Котiв на селі вистачає та миші- пацюки теж не закінчуються. Азохен Вей, якщо це внього фашистська ксенофобія та він у сусіднє село просто битися ходить. Кіцьки і в нашому є, стерилізовані.
Сидю, передивляюсь старі фотографії, натрапила на фото, де Бомбель був ще маленьким... Сумую трохи за тими часами, але і зараз моя собацюра приносить мені багато радості Тут Бомбель ще боявся ходити по сходах Тут забава з надувною кулькою а тут спимо після купання а тут вже ніжні поцілунки десь в снігу рік тому зимою
а ще воно аж пищить від радості і махає хвостом на повну потужність коли ми з роботи повертаємось ...а то лише безпородиста мініатюрка овчарки, яку ми в полі знайшли Але я його обожнюю! достатньо лиш на нього глянути з ранку, щоб зарядитись енергією на весь день
У нас вчора був міні-серіал місцевої кінофабрики - "Втеча з Шоушенка-2" зранку побачили,що хомік-гномік щез...Перша серія - легкий шок Друга - допит з пристрастю песьки:"Ти сьогодні вже снідала?":girl_mad:На що вона не відвела погляду а спробувала лизнути,що залишало надію. Третя і найдовша серія - ходіння навшпиньках і заглядання у всі можливі закутки Четверта з хепі ендом - повернення:"Голод не тітка" ....але ще було Р.С.це коли воно(миле і пухнасте)напакувало повні щічки і явно дало зрозуміти,що йому пора знову на прогулянку(виглядало це так - спакував я чемойдани і йду собі погуляти). Таки домашні четверолапенки - це мега настрій!
І не тільки у Вас, дякуючи Вашим дописам Нагадали Ви мені, як колись ми свого мишика "загубили", а знайшов наш Гуцик-буцик(котяра). Походив, понюхав, а потім ліг і почав під холодильником лапою шурувати от ми і догадались де пропажу шукати
а кіко років має? я думала, що і мій кіт старий, а знайшла сайт з порівняннями років, так виявилось, що він у мене "мужчіна в самом расцвете сіл" щоправда, мої українські коти довше 6-ти років не жили а-а-а... а ви попробуйте встати на четвереньки і зійти по сходам - теж будете боятись ---------- Додано в 18:36 ---------- Попередній допис був написаний в 17:11 ---------- видивилась з фото: років 5? то він у тебе молоденький ще козак
Десь біля 10 років має той кіт (точно ніхто згадати не може коли саме він появився). 8 років я знайома з Павлом, а кіт на той час у них вже був...Якщо коту не 10 років, то 9 - 100%. Тобто за тим калькулятором виходить, що на наш вік йому вже за 50 Та фотографія як кіт сидить на стовпі, яка десь тут є у гілці, зроблена десь 4-5 років тому, тож тоді ще можна його було назвати молодим козаком
ааааа, якщо про Бомбеля, то й справді, у вересні минулого року йому 5 рочків стукнуло а здається, що ще так недавно він був такою маленькою пухностою кулькою
спогади про літо.. ну що, скупнемся? впевнено пливемо до берега вилазимо з води і робимо свою улюблену справу..знаходимо людей і починаємо тріпатись біля них! вже хочу весни та літа, бо бракує мені наших з ним спацерків на річку
То мій Максік І такий ляльчік Тайгер в мене був, але пропав, або хтось постарався... А то їхня мамочка, справжня львів"янка А то були Чук і Гек....
А в мене попугайчік є, звичайний такий, хвилястий, блакитного кольору) Арнольд звати, але спочатку хотіли Тайсоном)
будь ласка)) на фото тільки принесла додому, витягла з паперової коробочки)) Така зараза мала)) зранку якщо вікна не закриті шторами та сяє сонце кричить і літає як ненормальний))) весна, чи що)
Сьогодні ходили на зимовий спацер подивитись, що там біля нашої річки чувати і як завжди треба посидіти на мості та добре роздивитися що діється довкола
Улюбленець моїх родичів ві Львові ---------- Додано в 15:05 ---------- Попередній допис був написаний в 15:00 ---------- А це Атір