а УКРАИНСКАЯ подтвердила!!!!!.
    Как думаете, это правильно братья-хохлы сделали?
    Га?

6. kYula

kYula Well-Known Member

:suicide: Бааах!

Подивилась тепер і я "Іронію", до речі саме кінокритика до такого підвела!
    Дуже "било по нервам" те, що цілий фільм хтось комусь телефонував по мобільному!...
    "Іронію" Рязанова було бажання дивитися щорічно, а цю "ат праизвадитєлєй Дозорав" - нема. Вважаю, цим все сказано...

• Подобається Подобається x 3
  7. Mafija

Mafija Well-Known Member

Мабуть все-таки я і скоро подивлюсь - вже знайшов друга, в якого вона є. І теж саме через таку критику.
    Думаю, що наступного року буде в нас гілка "Ирония судьбы-3", чи то щось подібне...:)

А Рязанівську дивився і цього року.

8. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Кіно не сподобалося. Наперед перед фільмом стоїть височенна планка, бо замахнулися на продовження видатного твору. До планки тієї далеко не дотягнулися. Спецефекти і операторські штучки зовсім не допомогли в тому. Замість кіно вийшов суцілький кліп. Дійсно, більше воно схоже на симбіоз "Дозору-4" і "Бригади-2". Все мелькає, шмигає тудим-сюдим, Бєзруков весь на понтах... Головна героїня вийшла якась розмазана, не харизматична, вона і на половину не дотягує до Брильскої в фільмі Рязанова 30 років тому. В той же час тут сама Брильска також розмазана бо ніби й не головна роль. Ще й та нав"язлива реклама Білайну всю дорогу.

• Подобається Подобається x 5
  9. MARTINI

Ага, там хтось писав, що мовляв в кіно вклали купу грошей, то най собі зароблять. А от це проблеми авторів фільму. Без тих всіх зайвих понтів це кіно могло бути значно дешевшим. А насправді в дорогій обгортці вони продають каку, тобто дурять глядача, виманюючи кровно зароблені грошики :)

А кінотеатр то є зовсім інша тема, яка до піратства, як на мене не дуже має відношення. Правильно Ігрок пише - раз на тиждень, та й з кобітою, та ще й на останній ряд, рамантіка! :) Або отримати задоволення від класних спецефектів на великому екрані із класним звуком. Похід в кіно це є цілий ритуал, і перегляд фільму є лише його частиною. Це так само як похід в ресторан. Поїсти можна і вдома. Але ми йдемо в ресторан за атмосферою, спілкуванням, певними емоціями тощо. Поглинання їжі є лише частиною цього ритуалу. Є люди, які в ресторан не ходять бо їм того нафік не треба, так само є ті, хто в кіно не ходять. Від того, що вони подивляться вдома цей фільм, чи не подивляться, авторам фільму ні тепло, ні зимно.

Інша справа, коли я зроблю нелегальну копію і піду її продавати на базар... Це уже називається словом "вкрав" і має переслідуватися за законом.

• Подобається Подобається x 4
  10. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Сто пудов! Виїхали на популярності дійсно шедевра. На мою думку, більшість глядачів пішла лише із цікавості.

• Подобається Подобається x 1
  11. Mafija

Mafija Well-Known Member

Екранки для того потрібні, щоб спочатку подивитись вдома і вирішити, чи варто йти в кінотеатр на цей фільм.

12. syavych

syavych копач

І другий раз дивитись? нє...

13. MARTINI

для цього трейлери існують і анотації... Екранка для тих, хто не хоче йти в кінотеатр

14. Тіріон

Тіріон Active Member

Я щось взагалі російське кіно не можу дивитись. Останнє, що дивився - "Груз 200" десь півроку тому.

15. MARTINI

Ну , після такого можна взагалі кіно перестати дивитися :)

16. Львiва

Львiва Well-Known Member

Не хотела идти на этот фильм, но у меня энергия прет, не могу дома сидеть, а на улице мороз минус 20 - не погуляешь. Так что сейчас идем с мужем в бар, потом на "Иронию судьбы-2", а потом опять в бар.
    Как очнусь - обязательно напишу свою рецензию на этот фильм.

17. syavych

syavych копач

Аналогічно. Після того всього застілля ладен був іти на будь-який фільм, лиш би з дому випхатись. Поїхали сьогодні з женом за квитками - жодного нормально хвільму, тож взяли на Іронію, завтра подивимись на той жах...

18. lulu

lulu Well-Known Member

!!!!!
    не розумію чого ви всі чекаєте від того кіна?????
    всі чекають а потім ображаються на те що не дочекались:D :D :D
    ну і так ясно що то не фільм рязанова
    що то сучкіно
    а час в нас зараз...такий як в кіно!
    і тоді був час такий...як в кіно рязанова
    чого вимагати?
    зараз час не романтики не казусів не психологічно зашифрованих нюансів і виголошення майбутньо крилатих фраз;)
    зараз час реклами цитування і пантів пантів пантів!!!!!
    ага і ще час РІМЕЙКІВ І СИКВЕЛІВ З ТРИКВЕЛАМИ (серіалів тобто...щоб не думати!!!!...гггг)
    про то й таке кіно
    ні більше ні менше!!!!!!!!!!!
    :cowboy:

19. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

А в чому цінність першої "Іронії Долі"?
    Теж посередній фільм. Просто став доброю традицією , яку вже 4 роки підряд ігнорую =)

20. Тіріон

Тіріон Active Member

Звідки у вас стільки енергії? Дивлюсь на ці знаки оклику та питання, та й завидки бЕруть :)

а де твій аватар? :)