ой хочю похвалитись своїм новим захопленням Знайомтесь бурундучок Дей та його подруга Дела (правда разом їх сфткати не виходмть поки що!
Peri, як здоров'я Вашої собачки? я колись читала про різні хвороби, до яких схильні різні породи. моя, написано, може мати на старість проблеми з суглобами.
Солоха Конотопська, дякую, що пам*ятаєте! Песьці то краще, то гірше...Її порода має схильність до шкірних захворювань, то її чудова шерстка і постраждала...Одні рани заживають, нові відкриваються...Раз в тиждень лікар робить уколи, постійно мажемо( ото мазюка смердюча, але після неї вже мені не чути того смороду, що у Львові)). Харчування радикально поміняли - жодних каш, солодощів cry,нічого з приправками. Зі всіх сторін " порадники" радять приспати...не можемоооо. Ветеринар у нас хороший, і приходить, і терпляче відповідає на дзвінки, навіть консультувався з іншими, і оплату суттєво зменшив. Ой, щось розговорилася Солохо, а вашому скільки років? Він такий милий, завжди любуюся на нього
Міленко, у вас що не захопленя - то чудо!:girl_in_love: Розповідайте про цих смугастиків більше І більше фото Навіть не уявляю, яка у них вдача.
нашій 4.5 років. моя перша собака: донька, коли була тінейджером, (тю, що це я кажу, та вона ще і досі тінейджер, але вже "дорослий тінейджер" ) забагала, то ми і піддалися. маю проблему таку, що коли та ще була мала, то ми не сильно пильнували за тим, що вона доїдала котячу їжу. Вона ж знала, що не можна, то як хтось був поряд - не підходила до його тарілки; зате варта було на хвилинку вийти - злизуввала до дірок (от правду кажуть: як собака язиком злизала ))) а котячий корм більш калорійний, ніж собачий... так от, те, що ми думали на ній "дитяча вага", так на ній досі і є коротше, "надо мєньшє жрать" мій також: як тільки побачить шпарку між спиною і спинкою стільця, застрибує, вмощується за спиною і починає тебе лапами випихати. ага, то ж кажуть: хочеш найзручніше місце в домі - прожени кота бажаю Вам успіху, і мужності не здаватись. У моєї подруги з котом була історія теж із ранами і залисинами. епопеї по ветеринарам... та і кицька не молода - на сьогодні їй років 9. так от, після близько двох років митарств - загоюється і шерсть виростає. Звичайно, кожен випадок різний, але, як писала наша поетеса? "поки живу - сподіваюсь"
ось ще трохи фото наших шибиників ---------- Додано в 15:39 ---------- Попередній допис був написаний в 15:36 ---------- Дякую! вдача суперова такі веселі, любопитні , спостерігати за ними одне задоволення, ось приручили так тепер по всій хаті бігають головне що нічого не нищать, по своїх потребах самі в своє гніздо ходять. Одним словом я дуже ними задоволена!
Собачья преданность, кадр из фильма "Белый плен" http://www.youtube.com/watch?v=7HPK9pdbejg&feature=player_embedded
у кого є персидські котята і можете віддати одного в добрі руки-прошу зголоситися...дуже хочется маленького дружочка до дому.пишіть в приват
Скажіть, будь ласка, чому може виникати кашель у котика, йому рік. Інколи починає кашляти сухим кашлем, нібито вдавився. Не можу знайти причину, не знаю, як допомогти моєму улюбленцю
Широкий спектр варіантів....1001 причина....від банальних хрипів до вродженої патології легень Взагалі-то,бажано аби спеціаліст котю послухав...тоді можна про щось говорити
випросив малий черепаху (першопочатково просив хом"яка, але мама (себто я ) були непохитні) тепер в нас є черепаха. його (виявляється це ВІН) звати Артур Веслі герцог Велінгтонський а скорочено Велінгтон (так ось
В мене кіт. Проте дуже довго він вважався кішкою - проте як підріс - всім довів, що дарма ми його так довго дівчинкою вважали!
Не дуже люблять мене тварини. Була кицька (до речі гарна така киця, з довгою шерстю ще й триколірна) десь втекла, можливо свій кінець відчула (хоча й не стара років 4-5), потім була три папуги, поступово відійшли з цього світу, потім ще одного батько притягнув кота рудого, втік десь нахаба, ще хом'як також втік. Отож зараз у нас двоє псів: Жуйка (майже дорослий) та Пірат (вже якби дозрів) а ще є рибки є. ---------- Додано в 21:39 ---------- Попередній допис був написаний в 21:37 ---------- так само і моя тітка довго кота вважала кицькою, а потім виявився котом.
Пан Лаккі відпочиває, при чому, якщо сядеш поруч із ним на той же диван, то ще й може встати, ще й потоптатися, потягати капці, щоб не заважав.
На перед приношу вибачення за те що пишу не по темі (чогось не можу створювати теми). Хочу придбати Дегу. писати в приват. P.S. Може в кого знайомі продають, чи так чули - відпишіться. Буду дуже вдячний