Наші менші друзі

Тема у розділі 'У світі тварин', створена користувачем dArt, 21 лип 2007.

1. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Аліасочко,ми з вами раптом не родичі???Подивіться яка схожість(Її звуть Вікуся).[​IMG]

• Подобається Подобається x 16
  2. olya_d

olya_d Well-Known Member

Наш Бімчик:
    (фоткав брат)

• Подобається Подобається x 19
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

XrustunkA, а характер який у Вашої киці?

4. XrustunkA

Її мати була сіамкою!!!Вона-вся в свою маму.Самовпевнена і вреднюща:dntknw:

5. Alias

6. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Моя дівчинка Франческа

• Подобається Подобається x 18
  7. Та ні. У бабусі була черепахова - дуже спокійна, ще й телевізор так смішно дивилася. :)))

8. Tanka

Tanka Well-Known Member

Отакого дрУзя нам діти 4 роки тому притягнули фактично з вулиці. Але був він маленьким цуценям - десь біля 2 тижнів від роду. Навіть кіт наш його гоняв. Баба з дідом, що живут на поверх нижче - викинули бідолагу на вулицю, бо мабуть набридло підтирати калюжки. А було це взимку 2006 року. Раптом морози вдарили десь -30, прийшлось брати додому. Як зараз пам'ятаю, це був рік собаки.[​IMG][​IMG]

---------- Додано в 20:29 ---------- Попередній допис був написаний в 20:21 ----------

• Подобається Подобається x 19
  9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Навпроти будівлі, де наш офіс - науковий інститут. Там живе абсолютно чорний кіт Кузя. Спортивний, з почуттям власної гідності. Жіночки з інституту його годують, розчісують, до інших він не підходить.
    31.12 я затримався на роботі - бачу - Кузя сидить надворі, а будинок замкнений. Хотів на канікулах його провідати, пригостити - так сам сидів вдома через нелітну погоду.
    Вчора бачу - Кузя цілком задоволений життям. Запитав одну "інститутку" - чому вони не залишили Кузі якусь лазівку ?
    - Та ви шо? У нас же віварій!

• Подобається Подобається x 6
  10. Geograf

Geograf Меломан

Не знаю чи дуже до теми, проте мені схожість сподобалася:)[​IMG]

• Подобається Подобається x 12
  11. Tanka

Tanka Well-Known Member

to Geograf
    КО(А)ТИ НЕВИННІ !?

12. Alicia

Alicia Well-Known Member

Два роки тому брат приніс додому малюсінького білого бультер'єра. Назвав її Альбіна. Гризла все, що бачила! Такі зуби гострі! Зовсім не хотіла нікого слухатися. Кінолог з нею займався, тільки його вона і слухалась. Потім якось брату порадили кинути її об підлогу...Кинув...Потім в неї боліла лапка, ми всі плакали над нею...І десь у 8-9 місяців вона стала мирною і спокійною. Тепер вона моя подружка! Я розповідаю їй на вухо свої секрети, а вона облизує мене своїм шорхуватим язиком! Вона дуже любить мильні бульбашки і носити на шиї величезне колесо! Я її обожнюю!!![​IMG]

• Подобається Подобається x 15
  13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Коли я почав це читати, я думав Ви знайшли дорослу собаку... Вже хотів мудрувати на рахунок собачого психозу і бувшого господаря... Але коли дійшов до того місця ,де бідну живорину гепнули об землю, а їй тоді було тільки 8-9 місяців, мало не гепнувся сам... Який "шаман" Вам нашаманив цю маячню? В іншій країні Вас би притягнули до суду... Але я радий, що Ви з песиком подружились... :good:

• Подобається Подобається x 5
  14. Alicia

Alicia Well-Known Member

Знайти буля на вулиці - думаю, що це неможливо;)...Дорого песик обійшовся...Але ні...Альбіна безцінна...:)
    Не хвилюйтеся...Ми її обожнюємо...Брат цілує її лапки, пузік...Називає її "білим пелюстком ромашки"!!!:) Я влітку зробила вигляд, що тону в ріці, то Альбіна кинулась мене рятувати, тягнула на берег, вилизувала...:cry:
    Брат нею захоплюється! Нічого не жаліє...В минулому році вона стала молодим чемпіоном України!
    Порадила жінка, що продавала нам Альбінку.:dntknw: Чого одразу до суду?:dntknw: Не знаю, що це за метод такий, де вона його вичитала...Але повірте, з бультер'єрами непросто! Вони - особливі собаки, як оксюморон, поєднання непоєднаного! Сила+прагення турботи, несподіваний злий настрій+мега грайливість і вірність! :)
    Не те слово! Пропоную Вашій увазі вірш про бультер'єра Лаккі, хазяїном якого був Олександр Розембаум.
    Тёплый вечер входил в тишину Комарова,
    И не ново нам было встречать его врозь.
    Я тебе постелил мягкий лапник еловый
    И земли бросил тёплую горсть.
    Будут сосны шуметь, ветер дунет с залива,
    Где ты белой стрелой белых чаек гонял.
    И я помню твой смех - он всегда был счастливым,
    Ведь ни в чём ты отказа не знал.
    Беспокоен и тревожен сон,
    Не всегда безмятежно жить.
    Я проснусь - ты в моё лицо
    Тёплым носом своим уткнись.
    Как сбежать мне от дикой негаснущей боли
    И куда, если в круге мирском пустота?
    Боже, как я любил, возвращаясь с гастролей,
    Встретить белый пропеллер хвоста.
    А ты однажды мне рассказал,
    Что наступит чудесный миг,
    И разбудит мои глаза
    Твой шершавый лизун-язык.
    Знает Бог лишь один, как мы весело жили,
    Целовались и дрались в высокой траве.
    Я мечтал, чтоб ты спел у меня на могиле,
    А так вышло, я взвыл на твоей.

• Подобається Подобається x 3
  15. Danilo

Danilo Well-Known Member

Даруйте за негатив у позітивній гілці. Днями вночі десь у третій ранку почув страшенний котячий крик, аж муторошно стало. Встав, роздивився у вікно через бінокль. Зграя здичавілих собак розривала котика на всі боки. Але зуби собачі не вовчі, адже лише пошматовали насмерть, паскудні тварюки, та й побігли геть. Та й вони самі несчані, голодні, ось і нападають... Пішов намагатися заснути знов, обійняв свою кішечку, завдав шматочок риби, вона була вдячна...У котів, як і в людей різні долі...

• Подобається Подобається x 9
  16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 11
  17. Agaton

Agaton Well-Known Member

Наш Ікар у зимовому маскуванні

Точніше дівчини зовуть його "Ікарус" - і так с ним і зараз є.
    Стався узимку таким товстим (чи пухнастим - а бо я вьєм :scratch_one-s_head:? ), що повороти бере так широко і так ним кідає як старим "Ікарусом". :mocking:

• Подобається Подобається x 20
  18. Alias

• Подобається Подобається x 17
  19. XrustunkA

Ото в баби такі коти...[​IMG]

• Подобається Подобається x 17
  20. Собак не маю, знайомі мають. Годують і тим, і іншим. Собакам добре. Все-таки натуральне краще за сухе. Раніше сухого корму не було - якось собаки жили. Та що там собаки - навіть рибам рекомендують періодично давати черв'ячків.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)