Наші менші друзі

Тема у розділі 'У світі тварин', створена користувачем dArt, 21 лип 2007.

1. FourA

FourA Дуже важлива персона

Одно дело, когда кот живёт в квартире, другое дело - когда в собственном доме с участком земли в 6 соток. Это - совсем разный образ жизни как для людей, так и для домашних животных. Ну невозможно кота не выпускать на волю в таких условиях! У меня остались фото Мурчика и Васьки. А Фуксика я не фотографировал. Кстати, Мурчик, тот рыжий кот, и со мной любил здороваться, коснувшись моего носа своим. Со стороны это тоже, наверно, выглядело, что мы целуемся. И Мурчик не особенно дрался с другими котами - он не был лидером, не воинственным по природе. Вообще, как я понимаю, в каждом коте и в собаке - своя индивидуальность. Они не менее различаются между собой характерами, как и люди отличаются друг от друга. И, как я замечал, а потом и читал в литературе о животных, они не только интонации наши понимают, но и слова. Говорят, умная собака понимает более сотни слов. Примерно, как двухлетний ребёнок.... А какой-то пастор - не помню уже какой конфессии, и в какой стране, но это не столь важно,- посчитал, что у собак есть душа, и разрешил им присутствовать в храме при богослужениях. Пожалуй, и у кошек тоже есть такая же "субстанция", называемая душой. Вероятно, и за это тоже мы их любим. Одушевлённые существа, живущие рядом с нами, и заглядывающие нам в глаза....

• Подобається Подобається x 12
  2. і я помітила і подумала: цікаво, чи вони їстивні? :)
    а мій кіт для мене завжди тримає місце теплим: коли мене не має вдома, то він сидить там, де звичайно я сиджу. о, як тільки я це написала, я подумала: а може це навпаки - я сиджу на його улюбленних місцях? :)

• Подобається Подобається x 9
  3. skate life

skate life New Member

У мене живе папужка хвилястийякий говорить багато всього)
    акваріум на 220 літрів )
    та вчора придбав маленьке пухнасте чудо)
    Монголську Піщанку)
    з нею не сумуватимеш , запаху ніякого ,грайлива
    всього навсього другий день а радості повна хата)):)

• Подобається Подобається x 5
  4. skate life

skate life New Member

ось фото)):)))

Вкладення:

• Photo-0004.jpg
      Photo-0004.jpg
      Розмір файлу:
      27,7 КБ
      Переглядів:
      4
    • Подобається Подобається x 11
  5. Tanka

Tanka Well-Known Member

Портрет любого друзя на прогулянці в листопаді.

• Подобається Подобається x 16
  6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А Ви його водите коло правої ноги?

7. Tanka

Tanka Well-Known Member

По-різному буває, та й не тільки я воджу, а шо таке?

8. знаєте, як гарно вичищати килим на снігу? моя цуця, мабуть, також знає :)))

• Подобається Подобається x 19
  9. Shine

Shine Well-Known Member

Після пляшечки чого;):)))знає?

---------- Додано в 01:25 ---------- Попередній допис був написаний в 01:16 ----------

Сьогодні були у друзів, а у них з"явився от такий котик:) дуже миле і файнюнє кошеня.

• Подобається Подобається x 15
  10. Tanka

Tanka Well-Known Member

Це він на вашу цюцю надивитися не може :mocking:

• Подобається Подобається x 14
  11. красень :good:

а у нас вчора було -20, собака була подібна на дракона - такий пар валив з ноздрів :)))

• Подобається Подобається x 5
  12. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Мої

• Подобається Подобається x 20
  13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Вибачте, що довго не відповідав.
    Я це замітив по положенню нашийника. В такому положені (зуби на ньому) зручно вести собаку біля правої ноги.

• Подобається Подобається x 1
  14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Наша Яся

• Подобається Подобається x 16
  15. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Довга морда і великі вуха. Точно як в мої (я її колись чебурашкою називав). Тільки окраска інша.
    Кажуть шо такі коти файно мишей лапають і щурами тоже не брєзгують задусити і хазяїну принести.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну морда не можу сказати що довга прямо. Але полює на що тільки може - при відсутності мишей на ноги господарів, на голову може вистрибнути. Літом мух лапає - до стелі скаче.

• Подобається Подобається x 2
  17. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Мышей таскать они мастера... Мой Сильвер, когда был помоложе, летом каждое утро на даче на крыльце галерею устраивал из дохлых мышей. Сколько раз сам вляпывался. Не захочешь, да заматеришься...

• Подобається Подобається x 2
  18. У нас дома песик живе. Мальтезик. А ще плануємо влітку після ремонту акваріум поставити )

19. majolika

majolika Well-Known Member

фото в студію :)

20. Хіба аж з понеділка. Муж раненько виїжджає у відрядження на 3 дні. Речі попаковані і фотоапарат теж(

а де твій аватар? :)