а я купила була настільний календар - 365 різних фото ктоів, а потім подумала: я б могла такий видати зі своїми тварюками, бо у мене тих фото - "завалісь" Джулі Кузя
Солоха Конотопська,ваші менші друзі - сплошний позитив і вигляд у них щасливий! Тоді видавайте нам у цю тему.
Собака моя сьогодні упокоїлась Так що прийняв би в добрі руки ....має хтось щеня?...може бути безпородне але злосне)))
Я бачив по ТВ в Києві є...так там собаки на будь який смак)...багаті відмовляються і здають туда....так що бувають навіть дуже дорогі...а там роздають на халяву) ---------- Додано в 20:20 ---------- Попередній допис був написаний в 20:18 ---------- На мені потрібен сторож а не іграшка ....а де то є? може справді знайшов би собі щеня....
Там великий вибір - від цуценят до дорослих песьків.Є дУУУже сурйозні.Уявіть лише,який то буде компаньйон,коли Ви його з того притулку визволите! ...і мій Вам великий ріспект(по-молодьожному
Так,це поки єдиний,відомий мені... хоча...є ще один варіант,ще більш драматичний - взяти тваринку з ЛКП "Лев"(ЛКП “ЛЕВ” знаходиться за адресою вул.Промислова, 56, м. Львів, 79024, тел: (0322) 252-30-41.)
То гицлі. Забирав раз в них собаку. Але ж там цуценят то нема. Там дорослі злапані собаки. Не радив би брати такого пса. Такі пси привикли жити на вулиці, а не на ланцюгу. Хоч як не шкода (бо їх там довго не тримають, скоро на мило пускають чи ше куда), але такий пес може бути небезпечним.
боюсь, що набридну але ось така думка: незважаючи ні на що, звірі теж мають свої звички (і що так ті коти люблять біля книг моститись?)
Купила чоловікові в подарунок на 14 лютого електродриль. Мені привезли її з інтернет-магазину (дриль вибирав собі чоловік, а я її купувала). Кіт побачив дриль і всякі залізячки, які були в комплекті: Кіт любить, коли в квартирі з'являється щось нове, по-новому пахне. Він почав її обнюхувати... Потоптався по ній... "Чого ти підглядаєш?" "Тут повинно бути щось їстівне ..." Докір в очах кота: "Воно ж не їстівне!"
Кулера вендльона у всіх коти такі гарнюсенькі , наш товстий пухнастий цілком буржуйський кіт пішов у сусіднє село, побився звалялся в попелі і вугіллі, прийшов додому кульгавий подрапаний і брудний.
Пристрасне кохання - воно таке. Тепер в сусідньому селі будуть пухнасті кошенята. Хіба воно не варте шоб покульгати і покупатися?