Наші менші друзі

Тема у розділі 'У світі тварин', створена користувачем dArt, 21 лип 2007.

1. deva

deva Well-Known Member

А в мене сьогодні сумний день, рік назад помер мій собачка вівчарик:cry:

• Подобається Подобається x 8
  2. Полковник

Полковник миється в бані

Нужен ли АБС?

• Подобається Подобається x 12
  3. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

"Ну многие начинающие автолюбители интересуются, что такое ABS. Выражаясь языком википедии это система, предотвращающая блокировку колёс автомобиля при торможении (Anti-lock Brake System). Данное картинко выше демонстрирует животного обладающего АБС-сом (слева) и без него (справа). Также на примере этих утопленничков служит доказательством того, что в случае наступления непреодолимой силы (форсмажор) никакие технологии не спасут.."

• Подобається Подобається x 6
  4. good

good Well-Known Member

моє чудо в шерсті))

• Подобається Подобається x 16
  5. deva

deva Well-Known Member

Моя Мурочка сьогодні в ночі принесла мені подарунок- трикольорне котенятко (надіюсь, що воно буде одненьке, бо вже цього року мала троє). Але це все нічого, головне де вона окотилась)))) Це взагалі цирк....вчора водила мене по всьому обійстю, то в сарай,то в хату, а потім завела мене в літню кухню і там мостилась. А їй настелила мягке місце, погладила її, вона помуркала і заснула. Я пішла, ще вечером заходила декілька раз, покормила її, дала пити. Зранку заходжу на літню кухню, чую десь мявкає. Я шукала, шукала, а потім виявила, що вона принесла котика в стіні, там де витяжка. Ви уявляєте?Вона туда залізла через комин,тому що на літні стоїть в мене велика піч, в якій деколи печу хліб. Раніше в неї були вже такі витівки,вона вилазила через цей комин і стояла на кухні зверху і мявкала, кликала мене, щоб я її просила))) і вона тоді злазила. Чоловік взяв відкритив і зняв решітку витяжки. Я хотіла забрати її з котиком, але вона знов мале забрала туда. Так що поки дам їй спокі, насипала їсти. Захоче злізе.))))

• Подобається Подобається x 13
  6. deva

deva Well-Known Member

Вдалось мені витягнути свою Мурку з вентеляційного люку і маленьке її трикольорне чудо!!! Розмістила в кошичку. А вона така брудна, вся в сажі. Така в мене Мурка сажотрус)))

• Подобається Подобається x 9
  7. Shine

Shine Well-Known Member

Ці фото для любителів різних мишок:mocking:. Я знаю, що на ЛФ такі є;)
    Наш ще один друг...

• Подобається Подобається x 14
  8. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Навыть в мене вдома є. Ніка називається. Мишей любить - страсть. Одного разу навіть в писку живу до хати принесла і в кухні випустила. :)

---------- Додано в 16:18 ---------- Попередній допис був написаний в 14:50 ----------

А якшо чесно то мені мишей трохи шкода. Себто коли їх багато і вони бульбу в коморі гризуть то не шкода, але коли отако лежить поодинока загрижена михка то трошки жалко.
    А от коли бучу щура впольованого то дуже радію.

• Подобається Подобається x 4
  9. Shine

Shine Well-Known Member

Взагалі то я мала на увазі трошки інших "любителів" але таких, як у Вас теж поважаю. В коморі де бульба мишам не місце, а тим більше щурам.
    Нашому бачте більше пощастило живе не в коморі і один кіт, який міг би на нього полювати, більше любить свіже куряче філе, а не молоду щурятинку:mocking:

• Подобається Подобається x 7
  10. Кохана

Кохана LuBimaya

Люди, ви колись бачили рибок з суїцидальними нахилами??? А я бачила, сьогодні!
    Коротше, прибираю на столику біля акваріуму і бачу: на столі лежить рибка, аж задубіла!!! Я її взяла, а вона смикатись почала, а хвіст аж засох. Кинула її назад у води - попливла, тільки боком якось... зараз ніби плаває... Уявіть собі таке: рибка-самогубець!
    Вони у нас такі жваві, весь час скачуть як дельфіни, ось і не розрахувала сили певно!
    :)

11. victorys

victorys позитивчик :)

Акваріум чимось прикривати не пробували? :)
    в нас теж скачуть, але в нас акваріум з кришкою, часом так скачуть, що аж головою об кришку :)))

• Подобається Подобається x 5
  12. Кохана

Кохана LuBimaya

акваріум маленький і кришки знайти не можемо до нього...

13. victorys

ну тоді треба імпровізувати, може кусочок ламінату позичити в сусідів які робили пемонт, або ще з чогось вирізати :)

• Подобається Подобається x 2
  14. Кохана

Кохана LuBimaya

та треба щось придумати....

15. kitana

kitana Banned

Поміняйте акваріум на більший.

16. victorys

не всі мають у квартирі місце на великій акваріум...От я у Львові навіть і малого би певне не мала де поставити, хіба що в кухні на холодильнику :)))

• Подобається Подобається x 3
  17. мому котищу нині виповнилось 8 років, то по людських роках він уже старший від мене :)

• Подобається Подобається x 17
  18. Peri

Peri Well-Known Member

...погляд в нього такий....не котячий,щось думає.:)

• Подобається Подобається x 5
  19. deva

deva Well-Known Member

Я сьогодні дуже розхвилювалась. Було в моєї Мурочки маленьке пухнасте триколірне як черепашка котенятко, моя коліжанка взяла її до себе. Була дуже задоволена цим малим чудом. А сьогодні сказала, що занесе на ринок або комусь віддасть. Я в шоці.Питаю в неї яка причина цього. А вона мені, що киця дуже гарна і коли подруга в дома, то киця дуже чемна все робить де треба, а тільки ця йде на роботу, то кицюня зразу робить клопіт де попало. Це ж зрозуміло, вона ж тільки в неї привикає бути, пройшло тільки 5 днів. Але що я маю на те робити? Додому якщо її заберу, то я її вже невіддам нікому. Отак-то.:cry:

20. Ви собі не можете уявити, скільки різних історій про свого кота я можу розповісти :)
    ось просто у фото в мене ціла повість набереться (злощасний балькон) Фото називається "Kuzya. The Matrix" (всім гарного дня - біжу на роботу)

kuzyathe matrix.jpg

• Подобається Подобається x 13
а де твій аватар? :)