задавала... а ще задавала питання : за що вони нас люблять?може вони просто кращі за нас?і люблять неупереджено...як і діти.
"Собака, собака, давай с тобой дружить. А то у меня нет товарища. Мы с тобой полетим в дальние страны. А люди нас увидят и скажут: "Собаки летят... Вот и осень наступила..." (Из к/ф "Автомобиль, скрипка и собака Клякса").
привиди на компутері десь поділи фото шукала, як відредагувати пост - безуспішно , тому просто ліплю фото знов осіннє
А мій пес почав розуміти українську мову (не в обіду буде сказано рускоязичним). Кажу до нього: от ти ту дрімаєш, а голуби з миски твій хавчик з"їдають. Він як зірветься і до миски, розганяючи пернатих.
Може хтось хоче взяти кошенят - є аж пятеро дві кицьки сіро білі, і три коти сірі в плямки , фотки і відео викладу ввечері. Котята домашні живуть в особняку. Їдять все і гречку і бульбу , здорові , може хтось хоч на села зможе взяти Тітка грозиться хробити іх водоплаваючими .
Нема Вуха купірували ще в десятиденному віці, а от хвостик Наталка не дала-розревілась прямо біля кабінету ветлікаря
ой, там ветлікар як нарозказував і про кліщів . і про кровообіг, і про кращий слух Короче, так треба , сказав, порода того вимагає
"Скажи мені, мто твій друг - і я скажу, хто ти" Моєму котові найбільше подобається спати, ну часом поїсти... кажуть руді коти притягають удачу