Наші менші друзі

Тема у розділі 'У світі тварин', створена користувачем dArt, 21 лип 2007.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

При сусідньому багатоквартирному будинку здавна живе пара дворових псів. Прославилися тим, що полюбляють бігти вгору за деякими автомобілями і щодуху їх обгавкують.
    Головною опікункою псів була немолода пані, яка зорганізувала чоловіків - побудували псам дві будки, надягли ошийники і регулярно підгодовують. Сама пані колись навіть прогулювала їх на повідках. Отака фішка в неї була. Пси мали якісь імена. Були навчені не чіпляти інших псиів та котів.
    Потім ця пані переїхала, але мешканці продовжують опікуватися псами. Тільки імена їм дали інші: Він зветься "З Хвостом", Вона - "Без Хвоста" ( з наголосом на а).
    Бабульки ці імена навіть відмінюють: "Я Без_Хвості вчора подряпину стрептоцидом присипала, тож вона сьогодні вже бігає". А по ночах пси часто влаштовують "вовчі концерти". Такий лісовий колорит у центрі міста!

---------- Додано в 22:20 ---------- Попередній допис був написаний в 22:13 ----------

Мої поздоровлення!
    Про всяк випадок сфотографуйте його на білому тлі так, щоби на чорно-білому принтері можна було роздрукувати фото на випадок багатоденних загулів. Надягніть йому ошийник контрастного кольору.
    І відслідкуйте ареал його прогулянок. Хоча би напрямок, сектор. Мабуть "хлопцю" прогулянки сподобалися. :)

• Подобається Подобається x 7
  2. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

Дякую,бо я дуже переживала!:)

Вдягали і не раз,але або йому не сподобався,або на дворі зняли,бо повертався без нього:dntknw:

• Подобається Подобається x 3
  3. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Може десь яку коліжанку має і їй носить:)))

4. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

:))):haha::haha::haha:

5. Кохана

Кохана LuBimaya

Як я хочу мати маленького песика... А чоловік - прихильник котів, не дозволяє... тож завели рибок - ні вашим ні нашим :)

6. а у нас ось і песик і котик :preved:

• Подобається Подобається x 6
  7. Кохана

Кохана LuBimaya

Класно Вам!:good: А у нас однокімнатна квартира:cry:

• Подобається Подобається x 2
  8. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

А в нас був кіт. Але йому на останку життя не везло. Почалося з того шо впав увісні з підвіконника другого поверху на бетон. Сильно потовкся і ми його не могли тиждень навіть найти. Десь в кущах відлежувався. А потім його 2 рази машина збивала. Прийшлося усипити бо вже сильно мучився останнього разу і було видно шо то було останнє його життя. А шкода. Файний був і розумний.

А зараз кітка є. Розумна і хитра, як кітці і належиться. І ласкава, особливо коли вагітна. А вона така майже постійно :). Недолік конєчно - необхідність котят топити.
    А як вона миші лапала в молодості. Та і зара не зле лапає, незважаючи на травмовану задню лапу. Ги. Як згадаю як ми її на гіпсування тої лапи возили.

Котів я люблю, але собак більше. І собаки мене тоже люблять. Але в нас двокімнатна квартира і собаку там тримати не конче получиться.
    Зато донедавна постійно собаки в підїзді жили.

В нас всі тварини приблудні. І оба наші коти і всі собаки общепідїздні. Собак всі 10 квартир підгодовували.
    Останній був довгожителем. Але не вмів ошийника носити і на повідку сидіти. Віільний був як вітер. Хату сторожив, на чужих гарчав, але ніколи нікого не кусав.

Прошлого літа я його від гицлів забирав. Бачили би ви його очі. То незабуваємий погляд. А зимой його знов забрали. А я думав шо він так - загуляв. Одним словом нема пса. Пусто зара в підїзді :sad:

А саме гірше було іти впізнавати його в тих гицлів. Повезло шо він зразу в першій клітці сидів. Я ж певно третину тих злапаних псів знав. Вони біля базару крутилися і я їх регулярно вигладжував, будяки з шерсті витягав.

Колись куплю собі хатинку біля лісу і візьму щеня.

---------- Додано в 00:03 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:53 ----------

А ше кури є. Ну до улюбленців їх звісно не віднесеш бо ж всетаки то більше як провізія, але кумедна історія.....
    Кури в нас сіткою обгороджені бо будинок на 10 квартир і городики люди мають довкола будинку з квітами і т.п.
    Ну але кури як не як, а таки птахи і трохи літають. Приходиться їм троха піря на крилах підрізати шоб через сітку не перелітали.
    Аж почали замічати шо одна наша курка якось вибирається. Пару раз злапали, а потім рішили шо хай собі походить, а ми її ввечері вже злапаєм шоб не 2 рази за день тим займатися. Ідем вечірком на пошуки блудної віівці, а її нема. Шукали-шукали - нема. А виявляється вона вже в середині в курнику. не могли поняти як же вона назад залетіла (з середини легше вискочити бо там ящики якісь є і можна з них перескакувати, а ззовні треба на всю висоту сітки підлетіти. А з такими підрізаними крильми то задача імпосібл).

