ой, а не могли б мою собачку сюди перемістити, а то я її чомусь у "Ваші власні фото" закинув... VasMT, а й справді, що ж там?
Класний кошак! ("кошАк" - це сленг. Без визначення статі.). А в нашому районі є таксочка на ім"я Мазда. Спитав, чому так назвали? Історія була така: знайомий нинішніх господарів такси збирався емігрувати і запропонував купити його авто (Мазду) за "дружню ціну". Покупці довго збирали гроші, але продавець несподівано рано отримав виїзні документи і був змушений продати авто іншій людині. А щоби знайомі на нього не ображалися, подарував їм цуценя від своєї такси і звелів назвати її Маздою.
так... приймаємо грязьові ванни. наносимо мікроелементи рівним шаром акуратно знімаємо і стоїмо гарні і щасливі
---------- Додано в 19:02 ---------- Попередній допис був написаний в 18:51 ---------- Прииіт! Я новачок.Як вам мій кицик?Як вважаєте у нас все за ФЕН-ШУЄМ?:girl_haha:
Наш кицик САВА закохав нас в себе своїми різнокольоровими очима.Ми навіть і не думали заводити кота.Я завжди дивувалась людям які захоплюються котами... Я поважаю і люблю собак вони найкращі друзі.Але зараз я змінила свою думку відносно котів.Сава дуже чемний з хорошим характером, вміє бути вдячним і ненабридливим.А ще він у нас великий (8 кг) білюсінький бецько,який кожен день будить доню до школи і сидить на вікні,чекає її ,разом роблять уроки і малюють разом...Не кіт,а кіт-пес як ми жартуєм.Всі наші знайомі його дуже люблять.Одним словом,як побачили ми колись той маленький колобок з різними очками, і не змогли його не взяти,так і досі він нас тішить і дивує..Зараз я вже знаю за що можна любити котів і захоплюватись ними ---------- Додано в 15:58 ---------- Попередній допис був написаний в 15:48 ---------- :girl_in_love::girl_bye: ---------- Додано в 16:03 ---------- Попередній допис був написаний в 15:58 ----------
Так, звісно. Але мій тільки грається. Ніколи ще не зловживав. Навіть, подряпину не зробить. А от були в мене коти - то ті зловживали по повній. Може, просто не фартило на них? У вас теж зубастик ні в року.
аналогічно до Вашої - зубами бавиться так ніжно! але коли костамаху гризе, то бачиш всю силу тої зброї А котяру нашого все-одно боїться
Мій чоловік мав колись необережність підсунути пальця котові, коли той гриз гудзика, - мало не наскрізь прокусив! А коли бавився з людьми, покусував так легенько-легенько, і ніколи нікого не дряпнув, навіть нашої малої, коли вона його мучила. Просто старався вивернутися з її чіпких рученят і сховатися куди-небудь подалі.
Фу, Полковнику, ну куди ви з такою гадостю в цю тему? В смішні картинки би кинули, чи що.. Невже хтось такі книжки пише?? І невже хтось це публікує??