Наші менші друзі

Тема у розділі 'У світі тварин', створена користувачем dArt, 21 лип 2007.

1. Мерелін

Мерелін New Member

Відповідь: Наші меньші друзі.

Нє в мене не виходить загрузити малюнок!

2. syavych

syavych копач

http://forum.lvivport.com/faq.php?faq=vb_read_and_post#faq_vb_attachment_explain

Додано через 45 секунд
    Опишіть як вставляєте малюнок?

3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ні . це не звичайні річкові жабки, а ...а...забула як вони називаються :sad:Їх держуть в акваріумі, але не з рибками, бо вони їх з"їдять.Вони навіть співають вночі...так прикольно:)

• Подобається Подобається x 3
  4. Melody

Melody Well-Known Member

Вони тільки плавають? А на сушу не виходять? :)

5. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

А, ось таку не хочете ???:crazy: ;)

• Подобається Подобається x 5
  6. Alias

Вау! Вона справжня? А де таке страховисько живе?
    Тільки плавають, може б і вийшли, якби випустили, тільки спробуй тоді зловити :))

7. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Справжня, але живе мабуть ду-у-у-у-же далеко, цікаво чим її кормити...:D
    До речі, а ваші жабенята, що споживають?

8. Alias

Їдять те. що й рибки, ну ще мотиль

9. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Переглянути вкладення 664
    Наш Барс. Коли мені його принесли, вміщався на долоні і був зовсім білим... Через місяць почав підозріло жовтіти, я все думала, що то він чимось вимастився, навіть встигла декілька разів випрати нещасного кота, поки до мене не дійшло, що у нього шерсть потемніла... :D :D :D

• Подобається Подобається x 10
  10. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Назвали Барсом, тому що білий? Був...:D
    А, я завтра буду пертись через всю Московію, в притулок для собак, там є такса, заберу собі...:ninja: :p :dance:

• Подобається Подобається x 4
  11. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Та ні, просто кличка подобалась... Баська...
    Переглянути вкладення 667
    А це небіжчик Моша (Бегемот), старшенький. Характер повністю відповідав кличці, тероризував всіх, потім випав з вікна, ми взяли Барса, а через два місяці приповз ледь живий Мошка, приніс якусь чумку і заразив Баську, ми думали, що пропадуть обидва, але знайомий ветеринар виходив... Після того котяра став трошки спокійнішим, але причуди залишились. Коли до нас приходили гості, він завжди вибирав людину, яка його найбільше боялась, і нагло ліз їй на коліна, і хай би тільки хтось спробував його посунути, мало би не показалось :D
    Так вийшло, що в перший тиждень після мого весілля ми з татом поїхали в Польщу, вдома з нашою парочкою залишився тільки мій чоловік... То вони йому таку Варфоломіївську ніч влаштували! Мітили все, що бачили, чорний світив своїми очиськами як зеленими прожекторами і гарчав, так що чоловік на повному серйозі став побоюватись, що той Бен Ладен може кинутись йому на горло :) Не довго думаючи, вхопив терориста за шкварку і випер за двері... Барса можна було не боятись... Вночі чоловік пробудився в холодному поті: просто перед ним сидів чорний монстр і шипів... Бідного мало інфаркт не вхопив - він же сам того кота перед тим вигнав з хати :ninja: Тоді він ще не знав, що біля вікна був маленький дашок, з якого Моша спокійно вистрибував на підвіконня (ну, майже спокійно: деколи він все-таки не долітав, ми чули тільки як пазурі дерли бляху, а потім ніби каменюка приземлялась, - амортизації нашому котику явно бракувало, добре хоч, що летіти недалеко). Чоловік озброївся рушником :aggressive: , вигнав кота на підвіконня і скоренько зачинив вікно... Заснути тої ночі він так і не зміг - Моша з-за вікна ні на мить не зводив з нього своїх прожекторів, а коли я повернулась додому, ще в під'їзді кинувся до мене і почав тоненьким таким голоском плакатись, чисте тобі ангелятко :D Щоправда, через кілька місяців вони навіть з моїм чоловіком подружились :)

• Подобається Подобається x 5
  12. Melody

Melody Well-Known Member

Ви молодець! :y: Пощастило таксі: завтра буде мати дім :)

• Подобається Подобається x 1
  13. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Відповідь: Друзі наші менші

Загляньте сюди, така сама тема.

14. Відповідь: Друзі наші менші

:p і не треба :ireful1:

15. Flamingo

Flamingo Well-Known Member

Ніхто не знає, чи є у Львові заклад, де можна постригти персидського кота? Він, бідолага, так закудлатив собі шерсть у деяких місцях, що я не можу сама дати собі раду з ним. Вичесати ці місця вже просто неможливо :sad:
    А ось мій руденький :rolleyes:

• Подобається Подобається x 10
  16. Liliya

Liliya Well-Known Member

Така і голову відкусить.

• Подобається Подобається x 4
  17. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Нашого Мошку ми брили...

18. Flamingo

Flamingo Well-Known Member

В мого Мікі така шерсть, що хіба косити :no:
    Я думала скористатись машинкою для підстригання людей, але не уявляю собі поки-що цю процедуру, та й треба, щоб мінімум четверо людей його тримали, напевно. А в спеціальних "закладах", на скільки я знаю, мають бути спеціальні тримачі для лапок.

19. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

На вулиці Пекарській, 59 "Айболит" називається.

а де твій аватар? :)