Мяу! Ой, чего - то растаращило. надо ещё поспать... ---------- Додано в 13:27 ---------- Попередній допис був написаний в 13:24 ---------- Козлы и в Украине козлы, эка невидаль...
Через несколько часов наступит новый 5772-й год еврейского календаря. Годы мы считаем от сотворения мира, но отсчет начинается с шестого дня творения, дня создания человека. Можно сказать, что изменения (а на иврите слово год, «шана», имеет общий корень со словом «изменения») происходят прежде всего в человеке, а благодаря этому — и в мире. http://www.jewish.ru/columnists/2011/09/news994300695.php
Та,доречі,вітаю Вчора якраз зі Святом,ту подію відзначали А ще вчора з Хондою на пєво ходили.:girl_cool: П.С.Від неї всім добрим людям на ЛФ вітання!!
зайшла на ЛФ - вперше за не знаю скільки - вже незвично та, ще сьогодні поки після офісу чекала на друзів, підсіла до менев Пузатій хаті схиблена художниця 15 хвилин розповідала за свою тяжолую жизнь та бідкалась, що незалежна Україна в неї усе забрала
Переїжджаю стна на іншу квартиру... Хто пробував, знає... Вибачаюсь перед тими, кому не можу відповісти на питання... Переїду, поговоримо... Буду набігати деколи...
Дійсно,незвичний день, тому шо в Одеській області під час затримання особливо небезпечного злочинця загинуло 2 працівників міліції,ше 4 було поранено
Другий раз - другворогунепобажаєш. Перший раз - сам прокинувся (Що то було?) В мене є вороги? не знав
три незвичні дні... п'ятниця: вже о 8:30 був на дачі, приїхала машина з щебенем, нам викопали колодязь і треба було від бетону позасипати щебенем і глиною і засипав я ті проміжки між колодязем і землею сам під музичку ... далі десь в обід я приїхав до дому, трохи відпочив і потім в мене була навколоЛьвівська подорож центр - високий замок - лиса гора - далі через кайзервальд-личаківську-стрийський парк (то вже була перша ночі)- і на вокзал субота: далі мене чекав потяг в Рівне, в якому десь хвилин зо 30 поспав там заїхали до друга додому поїсти, він зводив нас на дах свій там так круто, видно повністю все місто!, далі провів він нам мінімальну екскурсію по Рівному і далі сіли в потяг до Луцька. В Луцьку ми опинилися десь в першій годині і тинялися по місту, сходили в замок Любарта, зайшли на більярд, далі нас чекав матч волинь-Карпати, за дві години до матчу зайшли на стадіон ті здирники здерли з львівян по 50грн за квиток!!! та це просто..... час плинув дуже-дуже повільно аж до початку самої гри, потім після перемоги карпат 2:0 всі сіли в автобуси-машини і поїхали до Львова, а ми мали чекати на дизель аж до першої ночі!! Стало вже холодно, тинялись по місту шукали щастя, але так і не знайшли неділя: годинку грали в карти на вокзалі, далі коли сказали шо в потязі немає плацкарту, а є тільки загальні місця ми зовсім прозріли бо і так не спали попередню ніч, а ше тут думали на лавочках взагалі буде але як виявилось лавочки були помякшені, тож ми трішки поспали (правда не багато, але краще шось ніж нічьо). Зранку все боліло від такого спання на коротких сидіннях, і ось ми у Львові, розбіжались по домам, встиг поспати дві години і далі мене чекала поїздка на машині за картоплею на зиму в якесь село на початку івано-франківської області, тож я за сьогодні побував в трьох областях [/ HIDE]. далі важили, носили, грузили в машину мішки з картоплею... після приїзду назад додому чекала розгрузка того всього і ось я дома.... з напіввідкритими очима сиджу зараз і стараюсь не заснути, бо потім в ночі не буду спати... ось таке воно незвичне
сьодні в пижо сижу, нікого не трогаю. слухаю гайдена і вагнира. і тут мене штурхає в бік настирна рука. повертаюсь - молода сімья - мама, дитина і я.. канєшна ж я не дурак, поняв шо треба місце уступити. зважаючи на абсолютну заповненість автобуса, прийняв позу журавля на взльоті і уступив місце. дитина собі влаштувалась зручно, нацепила капюшон і почала кричати. я шось так подумав, що поки заводити дітей не буду.. 15 хвилин така сирена. навіть не уявляю як ті мами витирмують. це ж вся невова система на ноль впала. ще й їхав враскоряку
Йом-Кипур. День Искупления В канун Йом Кипура главный раввин России Берл Лазар обратился к еврейской общине страны: Мы стоим на пороге самого святого дня в году — Йом Кипура, «дня искупления». Именно в этот день окончательно решается судьба каждого человека на предстоящий год, Б-г прощает наши прегрешения и ставит печать в Книгу жизни http://toldot.ru/audio/lessons/lessons_16656.html?template=83