надо будет попытаться, может сейчас в фотках найду где она совсем молодая ---------- Додано в 22:04 ---------- Попередній допис був написаний в 22:00 ---------- Тут она лучше выглядит ---------- Додано в 22:07 ---------- Попередній допис був написаний в 22:04 ---------- Мама с сыночком
хочу еще кролика или шиншиллу завести но уже чуть позже ---------- Додано в 22:16 ---------- Попередній допис був написаний в 22:14 ---------- не ну по паспорту у нее длинное имя (ну типо для выпендривания), а для меня она Кнопа т.к. была самая маленькая в помете. ---------- Додано в 22:17 ---------- Попередній допис був написаний в 22:16 ----------
) Тоді то буде не Кузя і Каспер, а СніданокдлякотаБендера ---------- Додано в 00:28 ---------- Попередній допис був написаний в 00:23 ---------- Мій кіт не раз горобців ловив, а одного разу навіть молодого зайця приволік, жаль, але спасти його вже не вдалось
Рики ---------- Додано в 23:35 ---------- Попередній допис був написаний в 23:25 ---------- ---------- Додано в 23:40 ---------- Попередній допис був написаний в 23:35 ---------- Рики
А моя Януся, щастя й горе моє, вже десь народила....бо прийшла худа-худісінька... зараз буду лізти на стодолу й шукати малих в сіні...їх там точно десь 5-ро Ми вже вирішили, шо відвезем її до колеги Христинки Бо кожного разу така кількість.... і брати ніхто не хоче, і киця виснажується... то її перші діти
Знайшла.... і їх там шестеро... такі гарні пухнасті....є чорні з білим носиком, сірі з білим носиком і лапками і саме сіре
Кастрація кішки(оваріоектомія/видалення яєчників) найефективніше ±в однорічному віці. В старшому віці вона малоефективна...тобто нема гарантії,що вона після операції тобі знов не приведе кошенят Якщо твоя Ярнуська як конвеєрто гормони,що виділяли яєчники(навіть коли їх видалити)будуть ще довго в крові... І "зальоти" їй гарантованіто як правило...але є і винятки
Нещодавно відвідав знайомих (приватний сектор), яким у 2006 року віддав на час відпустки кота, а вони його "розбазарили". Знайшов після повернення на 3-й день розшуків. Вони завели собі мітельшнауцера, який кілька місяців тому втік. Точніше, під час прогулянки його нагнала зграя дворових псів і шнауцер перестрибув через огорожу лініі швидкісного трамваю і пробіг по шпалах від Інституту цивільної авіації до Політеху. За моєю методою господарі розклеювали об"явки, проводили роботу з двірниками, бомжами і т.п. І знайшли кінці: хтось повідомив, що такого пса в такому-то місці посадили до такого-то авта і кудись повезли. Знайшли авто. Водій жив у селі, а працював у Києві. Має невеличкий розплідник вівчарок. Каже - шнауцера не віддам, візьміть цуценя вівчарки. Довелося наїхати - віддав за 600 гривень.