не знаю, Полковник, яке відношення має Ваша картинка до даної теми, та вона навіяла мені одну думку: скільки Шаріку опрацій не роби,- його улюблене заняття відображатиметься фразою "а вот мы вчера котов душили-душили"
Лично мне необходима для коротких бесед с Борисом из города Киева. Я ведь никому её читать не навязываю.
А хтось ще й "жартує" Ай-я-яй!!! ФЕ Вам ---------- Додано в 00:27 ---------- Попередній допис був написаний в 00:15 ---------- Ну як їх можна не любити?
перевірка повітря на "весняність". мій Кузяка-бадяка ... ---------- Додано в 18:08 ---------- Попередній допис був написаний в 18:07 ---------- як би він мене любив так, як я його
Домашні улюбленці Ось в мене наприклад є кіт, персицької породи здається А також дуже подобається порада собаки "Бордоский дог" просто шикарний собацюра... А у Вас які вподобання?
мому чуду сьогодні 7років 7місяців 7днів. послати його по лотерейний квиток, чи що? фото називається "жизнь удалась"
Хочу вас потішити на ніч. Знайшла старе фото свого Сави, пам"ятаю ми сміялися з чоловіком з того фото цілий вечір. Виявляється, що у нього очі різні не тільки коли день, а й коли темно:girl_haha: Вибачайте за якість
Хто може прийти і кому не байдужі друзі наші менші,сьогодні о 12.00 на пл.Ринок захід присвячений бездомним тваринкам.
Немогла пройти мимо і не написати,тим більше що болюча тема.Бо мій кіт пішов з дому 4 дні тому погуляти,і не прийшов,хочеться вірити що все добре,але на душі дуже зле,якесь погане перечуття...:girl_sad::girl_cray:
з отакого отаке виросло: насправді абсолютно безобідна тваринка, просто любить полякати і не любить фотографуватись. якщо пустити з поводка, обслинить...
cuxivchanka Мій кіт разом із суперником всю ніч просиділи на гірці під вікнами Прекрасної Дами. Взимку, при мінус 15. Один навпроти іншого, але голови - в бік вікна. На ранок я свого забрав додому - так він ще цілий день сидів у кріслі, повернувши голову на 90 градусів праворуч. А Ви турбуєтеся, що котик на 4-й день Вам не шле смс.
направду, хочеться вірити, що то його весна покликала мій теж колись завіювався. ми оголошення з фото по всьому мікрорайону розвішували. повернувся. мабуть наше оголошення прочитав
А ото мій звір. Спочатку була Потвора, потім Вонючка, тепер Цаца Що далі?.. Багато зі мною розмовляє і вміє класно проситися на руки, стаючи на задні лапи і простягаючи догори передні...І як їх після того не любити