Який милий бурундучок у вас Milena ... А у мене живе шуша ( шиншилка ) - Баксік! Трохи звичайно завдає турбот прибирання його відходів,але про все це забуваєш , все ж таки дуже приємна тваринка
А в мені на ДН подарували двох джунгурських хоміків.Десь два тижні назад наш кавалір до дами пристававати почав,вона його кусала кусала, але все рівно вже з пузіком ходить. А я не знаю що з нею робити, така агресивна стала, хом,яка б загризла напевне тепер (добре що відсадила)..мене кусає(((
Всім Привіт! Зайти під своїм ніком не вдалось а ось похвалитись фото наших новонародженіх кортить! Ось такі дітки в нас народились.
Dzeko, вона надзвичайно цікава. Мабуть немає у квартирі місця, де б вона не побувала - усі шафи, полиці, побутова техніка - усе моє дослідити, інакше не заспокоїться Хіба на лампочку ще не вилазила
потрібно повністю стерилізувати кицю. Моїй забирали все-яйники, матку. Думаю в такому випадку вже не можливо "залетіти"
Сьогодні був у батьків і назнимкував їх нового вовкодава Звірюку звати Бім. Йому десь 4 місяці. Зробити фото насправді дуже складно, особливо тормознутою мобілкою, бо в нього в дупі, здається, моторчик, певно якась генетична мутація. Більшість кадрів виходять або змазані, або без нього бо він встигає відбігти поки натискається "курок". Тільки, здавалося б, присіло чудо, а ти поки клацнеш, він уже в тебе за спиною Але дещо все-таки вдалося нафоткати Любимо кісточки. З курячою гомілкою розправляємось за лічені секунди Ням ням Любимо бавитися. Всім підряд але палець в рот не клади. Характер вже проявляється, і зуби гострющі. Любимо робити ось такі очі Боїмося води В наступну мить стілець був скинутий зі сходів і розламаний А очі такі, ніби як це сталося він не знає