Всім привіт! Львів"яни, підкажіть будь-ласка, в якому з зоомагазинів вашого міста є хороший вибір сумок-переносок для тварин. Дякую!
Спробуйте подивитись в *Фауну* пр.Чрновола,101.Приємні ціни і великий вибір зоотоварів.За переноски нічого не можу сказати,але вони працюють і під замовлення
Це,якщо ви зробили в акваріумі "чорне море"так і буде.Я так називаю коли люди включають фільтр,компресор,підігрівач і думають,що це все,що рибкам потрібно.Вода випарувалась-долили,стінки заросли-почистили,а виходить що,випарувалась чиста вода,а всі важкі елементи осіли на дно,чистили стінки- розбурхали весь мікро світ який десь мусить осісти,тай зачасте втручання в мікросвіт акваріума можна порівняти з постійними ремонтами в вас в хаті,яких ви не хочете а у вас не питають.Рибки живі істоти, вони сильно відчувають кислотність і твердість води і якщо правильно підійти до уходу за акваріумом він буде не тяжість а в радість і рибки в доброму настрої будуть зустрічати вас біля стінок акваріума. ---------- Додано в 00:23 ---------- Попередній допис був написаний в 00:14 ---------- Ну нічого не можу зробити,любить мій Савушка бавитись в папугайчика,тільки чомусь тільки в мене на плечі
Ой, треба знайти ч/б фото 60-х років: клітка з канаркою висить під кутом 45 градусів (на одному шурупі), а перед нею, на "лапчастій" пальмі сидить кошеня.
речі не завжди такі, якими вони здаються на перший погляд. а у вас траплялось таке: кличите кота, а він не обзивається; шукаєте - нема ніде, і коли ви здаєтесь, і думаєте "мабуть вибіг з хати через відчинене вікно чи ін" - він з'являється, ніби з диму втілився?
Це фото вже старе і напевне багато хто з вас його вже десь бачив на просторах інтернету, та все одно закину сюди, раз темка підходяща. Подобається вдало підібрана схожість і думаю, що серед своїх знайомих навіть можна пошукати таку схожість. Тільки то написала, чомусь зразу подумалось про Миха схожого на ... пекінеса Я от намагалась знайти візуальну схожість зі своїм улюбленцем, але як такої не бачу, зате у характері я б сказала багато спільного!