Настольні ігри

Тема у розділі 'Хобі та захоплення', створена користувачем Mikhail, 12 лют 2015.

1. Mikhail

Mikhail Well-Known Member

Які настольні ігри ви знаєте, в які граєте, які вам подобаються? Пишу російською ти, які згадав я:

лото
    домино
    когда надо кидать кубик и перемещать фишку по карте с путём и номерами
    мельница

Пока не помню других. Карты - само собой, но для карт лучше отдельный топик. Сейчас хочу вспомнить настольные игры. Обсудите.

2. metallic

metallic Well-Known Member

Играем в настолки каждую пятницу, в офисе, после работы. А вот названия их не запоминал. Завтра постараюсь запомнить.

3. Saksoff

Saksoff миється в бані

Ми додому купили "Монополію", але все ніяк не почнемо в неї грати((

4. manur

manur Well-Known Member

Таке?
    Так і спитися можна.;)

5. valerianka

valerianka Member

Дуже круті настолки - Гра престолів, 7 wonders. Перша змушує вімкнути стратегічні навички, а друга навпаки легка та весела. В компанії дуже кльова штука.

• Подобається Подобається x 1
  6. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

7. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

не переживай, зараз зайдеш під іншим аватаром - щось ообі порадиш ;)

8. radiolviv

radiolviv https://radiowave.com.ua/

я з друзями часто граю в уно звичайне, взривін котенята та нещодавно грали в гру від українського виробника Битва за дивокрай
    а ще мені заходить маджонг

9. YaraLviv

YaraLviv New Member

Люблю настільні ігри, особливо кооперативні - нещодавно грали в «Пандемію», і було дуже напружено, але весело. Хто-небудь пробував «Темна гавань (Gloomhaven)" або Маєтки божевілля (Mansions of Madness Second Edition)? Чи варто брати, якщо подобається сюжет і атмосфера?

10. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Коли я жив на Чукотці, то ми коротали полярні ночі за грою у настольний хокей.
    Проводили чемпіонати по хокею та футболу.
    Крім того, кожний з нас займався спортом. Хто у баскетбол, хто класичною боротьбою, хто шахами. Я навіть став чемпіоном Чукотки у класичній боротьбі у 1979 році.
    Славні були часи)

а де твій аватар? :)