Кіт моєї подруги з Петербурга, такий гарнюній ))) На одній фоці киць ще маленький, на другій - йому вже майже рік ))
Це моя красуня Дуся, спати любить теж красиво (Моя перша спроба викладати фото з imageshack.us. Вийшло! Але як робити прівью, щоб більше фоток меншого розміру, але одразу - не вмію.)
І з Яндексом спрацювало! І трохи меншого розміру, але розширений режим поки не знайшла... Ця тваринка - мій кудлатий собака жіночого роду Дуся, яка не дуже любить купатись, але ніжитись під феном любить.
В подъезде маленький котенок в ужасном состоянии!!!Сказали,что он уже неделю там лежит и кричит...Помочь некому!Отзовитесь!!! Елизавета Яценко тел.099 262 19 21
Пане Василю, ваша голенька Ньома і моя кудлата Дуся - суцільні антиподи. Фантазії природи не мають меж! Але нам доводиться в квітні-травні знімати зимову шубу і потім щомісяця моделювати гламурний вигляд. (Навчилась робити це сама.)
Чё-то веточка затухла. Фотки перебирал. Нашёл Китю (это кошечка моя) и Гектора (это пёсик). Ща попробую вставить. ---------- Додано в 17:04 ---------- Попередній допис був написаний в 16:53 ----------
Насмотревшись на фотографии из затопленной Праги, решил приобрести "альтернативу". А этого барбосы уже показывал. Тут он с подружкой.
Купил гусятам специального комбикорма. Ещё они травку щипят. Этого достаточно или надо чем-то ещё кормить?
Всё проходит в соответствии с учебным планом и программой по СП. Не больше и не меньше. В этом случае надо подкормку вводить?
Давно не пас гусей. Років у вісім займався з гусями літною підготовкою, керуючи двома дрючками. Гуси відмовилися виконати приписаний поворот у повітрі та полетіли на колгоспний тік. Після чого мене звільнили з посади керівника польотів. Крім того, господиня помітила, що гуси за тиждень тренувань суттєво схудли. Більше з гусями не працював. Тільки їв. Причина інциденту - мовний бар"єр: гуси розуміли тільки болгарську мову (Азовське море).
У мене котик - колись сам прибився, живе вже 4 роки - став ближчим, ніж члени родини. Дуже люблю свого Томаса)
Доброго дня! Скажіть будь ласка, чим Ви годуєте свого собаку? Самі "варите", чи купуєте сухі корма, консерви?
Просто Рижик. Гарний господар: на чужих гарчить як пес, може вкусити до крови. Чомусь особливо не любить інспекторів Львівгазу ) Просто Рижик з просто Кролихою