В моєї сестри двоюрідної колись був папугай, то вона спочатку йому дверьми дзьоб притиснула, а пізніше ненароком на хвіст стала і відірвала його
Нашому вже 12 років,а першого хвилястого попугайчика мама прикінчила.Приїхали з дачі ,а в квартирі щось такий протяг був...ну вона підійшла до вікна і не дивлячись закрила форточку.....на ній сидів папужка
Він сидів на форточці перед вікритим вікном? В нас до того був хвилястий, якось забули прикрити балкон, він за пару секунд рванув на вулицю добре що травень був, може до когось прибився
Шкода папужка В нашої корели хоч дурна якась натура, він весь час як миша - пробирається в ванну, під холодильник,під диван/ліжко,і сидить там але ніколи не сидів на дверях чи на таких місцях небезпечних якось правда в сумку заліз і не міг вилізти, але то таке
А моя Жозька на Вербну неділю поснідала 0,5 кг волового фаршу і пів-лотком домашніх яєць. А на обливаний понеділок зайцьом, шинкою, пів-кільцем ковбаси і двома пасочками... Добре, що кури копчені підвішані... А решта на балконі на полицях... А Жозька величезна, як слонь... Дістає з усюди... Сцуко, завтра купую новий холодильник...
За шо ви їй на шию оту штуку причепили? Воно, звісно, гарно, але ж їй певно мішає. І як мене вчили шо котам на шию ліпше без потреби ніц не вішати бо вони лазять по гілках і прочіх висотах і можуть повішатися і задуситися.