Наші менші друзі

Тема у розділі 'У світі тварин', створена користувачем dArt, 21 лип 2007.

1. Peri

Peri Well-Known Member

Розповідайте,будь ласка,це ж відповідна гілочка.:)

• Подобається Подобається x 8
  2. victorys

victorys позитивчик :)

сидить як мужик перед тєлєвізором, нє? :))) аж надивитись не можу!

3. Peri

Peri Well-Known Member

Є щось в ньому невловиме до розуміння.Але й погляд!:)

4. kitana

kitana Banned

Я сі вибачею за занудство, але рибка це теж жива істота, і як і інші тварини (коти, собаки, ...) потребує відповідних умов. Якщо вона вистрибує з акваріуму через те, що він для неї замалий і при цьому ледве не померла, а Ви не можете помістити її в більший акваріум, то чи не варто Вам взагалі відмовитися від утримання рибок?
    Я розумію, що хоцца, але всьо-такі...

• Подобається Подобається x 4
  5. victorys

victorys позитивчик :)

я взагаліто не про себе говорила, тільки припускала, що не всі можуть дозволити. Я (тут в Польші) маю акваріум на приблизно 110 літрів і рибок відносно мало, а все одно скачуть так, шо аж в кришку вдаряються, тому я не думаю, що їх скакання є причиною браку місця в акваріум...можливо вони просто так зачерпують повітря, але не розраховують сили, бо іншої причини не бачу (температура нормальна, фільт працює цілий день)

• Подобається Подобається x 5
  6. kitana

kitana Banned

Гугль каже, що причини можуть бути різні.
    На запит "почему рыбки выпрыгивают из аквариума" - купа інфи.
    Наприклад, http://mirrib.ru/if/esli023.htm

• Подобається Подобається x 3
  7. :)

уявіть собі вельопентровий будинок :)
    останній поверх - 4 квартири - і балкон довкола будинку суцільний, поділений перегородками. Ви сидите у себе вдома, теплий весняний день, п'єте гербату (чи каву) :), з відкритого балькону ринуе весняне повітря... і тут до вас у квартиру заходить полосате чудо (без крил, правда) і м'явкає :mocking: так наша сусідка познайомилась з нашим котом :)))
    для нього - то все було його власність, і він знаходив усілякі шпарки, щоб пролізти туди, де йому треба

і я впевнена, що він завжди вважав і вважає, що все у світі створено лише для нього :)

• Подобається Подобається x 17
  8. Peri

Peri Well-Known Member

Дуже сподобалась цей вислів!:)Краще і не скажеш.

• Подобається Подобається x 6
  9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Дурдом "Сонечко"...
    Сьогодня в 5.55 зустрів сина з Києва. Привіз доньці подарунок - китайську хохлату собаку. 1 місяц. Я холодний. Скоро як Ноздрьов стану...

• Подобається Подобається x 10
  10. Shine

Shine Well-Known Member

Тепер будете мати забавку - будете шити спіднички або портенята і в*язати камізельки на холод:mocking:, ну і стрижки тре моднячі;)

---------- Додано в 15:42 ---------- Попередній допис був написаний в 15:40 ----------

То так і на справді є...Мені деколи здається, що не ми їх приручили, а вони нас:mocking:

• Подобається Подобається x 7
  11. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Наша Булька-"цибулька"))))...
    ...."любопитна Варвара"))) [​IMG]
    ...в тимчасовій хатинці [​IMG]
    ..."в польоті)")),позаду наш Мурмуренцій Другий (для своїх просто-Мурчик))) [​IMG]
    ..."підглядалки")))...то вона так втікає від кота,а не те,що Ви подумали))) [​IMG]

• Подобається Подобається x 19
  12. Кохана

Кохана LuBimaya

та нормальний в нас акваріум і там всього три рибки.. тому місця їм не бракує...

• Подобається Подобається x 2
  13. Peri

Peri Well-Known Member

а які саме?

14. Кохана

Кохана LuBimaya

дві скалярі і один сомик, раніше були гупії звичайні, наплодилися повним повно, потім пожерли один одного, а останній сам помер... біда в нас з тими рибами... то нашій доці добрі бабця з дідом подарували.. інтерес пропав в неї до тих риб через тиждень, зараз дістає нас хом'яком і черепахою...

15. Peri

Peri Well-Known Member

16. Кохана

Кохана LuBimaya

ой ні-ні! дякую!

• Подобається Подобається x 1
  17. Peri

Peri Well-Known Member

18. Кохана

Кохана LuBimaya

руки в нас хороші, але хата маленька! Мені вистачає двох своїх маленьких ховрахів і одного великого бабака...

19. ось згадалось Птичий Рынок

а моя-то, рази в чотири більша від кота, а така ж "боягузка" :)

• Подобається Подобається x 7
  20. Shine

Shine Well-Known Member

От так наш кицик сидить і кожен день чекає зі школи свою хазяюшку, ну ту, що приручив:mocking:

• Подобається Подобається x 14
а де твій аватар? :)