Несправедливість божого правосуддя

Тема у розділі 'Релігія', створена користувачем Slav, 12 чер 2023.

1. Slav

Slav Well-Known Member

Розбійник, який вбивав, калічив та грабував, піде до раю, бо він в кінці розкаявся. А людина, яка не вірила в Бога, але все життя жила чесно, нікого не вбивала, не калічила, не грабувала, не вживала поганих слів, піде до пекла, бо вона є невіруючою людиною.

Порівняйте долю цих двох людей і ви побачите несправедливість божого правосуддя.

Останнє редагування: 12 чер 2023
  2. Good man

Good man Обычный человек

Почитал я твои темы. Думаю, в аду для тебя будет отдельный котёл.

• Смішно Смішно x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви вбивав, не грабував, не.... не... Але при цьому нема жодної людини без гріха. Значить є щось і без НЕ. Як гадаєте?

Ну а що до розбійника, то до Нового Завіту розбійника не спасло б жодне покаяння.
    І тут Бог дає можливість "списати свої гріхи", жертвуючи Сином.

Де справедливість? Люди грішать, а в муках мусить померти Син Божий, га?

Нема справедливості, правда?

4. Slav

Slav Well-Known Member

Я не бачу в тому логіки.

5. Slav

Slav Well-Known Member

Ти, бидло смердяче, далі будеш за мною ходити і паскудити?

Ти працюєш на ублюдочну, нацистську єблівушку-срассіюшку.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви бачите логіку в тому, що судите про несправедливість, не розуміючи і об`єктивно не знаючи справи в цілому?

7. Good man

Good man Обычный человек

Когда я хожу в туалет, то использую слив по своему усмотрению, нравится это ему или нет. Иисус терпел и слив пусть терпит.

8. Slav

Slav Well-Known Member

Я раніше писав:

"Є ж такі віруючі, що постійно сповідаються з тих самих гріхів і далі їх продовжують робити. І це тягнеться багато років, навіть все життя.

В мене була вчителька, яка постійно за допомогою терору щодо учнів вимагала хабарі від їхніх батьків. Але вона постійно ходила до церкви десятки років. Я не повірю, що вона не знала і не усвідомлювала, що вона такими своїми вчинками грішить щодо учнів та їхніх батьків. Але вона була переконана, що пізніше її гріхи будуть їй прощені через її щире розкаювання. Інакше вона би цих речей не робила. В кінці на зустрічі однокласників вона просила учнів: "Якщо я комусь колись що погане зробила, то я вас прошу мені пробачити." Я думаю, що вона би не просила пробачення, якщо вона би не ходила до церкви."

https://forum.lvivport.com/threads/...pro-ce-mozhe-znati.119806/page-2#post-3326265

"Я приблизно знаю, що робилося в голові цієї вчительки. Я ще розумію, що вона могла не усвідомлювати, що хабар є гріхом. Але вона, я глибоко переконаний, добре знала, що вона тим грішить, що вона тероризує учнів та робить їм різні пакості для того, щоб батьки учнів їй принесли подарунки-хабарі. Це навіть не стільки називається хабарництвом, як дріб'язковим рекетом. Що цікаво, що вона часто перед класом говорила, що вона та її чоловік добре заробляють і їй нічого не потрібно.

Тепер вона в кінці життя буде лежати в прострації в церкві на підлозі та ридати-каятися, і їй це зло буде прощено. Аджеж розбійнику на хресті Бог простив. І так, як вона робила, так робить дуже багато віруючих. Це означає, що вона все добре знала і розуміла."

https://forum.lvivport.com/threads/...pro-ce-mozhe-znati.119806/page-2#post-3326474

А хтось не дуже вірив в Бога, майже до церкви не ходив, але не робив ці всі, м'яко кажучи, неподобства, які робила ця вчителька, але він/вона до раю не попаде, якщо в кінці не розкається.

Останнє редагування: 22 лют 2024
  9. Slav

Slav Well-Known Member

Нема справедливості і нема елементарної логіки.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Таке життя і такі закони і не ви, ні я їх не придумали.

а де твій аватар? :)