Наші менші друзі

Тема у розділі 'У світі тварин', створена користувачем dArt, 21 лип 2007.

1. Milena

Milena Member

ой хочю похвалитись своїм новим захопленням Знайомтесь бурундучок Дей та його подруга Дела (правда разом їх сфткати не виходмть поки що!

• Подобається Подобається x 23
  2. Peri, як здоров'я Вашої собачки? я колись читала про різні хвороби, до яких схильні різні породи. моя, написано, може мати на старість проблеми з суглобами. :dntknw:

• Подобається Подобається x 5
  3. Peri

Peri Well-Known Member

Солоха Конотопська, дякую, що пам*ятаєте!:give_heart:
    Песьці то краще, то гірше...Її порода має схильність до шкірних захворювань, то її чудова шерстка і постраждала...Одні рани заживають, нові відкриваються...Раз в тиждень лікар робить уколи, постійно мажемо( ото мазюка смердюча, але після неї вже мені не чути того смороду, що у Львові)). Харчування радикально поміняли - жодних каш, солодощів :)cry:),нічого з приправками. Зі всіх сторін " порадники" радять приспати...не можемоооо. Ветеринар у нас хороший, і приходить, і терпляче відповідає на дзвінки, навіть консультувався з іншими, і оплату суттєво зменшив.
    Ой, щось розговорилася:blush:
    Солохо, а вашому скільки років? Він такий милий, завжди любуюся на нього:)

• Подобається Подобається x 9
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Вигнала мене з крісла і не пускає....царапається :)

• Подобається Подобається x 18
  5. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Тю...з крісла то ще квіточки:)А от коли спати приходиш....а на ліжку вже місця нема...то вже біда:pardon::)))

• Подобається Подобається x 6
  6. Peri

Peri Well-Known Member

Міленко, у вас що не захопленя - то чудо!:good::girl_in_love:
    Розповідайте про цих смугастиків більше:) І більше фото:) Навіть не уявляю, яка у них вдача.

• Подобається Подобається x 7
  7. нашій 4.5 років. моя перша собака: донька, коли була тінейджером, забагала, то ми і піддалися. маю проблему таку, що коли та ще була мала, то ми не сильно пильнували за тим, що вона доїдала котячу їжу. Вона ж знала, що не можна, то як хтось був поряд - не підходила до його тарілки; зате варта було на хвилинку вийти - злизуввала до дірок (от правду кажуть: як собака язиком злизала ))) а котячий корм більш калорійний, ніж собачий... так от, те, що ми думали на ній "дитяча вага", так на ній досі і є :dntknw: коротше, "надо мєньшє жрать" :)
    мій також: як тільки побачить шпарку між спиною і спинкою стільця, застрибує, вмощується за спиною і починає тебе лапами випихати.
    ага, то ж кажуть: хочеш найзручніше місце в домі - прожени кота :)))
    бажаю Вам успіху, і мужності не здаватись. У моєї подруги з котом була історія теж із ранами і залисинами. епопеї по ветеринарам... та і кицька не молода - на сьогодні їй років 9. так от, після близько двох років митарств - загоюється і шерсть виростає. Звичайно, кожен випадок різний, але, як писала наша поетеса? "поки живу - сподіваюсь" :give_rose:

Останнє редагування: 14 вер 2011
    • Подобається Подобається x 8
  8. Milena

Milena Member

ось ще трохи фото наших шибиників
    [​IMG][​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG][​IMG]

---------- Додано в 15:39 ---------- Попередній допис був написаний в 15:36 ----------

Дякую!
    вдача суперова такі веселі, любопитні , спостерігати за ними одне задоволення, ось приручили так тепер по всій хаті бігають головне що нічого не нищать, по своїх потребах самі в своє гніздо ходять. Одним словом я дуже ними задоволена!

• Подобається Подобається x 9
  9. Milena

Milena Member

• Подобається Подобається x 1
  10. Milena

Milena Member

сам фільм дивитись не змогла:girl_in_dreams:

11. Ninusja

Ninusja New Member

у кого є персидські котята і можете віддати одного в добрі руки-прошу зголоситися...дуже хочется маленького дружочка до дому.пишіть в приват

12. kukuruku

kukuruku Member

Скажіть, будь ласка, чому може виникати кашель у котика, йому рік. Інколи починає кашляти сухим кашлем, нібито вдавився. Не можу знайти причину, не знаю, як допомогти моєму улюбленцю

13. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Широкий спектр варіантів....1001 причина....від банальних хрипів до вродженої патології легень:pardon:
    Взагалі-то,бажано аби спеціаліст котю послухав...тоді можна про щось говорити

14. Ірена

Ірена Well-Known Member

випросив малий черепаху (першопочатково просив хом"яка, але мама (себто я ) були непохитні) тепер в нас є черепаха. його (виявляється це ВІН) звати Артур Веслі герцог Велінгтонський:preved:
    а скорочено Велінгтон (так ось:)

• Подобається Подобається x 3
  15. Fermyna

Fermyna Member

В мене кіт. Проте дуже довго він вважався кішкою - проте як підріс - всім довів, що дарма ми його так довго дівчинкою вважали! :)

16. AwN

AwN Member

Не дуже люблять мене тварини. Була кицька (до речі гарна така киця, з довгою шерстю ще й триколірна) десь втекла, можливо свій кінець відчула (хоча й не стара років 4-5), потім була три папуги, поступово відійшли з цього світу, потім ще одного батько притягнув кота рудого, втік десь нахаба, ще хом'як також втік. Отож зараз у нас двоє псів: Жуйка (майже дорослий) та Пірат (вже якби дозрів) а ще є рибки є.

---------- Додано в 21:39 ---------- Попередній допис був написаний в 21:37 ----------

так само і моя тітка довго кота вважала кицькою, а потім виявився котом.

17. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Пан Лаккі відпочиває, при чому, якщо сядеш поруч із ним на той же диван, то ще й може встати, ще й потоптатися, потягати капці, щоб не заважав.:sad:

• Подобається Подобається x 6
  18. Pienkny Legin

Pienkny Legin Well-Known Member

у мене киця) гарна така, чутлива)

19. Полковник

Полковник миється в бані

Фото в студию!

20. Bubblik

Bubblik Member

На перед приношу вибачення за те що пишу не по темі (чогось не можу створювати теми).
    Хочу придбати Дегу.
    писати в приват.

P.S. Може в кого знайомі продають, чи так чули - відпишіться. Буду дуже вдячний

а де твій аватар? :)