йому вже 12 років.Ше була Маркіза теж сіам (ото вона мала характер.) і було куча котенят сіамських. правда Маркіза втекла з дому 5 років тому (((. Зато на навколо будинку деякий час куча сіамських котів ))))))))) ну принаймі в радіусі 1 км від мого будинку . Де-не-де. ще бачу котів з мордочкою Маркізи )))))
Наша Лізка теж породиста сіамочка...Була дуже норовлива і злопамятна...попробуй їй не так щось зробити А після неї Бендер(синочок її....є на фото вище)такий лагідний і спокійний...то все гени персидського(його тата)
згідний мій дідо дешо зробив був -потім боявся її. Аше майстри її теж боялися, навіть дві жертви було. один майстер з прокушеною ногою, другий з обідраною рукою ))), але мене ніколи ні кігтиком не рухнула, хіба коли муркотіла - задівала кігтями. А кіт то зовсім інше діло.добрий, лінийвий, наглий,любить поїсти,поспати, поговорити, скандаліст ))). Видно депутатом в минулому житті був
Ти ще придумай коту презерватив порадити одягати ) Якщо кицька в тебе гуляє на вулиці нічого не допоможе .
Якщо киці більше 9ти місяців і менше 1,5 року можете її стерилізувати. Якщо більше то неможна. А щоб не іздіватися над кицею купіть їй кота ))) і вдома завжи буде весело куча котенят буде зажди ))). Спіймав оттакий поляд кота - незнаю що, але щось в ньому є
взагаліто, щоб приручити кота повага потрібна, як з вашої сторони так і з її сторони, а як того добитися ,то вже самі думайте )))
Надю,дієві лише гормональні препарати( сильної дії).. А тепер....уяви собі,якщо зі стіни повитягати в кількох місцях по цеглині,що з нею буде... Ото і в кішки з гормонами буде... Все добре в міру...якщо синтез одного(хай навіть статевого)гормону блокується,як ланщюжок порушується утворення інших...І відповідно їх вплив на організм в цілому... Старшим кицькам,ту операцію роблять,як правило при хворобах яєчників чи пухлинах...
скажу, як будівельник - нічого не буде, зусилля перерозприділяться між рештою цеглинами, правда в деяких появляться тріщини , але стіна буде стояти.
Їх і так куча та вона вже давно приручена І гарна і мила, тільки гуляча) Та я й про те вже думала... знаю, що так воно і є... Буду з тим миритися...
ну тут вже нічого не поробиш ))) ---------- Додано в 23:45 ---------- Попередній допис був написаний в 23:36 ---------- Лариску, не пробують зїсти?
Ось такого "приблуду" маємо від учора на подвір"ї, а ось цей "домашній сторожовий ПЕС"))))) не дає йому з дерева злізти)
На щастя, ні. Вони її бояться.Вона дає здачі. Її територія проживання кухня. От вони далі, ніж коридор межує з кухнею не йдуть.