Купив нині новий холодильник... Тепер песикоти (собачки і коти ) не дістануть... Для ждуже прискіпливих: так, на мені одяг із ликом С.Бандери... Прошу висновки не робити...
мій теперішній кіт (та й минулі теж) має таку рису: коли хтось пчихне, то повертає голову та каже "м'яв", ніби "на здоров'я" завжди. я думала, що то всі коти так, мо' від струсу повітря, чи що. а оце вчора розмовляла з коліжанкою, та мова зайшла за котів і я зрозуміла, що не всі коти кажуть "м'яв" тому, хто чхнув значить: це від виховання залежить
Нє не всі так кажуть. От наш наприклад, коли пчихає чоловікзривається на прямі ноги (лапи )і з пробуксовками біжить подалі деколи щось там ще пом"явкує але думаю, що то він тоді щось інше каже
точно від виховання! наш тільки лижется як собака, але воно й не дивно є кому навчати собачих повадок, от тепер ходить та копіює вагідту шпіцулю, та так смішно а шпіцуля ніяк родити не може ,ми вже чикаємо з дому не виходимо, а вона ну ніяк не збираєтся родити , вже усім дома чекати набридло, самі скорше вродимо.
Такс............а ми сьогодні мали фотосесію.... Бендер в нас "головний герой" моєї курсової... це ми готуємось... ...начебто готовий ...щупаєм) ...йому не дуже сподобалося....тому далі обнімаємось....
Він мав запалення легень Вже все було норм......а недавно такі хрипи зявилися,що то страшне Будем укольчики робити,а вн бідося того страшне як не любить Як отой красавец не хоче щось робити,я йому кажу,що яй... відріжу....то він тоді,як шовковий ходить все він розуміє,холєра)
ви і уявити не можите що я їй говорила ,як просила , що тільки зробити не грозилась(обіцяла витрясти з неї тих цуценят), ну ніяк вона не хоче родити, сьогодні вже 64 день а вона і не думає собі з того нічого робити. Так що якщо сьогодні не родить то будемо міри приймати! ---------- Додано в 09:58 ---------- Попередній допис був написаний в 09:29 ---------- Улі - Австралийская овчарка та Мустін - Кувас (батьків собаки)пасуть коней
це в селі - друзі наші менші... чи більші? Мама зі своїм лошатком. І я так само люблю свого синулю в носик цьомати А цього би в носик не поцьомала