Виявляється курка напрочуд розумна попалася і через сітку перелазить :). Бачили колись як коти по сітці лазять? Ото шось похоже. Вона стає під саму сітку, підскакує поки може, а далі чіпляється лапами за сітку, притому активна махає крилами і лізе лапами вверх. то ціла комедія. Скільки в нас кури, а ше такого не бачили.

Найбільше від того страждають сусіди яким вона цибулю зклювала.
    Але то все дурня в порівнянні з тим стресом, який получає півень. Його так і бісить шо його курка ходить собі десь наліво :). А тим більше його улюблена курка. Чогось його літаючі кури сильно возбуждають :)))

• Подобається Подобається x 14
  9. Shine

Shine Well-Known Member

У нас теж з отакого малесенького, пухнастого міся :girl_tender: виросла велика, пелехата притулянка:girl_in_love:, яка не вкусить, а хіба, що залиже на смерть:girl_haha:
    [​IMG] [​IMG]
    Тепер вже поважна, красуня Неллі

• Подобається Подобається x 20
  10. Peri

Peri Well-Known Member

у Вас бернець!!!:good:

---------- Додано в 16:56 ---------- Попередній допис був написаний в 16:53 ----------

Дивилась про них відео,супер розумні песьки!

Можна ще фотки?:girl_in_dreams:

11. majolika

majolika Well-Known Member

То нестрашно, у нас теж однокімнатна, але є і киця, і собака велика (лабрадор). І всі поміщаємось :)

• Подобається Подобається x 4
  12. Peri

Peri Well-Known Member

а фотки?..

13. Shine

Shine Well-Known Member

Так це Бернський зенненхунд(вимовити до тепер важко:crazy:) собаки ці дійсно дуже файні. І дітей вони просто обожнюють, з дочкою побігати навколо будинку з мячем або без то просто - щастя для неї.А ще вони розумні і хітрющі, і балдіють від снігу

• Подобається Подобається x 20
  14. Peri

Peri Well-Known Member

скільки Вашій дівчинці?
    Тут гілка про друзів наших менших,тож можете про неї розповісти більше?Ще досить рідкісна порода у нас,але яка краса!:)

...і фотки....:blush:

Було б чудово якби всі трохи більше розповідали про своїх чотирилапих друзів.

15. Shine

Shine Well-Known Member

Дякую дуже:blush:
    Неллі це собака моєї сестри але люблю її, як свою. Їй вже три роки, дресурі піддається легко, слухняна, не агресивна, однаково реагує на обидвох господарів і слухає навіть дитину,хоча до чужих насторожена і на подвір"я не пустить. Потребує багато місця бо велика і важка, а ще гарного вигулу, дуже любить зиму, сніг, пробували впрягати щоб сани возила то тягне, як конячка і радості "повні штани" у всіх:haha: А ще вона дуже ласкава може годинами сидіти і слухати, як її гладиш і шкробаєш за вушком:mocking:( і гладжу, і тулю, ну дуже її люблю), і вона завжди старається бути близько біля господарів, бажано біля ніг. Дитині можна взагалі все і верхи, і пальці в ніс, і резинки для волоссся на вуха:))). Для нас вона - велика, пелехата притулянка:mocking:

• Подобається Подобається x 10
  16. Кохана

Кохана LuBimaya

Ви молодці! А ми, поки що, маємо майже двох дітей (одне в пузіку), то ж з тваринами треба трошки почекати, до покращення житлових умов :)
    До речі, обожнюю лабрадорів! :girl_in_love: А ще вівчарок...

17. У мене новий акваріум на 40 з чимось літрів. Кришку трохи пізніше зроблять.

• Подобається Подобається x 13
  18. Кохана

Кохана LuBimaya

Бійцівська Рибка, красиво! І рибка дуже гарна. Я теж акваріум маю, але чомусь всі подохли:cry:, один лишився... старіють, нє?

19. victorys

victorys позитивчик :)

:ireful::ireful1::ireful::ireful1::ireful:
    стерилізувати кітку не краще було б?

• Подобається Подобається x 9
  20. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Ото моє золотко Бандера.
    Відколи потепліло вилазить в мене в кімнаті на підвіконник(зробила там йому місце)і дрімає там,або за перехожими слідкує:)

• Подобається Подобається x 11
а де твій аватар? :)