Гарні! Завжди хотів мати добермана, але щось перешкоджало. Кажуть що вони дуже холеричні і тяжко піддаються дресуванню. Правда це?
На фото такса (це такий ракурс, ніби доберман). Що до дресури, то дійсно з доберманами важкувато, бо вони довго залишаються "дітьми". Зате потім, коли вкладеш багато зусиль в дресуру - це надійний друг і захисник. ---------- Додано в 16:32 ---------- Попередній допис був написаний в 16:27 ---------- Нашому вихованцю добре допоміг "Бутокс". Хоча він дешевий, та ефект відчутний. Одну ампулу на 1 літр води в пляшку пластикову-в коркові отвір зробити- На вулиці всюди намочити - нехай так на ньму підсохне. Змивати не потрібно. Але в цей час не бажано, щоб собака облизувався.
Ось так моїх двоє вчора вночі спали..... То є щось....бо вони як правило постійно бються....ех....мужчіни
Придивився уважніше, дійсно такса, ноги короткі. На перший погляд здалося, що доберман з некупірованними вухами, присів
Правда, доберман має складний характер а й дівчата справляются.Без жорстокого виховання не обходилося взнайомої. На роль першої вимуштрувані вами собаки Д. підходить слабо ,але якщо дуже хочеться.
Підловила"на гарячому" свого поціновувача щось йому дуже до смаку квіточки всякі, то фіалки мені поз"їдає, то от підсніжники пробував на зуб
Всем доброго времени суток познакомлю Вас с моим собачьим царством Это моя старшенькая стафинька, звать Варда,и мы интенсивно принимаем участие в национальных и международных выставках А это подрастающее поколение звать Мотря,любительница попринимать грязевые ванны
А нас сьогодні *застукали*:girl_haha: :girl_in_love: :girl_in_love: :girl_in_love: Я і Бендер :kiss3: :girl_cool:
Що з ними робити щоб воно в клітці спокійно сиділо як тільки провітрюєм квартиру і його закриваєм, він дуже голосно кричати починає а накривати вдень покривалом якось не дуже приходиться його десь на кухні закривати((
А нічого!)Воно таке крикливе,що аж від сусідів соромно.Ми як починаємо говорити,то це пернате перекрикує всіх і тоді нам приходиться замовкати,щоб воно заспокоїлось