Коли вони зникають, у повітрі ще деякий час зостається усмішка... Мені найбільше сподобався цей момент
Моя кицька теж дуже любить вилягтись на клаву, і спробуй її звідти вигнати.Кусається ще й шкрябається!...Зараза
Відомий у Львові півник - Граф. Працює в рекламі. Собі на життя заробляє, ще й господині щось перепадає
На розмаїтих львівських фестинах і народних гуляннях допомагає господині нагодувати публіку екзотичними стравами. Як-от на минулорічних великодніх святкуваннях у Сканзені (Ну, ці фотки не найкращі - чисто для інформації): Див вище
Коники Одні з найперших приручених людиною тварин Ступінь симпатії і поваги до коня добре передає козацька пісня: «…Степ широкий – батько мій, Шабля, люлька – вся родина, Сивий коник – то мій брат…» За цими кіньми, що паслись на хребті Пушконя в Закарпатті ми кілька днів здалека спостерігали і не побачили жодного пастуха. Виявляється, їх там пускають на все літо самопаш. Дивує правда - невже для них ніякої роботи нема в селі?
А моєму Кузику (по-простому: Кузя) нещодавно виповнилось сім років. І він дивиться на нас звисокості і, мабуть, думає: я тут усьому голова. А, що він був подарунком мені на день народження, і я "автоматично" стала його "мамочкою" і ношусь з ним, як з писаною торбою, то вгадайте: як мій чоловік часом на мене каже? Правильно: Кузькіна мать
моя "менша подружка", ось ця: дуже любить ганятись за ще "меншими друзями", ось цими: часом собі думаю: "мо' відпустити - нехай наловить на кожушину?"
Це Муруня(перепрошую за якість,просто фото з телефону) ---------- Додано в 19:14 ---------- Попередній допис був написаний в 19:11 ---------- Це Бандера(коли нечемний,то ми його чомусь називаємо Бендер) Це він ще маленький ---------- Додано в 19:16 ---------- Попередній допис був написаний в 19:14 ---------- А зараз Бандера ось такий:
а ото мої Сабадашка - (розшифровка - Сабака Дашка) киця Ляля... але Ляльою її називали від сили 2 дні))) насправді її звуть Мавпа (тому що стрибає і лазить по всій квартирі)